zoranb Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Θέλω να χρησιμοποιώ για μαγείρεμα (στο ρομποτάκι) ταψιά, που να μην είναι αντικολλητικά αλλά να μην κολάνε τα φαγητά. Τα πορσελάνινα αυτό το πλεονέκτημα έχουν έναντι των inox για παράδειγμα; Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς, εμπειρία;
ca6mio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Τα πυρέξ εννοεις; Εδιτ Εννοώ "μήπως εννοεις τα πυρεξ;"
SoFiA11 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Τα pyrex είναι απο γυαλί. Θέλω να χρησιμοποιώ για μαγείρεμα (στο ρομποτάκι) ταψιά, που να μην είναι αντικολλητικά αλλά να μην κολάνε τα φαγητά. Τα πορσελάνινα αυτό το πλεονέκτημα έχουν έναντι των inox για παράδειγμα; Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς, εμπειρία; Εμπειρία δική μου δεν έχω, έχω άλλων.Ό,τι κι αν έχω δει να μαγειρεύεται σε πορσελάνινο σκεύος και να μην έχει βουτυρωθεί κλπ. πρώτα, κολλάει.
ca6mio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αυτό γυάλινο είναι; https://www.24home.gr/Proion/3444-366/SandP-Purex-Parallilogrammo-/
Apoll Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Θέλω να χρησιμοποιώ για μαγείρεμα (στο ρομποτάκι) ταψιά, που να μην είναι αντικολλητικά αλλά να μην κολάνε τα φαγητά. Τα πορσελάνινα αυτό το πλεονέκτημα έχουν έναντι των inox για παράδειγμα; Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς, εμπειρία; Χρησιμοποιώ πορσελάνινο ταψί, αλλά χρειάζεται λάδι όπως όλα τα άλλα για να μην κολάει το φαγητό.
SoFiA11 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αυτό γυάλινο είναι; https://www.24home.gr/Proion/3444-366/SandP-Purex-Parallilogrammo-/ Εγώ έχω μείνει στο γυάλινο, τι θες τώρα;
zoranb Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Άρα παιδιά, για να γλιτώνει κανείς το κόλλημα, μόνο με αντικολλητικά σκεύη! Οκ, ποιά όμως τα πλεονεκτήματα των πορσελάνινων;
SoFiA11 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Άρα παιδιά, για να γλιτώνει κανείς το κόλλημα, μόνο με αντικολλητικά σκεύη! Για μένα καλύτερα να χρησιμοποιείς αντικολλητικό χαρτί ή ακόμα καλύτερα να βουτυρώνεις ένα γυάλινινο pyrex απ'το να χρησιμοποιείς αντικολλητικά.Φθείρονται και μαζί με φαί τρως και λίγο αντικολλητικό. 1
SoFiA11 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Καλύτερα βουτύρωμα από λάδωμα; Ε, ανάλογα πού το πας 3
SoFiA11 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Άλλο το γλυκό, άλλο το ελαφρύ φαγητό κι άλλο το βαρύ.Το 1ο θέλει βούτυρο, το 2ο σπορέλαιο και το 3ο ελαιόλαδο.
zoranb Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εντάξει, λέμε για τη λίπανση όχι για το μαγείρεμα φαγητών!
SoFiA11 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Για τη λιπανση λεω κι εγω.Φανταζεσαι να φτιαχνεις κεικ και να λαδωσεις το ταψι με ελαιολαδο;Η κρουστα του θα γινει βαρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα