slipknot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 είναι απίστευτο θράσος ,έλλειψη διακριτικότητας κ εντελώς φαιδρό να με περνάνε μόνο βάσει της εξωτερικής μου εμφάνισης (ή δε ξέρω εγώ τι άλλο κουλό έχουν στο μυαλό τους) ως στρέητ κ να σου αρχίζουν αμέσως τον πρόλογο.Δε τρολάρω αν κ ξέρω πως τους περισσότερους τους ενοχλεί να υποθέτουν οτι είναι γκέι.Πλέον έχει φτάσει να με κουράζει γνήσια να υποθέτουν αυτόματα οι άλλοι πως είμαι στρέητ κ να μου αρχίζουν διάλογο για το τάδε γκομενάκι στο δρόμο ή την δείνα καραγκομενάρα.Το βίωσα ξανά αρχές του μήνα με έναν ταρίφα όταν ήμουν Ελλάδα.Ακόμα με θυμάται πάντως αυτός,είμαι σίγουρος ( κάναμε καλή κ επιμορφωτική κουβέντα με αφορμή αυτό) Τουλάχιστον μη μιλάς ρε φιλαράκι αν δεν ξέρεις στάνταρ τι ρόλο βαράει ο διπλανός σου.Δεν είναι τόσο δύσκολο.Common courtesy Απίστευτα θρασύ και ρατσιστικό είναι το συμπέρασμα σου πως τυχαίοι άνθρωποι, για τυχαίους λόγους, σε περνάνε για straight και αρχίζουν συζητήσεις για κάποιο θέμα Χ. Δείχνει απίστευτη προκατάληψη εκ μέρους σου αφού ως γνωστόν, η σεξουαλική προτίμηση δε διαφοροποιεί εμφανισιακά τους ανθρώπους, επομένως όσοι αυτοπροσδιορίζονται ως straight δε γίνεται να φέρουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα τους κάνουν να ξεχωρίζουν από όσους αυτοπροσδιορίζονται ως gay, και το αντίστοιχο. Τα ίδια επίθετα θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να χαρακτηρίσω και τον υπαινιγμό σου ότι μόνο straight άνδρες γίνεται να συζητούν για ωραίες γυναίκες, άρα η κουβέντα που πήγε να σου πιάσει ο επαγγελματίας οδηγός ήταν κόκκινη ζώνη για σένα. Η εκτίμηση του ωραίου και ο θαυμασμός γι' αυτό ανεξαρτήτως φύλου, φυλής, ηλικίας, σεξουαλικού προσανατολισμού κ.α είναι πάντα δείγμα καλαισθησίας, ωριμότητας, λεπτομέρειας, αυτοπεποίθησης, ρομαντισμού και αβρότητας -μιας γενικότερης στάσης ζωής που συνοψίζεται στο ακρωνύμιο "κωλαρα". Είμαστε λίγο πριν το 2016, έλεος με τέτοιου είδους οπισθοδρομικές απόψεις. 20
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον πρέπει να αρχίζουμε να καταπιέζουμε την στρέητ μάζα.Δε γίνεται αλλιώς δουλειά.Ο γκέι τζιχαντισμός δεν αργεί.
Pankar95 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Πλέον έχει φτάσει να με κουράζει γνήσια να υποθέτουν αυτόματα οι άλλοι πως είμαι στρέητ κ να μου αρχίζουν διάλογο για το τάδε γκομενάκι στο δρόμο ή την δείνα καραγκομενάρα.Διακρίνω κάποια... ζήλια; 1
Lanike71 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Διακρίνω κάποια... ζήλια; Δε διαφέρεις σε κάτι από τον Τοξοβόλο έτσι που απαντάς φίλε. @ Τοξοβόλος: Θρασύ θα μπορούσες να πεις κάποιον που ξέρει τις προτιμήσεις σου σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα και να σου ανοίγει μία τέτοια συζήτηση.Όχι κάποιον που δε σε ξέρει. 4
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Βασικά κ προσβλητικό το βρίσκω.Ξέχασα να το αναφέρω.
ca6mio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μερικοί άνθρωποι νομίζουν πως όλος ο κόσμος πρεπει να αλλάξει και να ερθει στα μετρα τους. Αυτό κι αν είναι θράσος. 8
adi32 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Εγω βρισκω πολυ θρασυ να εχουν γεμισει τα καναλια ατομα που προσπαθουν να περασουν στις νεες γενιες οτι ειναι νορμαλ να προχωρας με την οπισθεν για να πας μπροστα 12
thomasG4 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Εγω βρισκω πολυ θρασυ να εχουν γεμισει τα καναλια ατομα που προσπαθουν να περασουν στις νεες γενιες οτι ειναι νορμαλ να προχωρας με την οπισθεν για να πας μπροστα Αν μιλάς και για τα δύο φύλα συμφωνώ. 1
zio10 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Και επειδή οι στρέητ είναι πλειοψηφία δικαιολογήται το πόσο αδιάκριτος θα είναι κάποιος ένα πράγμα.Καταννοώ πως το social conditioning θέλει όλους τους άνδρες στρέητ by default φάση αλλά δεν θέλει κ πολύ νιο νιο (ή ευγένια) να απέχεις από αυτόματα συμπεράσματα κ μάλιστα να κάνεις αυθόρμητο act out αυτών των συμπερασμάτων για έναν άγνωστο. Τεσπα,εμένα με κουράζει πλέον αφάνταστα να αναγκάζομαι να κάνω συνεχώς coming out με τέτοιες μικροαφορμές κ δεν μου συμβαίνει μόνο Ελλάδα. Είναι ενστικτώδης, φυσιολογική, βιολογική αντίδραση. Ειδικά από ταξιτζή που ασχολούνται λίγο περισσότερο με το θέμα "Θράσος" θα ήταν το αντίθετο, να αρχίσει να σου μιλάει για ωραίους άντρες (ειδικά αφού όπως λες η εμφάνισή σου δεν προδιαθέτει τον άλλον ότι δεν είσαι στρέιτ. Αν συνέβαινε αυτό τότε και ο ταξιτζής το πιθανότερο είναι να μην σου άνοιγε τέτοια κουβέντα ή αν την άνοιγε τότε θα μπορούσες να το πεις επίσης "θράσος" ) (Το θράσος το βάζω σε εισαγωγικά και στις δύο περιπτώσεις, νομίζω δεν είναι πραγματικά θράσος ούτε στη μία ούτε στην άλλη περίπτωση και δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί και τόσο...) 1
Pankar95 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Είναι απίστευτο θράσος έλλειψη διακριτικότητας και φαιδρό να μου μιλάει κάποιος γαύρος για την δυναστεία του Ολυμπιακού στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τις πρόσφατες ευρωπαϊκές επιτυχίες και την ανυπαρξία της ομάδας μου. Είναι απίστευτη προκατάληψη που υποθέτουν πως αυτόματα ενδιαφέρομαι για το ποδόσφαιρο. Και ειδικά εφόσον το μπάσκετ είναι το ανώτερο άθλημα, με κουράζει γνήσια.
groot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Οι σεξουαλικές προτιμήσεις σε καμία περίπτωση δεν εξισώνονται με το άθλημα [sic] που λέγεται ποδόσφαιρο και τις ομάδες που παίρνουν μέρος. Φυσικά και είναι αδιάκριτο να αρχίζει ο κάθε άσχετος να κάνει κουβέντα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις. Φυσικά και θα πρέπει να σκεφτεί εάν αυτό πειράζει τον άλλον. Δεν έχει σχέση με το εάν είσαι straight ή gay. Έχει σχέση με το πόσο σέβεσαι τον εαυτό σου και θεωρείς ότι οι σεξουαλικές σου προτιμήσεις είναι αντικείμενο ευρείας συζήτησης από γνωστούς και μη. Επίσης, έχει διαφορά το "ωραίο ντύσιμο έχει κάνει αυτή, της πάει πολύ το φόρεμα με τις αναλογίες της και αναδεικνύει πολύ ωραία τον κόλο της" με το "τη μ**νάρα είναι αυτή, να την είχαμε εδώ τώρα ε; Να της ρίχναμε κανέναν!". Το πρώτο είναι μία χαρά ενώ το δεύτερο χυδαίο, αδιάκριτο και προσβλητικό. Τόσο στην γυναίκα όσο και στον συνομιλητή. 2
De@th L0rd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Αν όντως χειροδικούσες πάντως, εγώ θα σε στήριζα. Οι άνθρωποι μαθαίνουν, τα ζώα εκπαιδεύονται. Eγω γι αυτό εμπνευσμένος από τους Ρώσους φίλους μας έχω πάντα ένα λοστό στο αυτοκίνητο, και ένα μπουλονόκλειδο στο μηχανάκι. Να δεις κάτι τέτοιοι μάγκες και μάγκισες πως εξαφανίζονται μετά... Ένας που με έριξε στο πεζοδρόμιο με το μηχανάκι μια φορά, κι ευτυχώς δε χτύπησα απλά έσπασε το φλασάκι. Του λέω " Καλά ρε φίλε θα μας σκοτώσεις, δικός σου είναι όλος ο δρόμος;" μου απαντάει από το Octavia του "Άντε γ#@#@$ ρε κι εσύ και το μηχανάκι σου παλιομα$#$κα". Τα παίρνω στο κράνος, και προσπαθώ να ανοίξω με μανία τη σέλα από το πεσμένο το μηχανάκι, και σέρνοντας βγάζω το μπουλονόκλειδο. Και εκτός του ήθελα να βγει και από πάνω μόλις με είδε να το κρατάω μου λέει "Θα στο βάλω στο κ$#$# αυτό" . Το το αμολάω μια και του κάνω θρύψαλα το πίσω παρμπρίζ. Του λέω " Έλα ρε που$#$!@ γιε, να δούμε σε ποιανού κώλο θα μπει!!!" Πατάει γκάζι κι εξαφανίζεται μαζί με το μπουλονόκλειδο ο κωλοελληνάρας... 3
warlock9_0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 και κάποια μέρα θα φας καμιά πιστολιά με όλους τους σαλεμένους που κυκλοφορούνε 1
φραμπάλα Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Επειδή έχω κάνει κι εγώ το τραγικό να φταίω και να βρίζω κι από πάνω, αντέδρασα έτσι εκείνη την στιγμή από το σοκ και τη ντροπή μου μαζί.Το μετάνιωσα στο λεπτό. Προφανώς όλοι αυτοί που σας συμπεριφέρθηκαν έτσι είχαν πολλά προσωπικά προβλήματα και έβγαλαν τα νεύρα τους στον δρόμο.Το πιο πιθανό είναι να το μετάνιωσαν και να ντράπηκαν.
groot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Επειδή έχω κάνει κι εγώ το τραγικό να φταίω και να βρίζω κι από πάνω, αντέδρασα έτσι εκείνη την στιγμή από το σοκ και τη ντροπή μου μαζί.Το μετάνιωσα στο λεπτό. Προφανώς όλοι αυτοί που σας συμπεριφέρθηκαν έτσι είχαν πολλά προσωπικά προβλήματα και έβγαλαν τα νεύρα τους στον δρόμο.Το πιο πιθανό είναι να το μετάνιωσαν και να ντράπηκαν. Αυτός που ενώ κάνει λάθος δεν έχει τα κότσια να το παραδεχθεί ή δεν έχει μάθει να το κάνει δεν έχει προσωπικά αλλά ψυχολογικά προβλήματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα