DDevil Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Παντως δε θα επαιρνα το νομο στα χερια μου επιβεβαιωνοντας οτι ειμαι ακομα χειροτερος απο τον αλλον για τον οποιο ανοιγω και ολοκληρο τοπικ... Να εισαι βεβαιος. Ιδιαιτερα για ψυλλου πηδημα αφορμες σαν τη δικη σου (aka εκοψε το δρομο για μερικα seconds). Και αμα περνουσε ασθενοφορο ή αυτος βιαζοταν να πάει στο νοσοκομειο? ο δρομος δεν πρεπει να κοβεται καθολου ουτε για κλασματα το σωστο αυτό είναι. 2
forgotten Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Α ωστε τοσες ωρες μετα το περιστατικο που υποτιθεται οτι ηρεμησες κι εσυ, επιμενεις οτι ηταν δικαιολογημενη και ορθη η κινηση σου να χειροδικησεις με καποιον τυχαιο στο δρομο για ασημαντη αφορμη. Την κριτικη στον αλλον γιατι κανεις δεν εχω καταλαβει, οταν εγω βλεπω ομοιο ομοιου βαση οσων λες μονος σου. αυτο καταλαβες οτι θα χειροδικουσα,μαλιστα...
Lucifer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αν όντως χειροδικούσες πάντως, εγώ θα σε στήριζα. Οι άνθρωποι μαθαίνουν, τα ζώα εκπαιδεύονται. 11
MiDiMiLiZ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Και αμα περνουσε ασθενοφορο ή αυτος βιαζοταν να πάει στο νοσοκομειο? ο δρομος δεν πρεπει να κοβεται καθολου ουτε για κλασματα το σωστο αυτό είναι. Δεν ειπα εγω οτι ο αλλος ηταν σωστος σε κατι απο οσα εκανε. αυτο καταλαβες οτι θα χειροδικουσα,μαλιστα... Εσυ το εγραψες. Κατεβηκες κατω ειπες, "αλλα εφυγε το ψοφιμι". Κατεβηκες να δεις τι μαρκα παπουτσια φοραει θες να πεις; 1
ca6mio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ηταν προκλητικός, τον έβρισε και δεν είχε την στοιχειώδη ευγένεια να ζητήσει συγγνώμη. Φτανει πια με αυτήν την ασυδοσία.
Praetorianos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Σας εχω. Πριν αρκετα χρονια, σε κεντρικοτατο δρομο που περνανε λεωφορεια/φορτηγα (οχι στενακι δλδ) δυο κατευθυνσεων, με φαναρι πριν απο διασταυρωση 4 δρομων, αναβει κοκκινο. Πρωτος στο φαναρι ταξιτζης, ανεβαζει χειροφρενο, προφανως χωρις αλαρμ, και κατεβαινει. Λεω ρε γμτ ατυχια να χαλασει του ανθρωπου το αμαξι. Παει στο περιπτερο που ειχε ουρα. Αναβει πρασινο, ο τυπος αταραχος περιμενε, λεωφορειο και αμαξια μπολικα πισω του. Τελικα μετα απο τα απαραιτητα κορναριδια/γαμωσταυριδια, επιστρεφει στο ταξι, φωναζει ενα "α γαμηθειτε" και φευγει. Ηταν το πρωτο και τελευταιο αμαξι που περασε με το πρασινο. Ακομα το θυμαμαι σαν χθες. 4
saxos55 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μια από τις πολλές ιστορίες που μου έχουν τύχει. Διασταύρωση, περιμένω σε διάβαση να περάσω απέναντι (με πεζοφάναρο). Ανάβει το πράσινο για μένα, κόκκινο για το δρόμο. Περνάνε ένα, δύο,τρία αυτοκίνητα με κόκκινο. Στο τρίτο βλέπω ανοιχτό παράθυρο συνοδηγού. Όπως περνάει από μπροστά μου σκύβω λίγο και φωνάζω μέσα: "Κόκκινοοο". Αυτό ακριβώς. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Ούτε μπινελίκια ούτε τίποτα. Εκείνη τη στιγμή παρατηρώ πως οδηγός ήταν μια γυναίκα, 45άρα. Περνάει από μπροστά μου, αρχίζω κι εγώ να διασχίζω τη διάβαση χωρίς να δώσω συνέχεια. Πλακώνεται στα φρένα. Σταματάει. Βγάζει το μισό κεφάλι έξω. Λέω κατάλαβε τη μαλακία της. Την κοιτάω και μου φωνάζει: "Άντε γαμήσου ρε μαλάκα." Βάζει κεφάλι μέσα και φεύγει. 4
ca6mio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Σε αυτές τις περιπτωσεις ρίχνεις μια για να τους φύγει η μαγκια και να σκεφτούν πριν το ξανακανουν. Αν θέλει ας φωνάξει την αστυνομία. Νόμοι υπαρχουν και για τις δυο πλευρες.
DDevil Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μια από τις πολλές ιστορίες που μου έχουν τύχει. Διασταύρωση, περιμένω σε διάβαση να περάσω απέναντι (με πεζοφάναρο). Ανάβει το πράσινο για μένα, κόκκινο για το δρόμο. Περνάνε ένα, δύο,τρία αυτοκίνητα με κόκκινο. Στο τρίτο βλέπω ανοιχτό παράθυρο συνοδηγού. Όπως περνάει από μπροστά μου σκύβω λίγο και φωνάζω μέσα: "Κόκκινοοο". Αυτό ακριβώς. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Ούτε μπινελίκια ούτε τίποτα. Εκείνη τη στιγμή παρατηρώ πως οδηγός ήταν μια γυναίκα, 45άρα. Περνάει από μπροστά μου, αρχίζω κι εγώ να διασχίζω τη διάβαση χωρίς να δώσω συνέχεια. Πλακώνεται στα φρένα. Σταματάει. Βγάζει το μισό κεφάλι έξω. Λέω κατάλαβε τη μαλακία της. Την κοιτάω και μου φωνάζει: "Άντε γαμήσου ρε μαλάκα." Βάζει κεφάλι μέσα και φεύγει. Εγω πες της ευτυχως γ***μαι ... θα πρεπει να ξεκινήσεις και εσυ σιγα - σιγα Γενικα πάντως κοσμος που κανει τοσο φανερές παραβασεις πιστευω τις κανει επίτηδες και δεν προκειται να βγαλεις και ακρη χωρις την παρεμβαση της αστυνομιας η αστυνομια μπορει να κανει κατι καλυτερο εμεις από μονοι μας χειροτερα θα τα κανουμε κ θα φαμε και βρισιμο. Παντως μη σκάτε μπορειτε να πάρετε και τωρα εκδικηση τις προάλλες ειδα ένα αμαξι να εχει ανεβει ολο πανω στο πεζοδρομιο και να κλεινει την κυκλοφορια των πεζων έτοιμος να πάρω την αστυνομια ημουν να έρθουν να τον γράψουν δεν το εκανα βεβαια αλλα μπορουσα χαλαρά. Οπου βλέπεις αντικανονικο παρκάρισμα δεν λες τιποτα σε κανεναν απλα παιρνεις την αστυνομια να έρθει και ελπιζεις μέχρι τοτε να μην το έχει παρει για να τον γράψουν.... γινόμαστε τωρα κωλοπαιδα βεβαια αλλα καποιοι δεν καταλαβαινουν αλλιως.Και δεν είναι και ότι καλυτερο να εχεις δικιο και να σε βριζουν κιολας ή ποσο μαλλον να χρειαστεί να παιξεις φάπες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Την κοιτάω και μου φωνάζει: "Άντε γαμήσου ρε μαλάκα." Εγω πες της ευτυχως γ***μαι ... θα πρεπει να ξεκινήσεις και εσυ σιγα - σιγα Nah, η απάντηση πρέπει πάντα να είναι "Γιατί, θες αδερφάκια?" 2
sargus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αν όντως χειροδικούσες πάντως, εγώ θα σε στήριζα. Οι άνθρωποι μαθαίνουν, τα ζώα εκπαιδεύονται. Δεν ξέρω αν καλέσεις την αστυνομία σε περίπτωση όπως του ts αν θα βγάλεις άκρη. Σε περιπτώσεις που ξέρω πάντως, δεν βγάζεις άκρη. Ίσα ίσα που μπορεί να ακούσεις και καντήλια από τους μπάτσους. Θυμάμαι πριν 30 χρόνια εδώ στην Κρήτη, που ήταν πιο πολλοί οι "παντελονάτοι", βασίλευε τάξη και ηρεμία παντού. Ήξερες ότι αν έκανες μαλακία θα σου την έπεφτε ο άλλος είτε ήταν νέος είτε γέρος ή ακόμη και γυναίκα. Με αυτόν τον τρόπο ήταν όλοι εντάξει στις υποχρεώσεις τους και κύριοι. Θυμάμαι πολλά περιστατικά με πιτσιρικάδες με μηχανάκια να κάνουν σούζες, κολιές ή απλά θόρυβο με τις εξατμίσεις και να τους σταματάει ο κάθε τυχαίος οικογενειάρχης, να τους ρίχνει 1-2 μπούφλες και να τους λέει και κάτι του στιλ "Δε ντρέπεσαι ολόκληρος άντρας να κάνεις τέτοια καραγκιοζιλίκια" και ως δια μαγείας οι πιτσιρικάδες ένιωθαν άσχημα και ψιλομαζεύονταν. Επικρατούσε ηρεμία και τάξη. Πρώτη φορά άκουσα βρισιά σε δρόμο όταν ανέβηκα Αθήνα κάπου στα 12-15 μου. Εκεί λοιπό άκουσα οδηγούν να φωνάζει ο ένας τον άλλο μαλάκα και άκουσα ακόμη και χριστοπαναγίες. Σοκαρίστικα! Δεν το πίστευα! Περίμενα ότι αυτό ήταν, τώρα θα ξεκληριστούν οικογένειες. Αλλά από ότι κατάλαβα με τον καιρό, αυτό ήταν καθημερινότητα στην Αθήνα. Και δε μου άρεσε καθόλου. Ε, τώρα τα ίδια συμβαίνουν και στην Κρήτη (τουλάχιστον στις πόλεις γιατί στα χωριά είναι λίγο διαφορετικά...) και είναι πολύ λυπηρό. Οπότε καταλήγω λέγοντας ότι αν σε κάθε χοντρομαλάκα στο δρόμο κατέβαιναν 2-3 και τον έκαναν τόπι στο ξύλο, τότε ο χοντρομαλάκας θα ήταν κύριος την επόμενη φορά (λόγω φόβου βέβαια αλλά αφού δεν παίρνει από λογική ή από σεβασμό στο συνάνθρωπο ας ζει μόνιμα σαν ένα φοβισμένο ανθρωπάκι- ποσώς με ενδιαφέρει). Και εάν συνέβαινε αυτό για μερικά χρόνια τότε θα αποκτούσαμε παιδεία και οι επόμενες γενιές και μετά δε θα χρειαζόταν η χειροδικία. Αλλά είναι σημαντικό να ξέρουμε όλοι μας (πέρα από τη βία που σηκώνει αντιρρήσεις και πολλές κουβέντες) ότι πρέπει οι ίδιοι να μεριμνούμε ώστε η κοινωνία που ζούμε να μας αρέσει και όχι να τα περιμένουμε όλα από τους άλλους.
DDevil Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Nah, η απάντηση πρέπει πάντα να είναι "Γιατί, θες αδερφάκια?" Μεταξυ μας και αξια θα δωσω αμα δώσω σε εκεινη τη φάση απαντηση το παν είναι να μη με τρακάρει και να τον/την αποφυγω όπως μπορω πχ ενας ειπε πιο πριν ότι καθόμασταν και κορνάραμε και αρχισαμε τα γαμ***ιδια επειδή παρκαρε ο άλλος στη μεση του δρομου με φαναρι ανοιχτο για να παει στο περιπτερο ... εγω φιλε θα καταλαβαινα αμεσως ότι εμπλεξα με βλάκα θα έβγαζα αλαρμ θα τσεκαριζα δεξια και θα εφευγα τουλάχιστον μη χάσω το φανάρι .... το πρόβλημα θα ηταν αμα ο δρομος ηταν μονο για ένα αμαξι εκει ατυχια.
xpapias Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Το πετυχα χθες στο Βασιλοπουλο στο ψυχικο. Πεζοδρομιο με καγκελα. Κιτρινη γραμμη. Και σε συγκεκριμενο σημειο ακριβως διπλα απο ραμπα για μηχανακια/αυτοκινητα μηχανακι παρκαρισμενο 90 μοιρες καθετα στο πεζοδρομιο να κλείνει την δεξια λωριδα που εστριβε ανεξαρτητα στο φαναρι (εννοω εχει πρασινο οταν για αυτους που συνεχιζουν ειναι κοκκινο). Ειχα ξαναπετυχει πριν 20 ακριβως μερες εναν τυπο. Ακριβως το ιδιο σκηνικο. Και στα 5 μετρα πιο πριν περιπολικό της τροχαιας. Τον πετυχα να κατεβαίνει σαν να μην τρεχει τιποτα και οταν του κορναρα γιατι μονο η μηχανη του εκλεινε ολη τη λωριδα πηγε να μου το παιξει και νταης "τι να μας σκοτώσεις θελεις;". Η τροχαια τιποτα.
Pa0ki Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αν περάσει κάποιος με κόκκινο και πάρεις τηλέφωνο την αστυνομία να το δηλώσεις δίνοντας πινακίδα, γίνεται κάτι ή @@?
xpapias Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ναι καλά. Ισως η πιο ψύχραιμη αντιδραση παντως θα ηταν να σταματησει κανεις 500μ πιο κατω και διακριτικα με ενα κατσαβιδι/σουγιά να του ..ήσει το λαστιχο. Τελευταία φορά ειχα ούτως ή αλλως σταματησει παρακάτω για 5 λεπτα μεχρι να ηρεμήσω. Το χειρότερο ειναι οτι φταινε και μετα πουλανε και τσαμπουκά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα