BadBoy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά προσοχή, γιατί ο βλαμμένος δεν έχει όρια. Κατανοώ απολύτως ότι εκείνη τη στιγμή το αίμα βράζει, αλλά είναι κρίμα να γίνει κάνα κακό επειδή ο άλλος είναι καθυστερημένος. 2
Praetorianos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 ενας ειπε πιο πριν ότι καθόμασταν και κορνάραμε και αρχισαμε τα γαμ***ιδια επειδή παρκαρε ο άλλος στη μεση του δρομου με φαναρι ανοιχτο για να παει στο περιπτερο ... εγω φιλε θα καταλαβαινα αμεσως ότι εμπλεξα με βλάκα θα έβγαζα αλαρμ θα τσεκαριζα δεξια και θα εφευγα τουλάχιστον μη χάσω το φανάριΟ τυπος ειχε αφησει τοσο δεξιοτεχικα το αμαξι που επρεπε να πατησεις στο αντιθετο ρευμα για να περασεις, ποσο μαλλον το λεωφορειο. Και νταξει δε θα γινουμε Ρωσια, που γινονται τρακαρισματα και οι υπολοιποι συνεχιζουν αταραχα, γιατι θα γινει συνηθειο. Μπορει οι καθυστερημενοι του ειδους του να μην καταλαβαινουν, αλλα μια, δυο, δεκα, την εκατοστη ή θα του σπασουν τα νευρα, ή θα βρει κανα άσβερκο με αγροτικο να του κανει το αμαξι καλοκαιρινο.
xpapias Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά προσοχή, γιατί ο βλαμμένος δεν έχει όρια. Κατανοώ απολύτως ότι εκείνη τη στιγμή το αίμα βράζει, αλλά είναι κρίμα να γίνει κάνα κακό επειδή ο άλλος είναι καθυστερημένος.Κακια. Αλλα περνας ψυχραιμα και διακριτικα απο διπλα, βεβαιωνεσαι οτι δε σε βλεπει, και του ..ας το λαστιχο. Εχω δει και λεωφορείο παντως να κανει μανούβρα για να χτυπησει με το λάστιχο (και οχι λαμαρίνα με λαμαρινα) αυτοκινητο παρατημενο επι 1 ωρα σε στροφη. 2
DDevil Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ο τυπος ειχε αφησει τοσο δεξιοτεχικα το αμαξι που επρεπε να πατησεις στο αντιθετο ρευμα για να περασεις, ποσο μαλλον το λεωφορειο. Και νταξει δε θα γινουμε Ρωσια, που γινονται τρακαρισματα και οι υπολοιποι συνεχιζουν αταραχα, γιατι θα γινει συνηθειο. Μπορει οι καθυστερημενοι του ειδους του να μην καταλαβαινουν, αλλα μια, δυο, δεκα, την εκατοστη ή θα του σπασουν τα νευρα, ή θα βρει κανα άσβερκο με αγροτικο να του κανει το αμαξι καλοκαιρινο. Τι να σου πω εγω με απροσαρμοστους δεν προκειται να κατσω να ασχοληθώ θα συνεχισω τη δουλεια μου εχουμε φτασει 30 κοντα δεν προκειται να κατσω να ασχοληθώ με μλκισμενους ανθρώπους. Εκτος αμα γινει τρακαρισμα εκει θα ερθει αμεσως η αστυνομια ουτε θα κατσω να βριστω με τους τυπους μονο αν δω ότι είναι συνεργάσιμοι θα μπω στη διαδικασια να πω μερικες κουβέντες μακρυα από εμας τα ατυχήματα βεβαια. Θεωρω ότι υπάρχουν 2 κατηγοριες αυτοι που θα πουν ναι εκανα μλκια με συγχωρεις ή σε αποζημιωνω κιολας όπως εγινε με μενα το καλοκαιρι που εριξα ένα μηχανακι καθως εκανα οπισθεν δεν το ειδα αλλα εμεινα μεχρι να ερθει δε σηκωθηκα να φυγω. ή θα πεσεις σε τρομπα που θα αρχισει να βριζει και να διαφωνει λοιπον κανενα πρόβλημα κυριε περιμενετε μεχρι να ερθει η αστυνομια για τα διαδικαστικά και μετα με δικηγόρους αμα δεν θελετε να συνεργαστείτε... θα κατσω νομιζεις εγω να παρακαλαω τον αλλον να δεχθεί το λαθος του αυτό είναι θεμα χαρακτήρα και ανατροφης και εγω ο μπαμπας του δεν είμαι. 1
saxos55 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δεν μπορουσε να περάσει ο ανθρωπος με το αμαξι :S Γιατι δεν κανεις καμια καταγγελια στην αστυνομια ρε φιλε? θα έρθουν να τον γράψουν και θα βάλει μυαλο Γενικα πάντως κοσμος που κανει τοσο φανερές παραβασεις πιστευω τις κανει επίτηδες και δεν προκειται να βγαλεις και ακρη χωρις την παρεμβαση της αστυνομιας η αστυνομια μπορει να κανει κατι καλυτερο εμεις από μονοι μας χειροτερα θα τα κανουμε κ θα φαμε και βρισιμο. Οπου βλέπεις αντικανονικο παρκάρισμα δεν λες τιποτα σε κανεναν απλα παιρνεις την αστυνομια να έρθει και ελπιζεις μέχρι τοτε να μην το έχει παρει για να τον γράψουν.... Σε τέτοιες περιπτώσεις φιλε έχεις 2 επιλογές καλεις την αστυνομια να κανει τη δουλεια της γιατι δεν είναι δικη σου δουλεια ουτε να τον βρισεις ουτε να τον νουθετήσεις βλέπεις έναν μαντραχαλο 40 χρονων να κάνει τέτοια και όταν του το λες αντιμιλάει κιολας οποτε? τι? Μην το πάρεις προσωπικά που σε παραθέτω τρις, απλά είδα που το έγραψες τρεις φορές και μάλλον το πιστεύεις, οπότε να σου πω άλλη μια ιστοριούλα. Ένα ωραίο πρωϊνό στην πόλη. Ένα κόκκινο Ford, σταματημένο πάνω σε στροφή, πάνω σε ράμπα πεζοδρομίου, πάνω σε κολωνάκια του δήμου (που έχουν μπει ακριβώς για να μην παρκάρουν τα ζωάδια εκεί). πάνω σε στροφή λεωφορείου. Μη με ρωτάτε πως τα κατάφερε και τα 4, το έχω κι εγώ απορία. Κάποια στιγμή (εγώ είμαι ήδη δέκα λεπτά στο σημείο), περνάει το λεωφορείο και φυσικά κολλάει στη στροφή. Κόρνες για κανα πεντάλεπτο μήπως είναι για καφέ, τίποτα. Εν τω μεταξύ, η ουρά στους δύο μπλοκαρισμένους δρόμους απλά ατελείωτη. Κλασικά ανοίγουν οι πόρτες του λεωφορείου και κατεβαίνουν οι μισοί επιβάτες. Μερικοί ρίχνουν την ιδία να το σπρώξουν λίγο, μαζεύονται, το σπρώχνουν 10 πόντους και τελικά το λεωφορείο περνάει. Στο όλο διάστημα, μπροστά μου πρέπει να πήραν τουλάχιστον 6 διαφορετικά άτομα την τροχαία για γερανό. Δέκα λεπτά μετά, περνάει άλλο λεωφορείο, γδέρνοντας το πίσω φτερό του αυτοκινήτου και στο λεωφορείο ξεκόλλησε το προστατευτικό πάνω από το θόλο και κρεμόταν (φωνάξαμε στον οδηγό, χαμπάρι). Να μη στα πολυλογώ. Μία ώρα και είκοσι λεπτά αργότερα που ξαναπέρασα, το αυτοκίνητο ακόμα εκεί ήταν (χωρίς κλήση στο παρμπρίζ). Tl;dr: Χωρίς τροχαίο (για να μην πω τροχαίο με τραυματισμούς), τροχαία μην περιμένεις. Για γερανό δε συζητάω καν. **Επί εποχής δημοτικής αστυνομίας (που πολλοί την έβριζαν και εν μέρει δικαιολογημένα), θα είχε φάει κλήση ΣΙΓΟΥΡΑ (το τονίζω το σίγουρα, γιατί το είχα δει να γίνεται με τα μάτια μου πολλές φορές). Γερανό δυστυχώς ο δήμος δεν έχει.**
bluesattack Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 καθημερινά το ζω αυτό , σε δρόμο πλατους 3 μέτρων, να παρκάρει ο άλλος για να πάει στο περίπτερο, το λεοφωρείο να έχει ακινητοποιηθεί, απο πίσω να γίνεται ουρά 30 μέτρων , και ο κωλοελληναράς να πουλάει και τρελίτσα με την χοληστερίνη να τρέχει απο τα αυτιά. Συνηθες φαινομενο.Ευτυχως εχω το προσωπικο μου ηρεμιστικο για τετοιες καταστασεις.Λεγεται μηχανη.Δεν πα να περιμενουν και 20 ωρες ο ενας πισω απο τον αλλο και να αλληλοκορναρονται ? Στα @@ μου.
DDevil Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Κοιτα εγω που είμαι εδώ που είμαι κανουν συχνα περιπολιες τους βλεπω συνεχεια και εχω δει να γραφουν μπροστα μου για αυτό το λεω τωρα μπορει να πεσεις και σε αστυνομικούς που δεν θελουν να κανουν τη δουλεια τους εντάξει. Μπορεις και εσυ να περάσεις μια μέρα από το ΑΤ της περιοχης και να ζητήσεις τον προισταμενο της τροχαιας και να του αναφέρεις τι γινεται επειδή εχω φιλο αστυνομικο που είναι και αξιωματικος όταν έχει βαρδια και τον παρουν τηλεφωνο και του κανουν καταγγελια πολύ δυσκολα θα κατσει στο γραφειο και θα πει α οκ ας συνεχισω το καφεδακι μου θα βγει στανταρ εξω να παει να κανει αυτοψια οι καταγγελιες από πολιτες τον φοβιζουν γενικοτερα με την καλη εννοια και κινητοποιείται ετσι μου λεει τουλάχιστον τωρα ενταξει υπαρχουν και κακοι επαγγελματιες αλλα τον πιστευω. Μου λεει ότι παει αρχικα να δει αμα η καταγγελια ευσταθει και αν δεν ευσταθει γραφει στο ημερολογιο κιολας ότι πηγε ειδε και δεν βρηκε τιποτα.
kostaks3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 εγω παντως εχω ερθει στο συμπερασμα πως αρκετοι δεν εχουν την καταλληλη παιδεια να βγουν στον δρομο... μια προσφατη εμπειρια μου ηταν πριν μια βδομαδα,σε εναν μικρο δρομο,οχι κεντρικο αλλα με συχνη κυκλοφορια,σταθμευμενα αυτοκινητα απο τα δεξια και ενας μπαγλαμας σταθμευμενος στα αριστερα.Αυτοκινητο τσιμα-τσιμα χωρουσε να περασει,για λεωφορειο ουτε λογος.Πηγαινοντας και εγω λοιπον στην σχολη μου με το λεωφορειο φρακαραμε...Παταει ο οδηγος κορνες τιποτα.Μαζευτηκε τεραστια ουρα απο πισω.Πηραν τηλεφωνο την αστυνομια,ηρθε ενας αστυνομος με μια μηχανη ο οποιος εν τελει δεν εκοψε κληση.Το μονο που εκανε ειναι να βαραει την σηρηνα.Μετα απο 25 λεπτα με το ρολοι,ο οδηγος του λεωφορειου επιασε το αυτοκινητο με εναν αλλον το σηκωσανε και το πηγαν στην ακρη ωστε να περασει το λεωφορειο.Ο οδηγος του αυτοκινητου φυσικα αφαντος ολο αυτο το διαστημα. Αμα δηλαδη εχεις καποια σημαντικη δουλεια,παει τον ηπιες.
saxos55 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Σχεδόν σίγουρα, κλεμμένο. Ένας λόγος παραπάνω να έρθει η τροχαία να το μαζέψει (αν "απασχολεί"), αφού την πινακίδα την ζήτησε η "άμεση δράση". Πίστεψέ με πάντως, έχω εκατοντάδες φώτο από ανάλογες καφρίλες (σίγουρα μη κλεμμένων αυτοκινήτων). 1
PastaFauna Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω πως εννοεί πως η ιστορία ειναι κλεμμένη. Χμμ
saxos55 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω πως εννοεί πως η ιστορία ειναι κλεμμένη. Χμμ Δε νομίζω, αλλά ας μας πει ο Luci
Lucifer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Όχι, το αμάξι λέω. Και προφανώς δεν διαφωνώ στα της τροχαίας.
adi32 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Το θρασος και η αναισθησια ειναι θεμα ανθρωπου και παιδειας Πολλες φορες απο μια ματια στο αυτοκινητο και στην οδηγικη συμπεριφορα καποιου καταλαβαινεις τι ανθρωπος ειναι και στην υπολοιπη ζωη του Καλο ειναι να συγκρατουμε οσο γινεται τα νευρα μας για να μη μπλεξουμε χειροτερα 3
bilya Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 oi ταρίφες που κλείνουν την διάβαση των πεζών στην ερμού (κάποτε πρέπει να έρθει ένα τούμπα) και σαν οδηγός οι ταρίφες που σταματάνε πάνω στην στροφή στην ρήγα Φεραίου στο πανεπιστήμιο , που με οτι έτσι θέλω σε όλη την αθηνα (με κορυφή στο μοναστηράκι) που κλείνουν ολόκληρη λωρίδα για πάρτι τους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα