Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για ξεκάρφωμα έχε μια μπάλα κι ένα γάντι μέσα σε αθλητικό σάκο μαζί με ρούχα, όχι σκέτο το ρόπαλο Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2015 από ThReSh 2
zio10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 "Εργαλεία"... Εγώ στο αμάξι έχω αλουμινένιο ρόπαλο (+γάντι+μπάλα για το ξεκάρφωμα). Είμαι αθλητικός τύπος.Ποιος θα μου βάλει χέρι και γιατί; Δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει αλλά μου φαίνεται δύσκολο να τη γλιτώνεις τόσο εύκολα...δηλαδή αν σε σταματήσουν σε εθνική οδό και βρούνε το ρόπαλο τι του λες; Ή το λοστό αντίστοιχα και μη επαγγελματικό αμάξι κιόλας...επικίνδυνα μου φαίνονται αυτά και μπορεί να μπλέξεις εύκολα νομίζω
xpapias Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 καλά ψυχολογικά έχουμε όλοι... μα όλοιΜιλά για εσένα καλύτερα! Γκουχ Γκουχ
DDevil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει αλλά μου φαίνεται δύσκολο να τη γλιτώνεις τόσο εύκολα...δηλαδή αν σε σταματήσουν σε εθνική οδό και βρούνε το ρόπαλο τι του λες; Ή το λοστό αντίστοιχα και μη επαγγελματικό αμάξι κιόλας...επικίνδυνα μου φαίνονται αυτά και μπορεί να μπλέξεις εύκολα νομίζω Φιλε αυτά τα ροπαλα δεν χρειαζονται αμα ο άλλος είναι κυριος και σου ζητησει συγγνωμη ειχε κατεβει και εμενα ενας μια φορά αλλα του ειπα ότι δεν τρεχει τιποτα και ότι εκανα λάθος και ο τυπος με χαιρετησε και εφυγε ηταν σαν πυγμάχος δεν ξερω αμα θα τον έκανα καλά αλλα τελικα εφυγε χωρις να πέσει ουτε μια ειχε κάτσει απειλητικα εξω από την πορτα και μου ζητουσε να κατεβασω το παραθυρο να μου πει 2 κουβέντες του λεω στο αμαξι μου εγω κανω κουμάντο πες μου τι θελεις. Φυσικα δεν ημουν βλακας να κατεβάσω το παραθυρο μπορει να με έπιανε ηταν απλα μια χαραμάδα τον ακουγα και από εκει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα