Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να χρησιμοποιώ για μαγείρεμα (στο ρομποτάκι) ταψιά, που να μην είναι αντικολλητικά αλλά να μην κολάνε τα φαγητά. Τα πορσελάνινα αυτό το πλεονέκτημα έχουν έναντι των inox για παράδειγμα; Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς, εμπειρία;

Δημοσ.

Τα pyrex είναι απο γυαλί.


Θέλω να χρησιμοποιώ για μαγείρεμα (στο ρομποτάκι) ταψιά, που να μην είναι αντικολλητικά αλλά να μην κολάνε τα φαγητά. Τα πορσελάνινα αυτό το πλεονέκτημα έχουν έναντι των inox για παράδειγμα; Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς, εμπειρία;

 

Εμπειρία δική μου δεν έχω, έχω άλλων.Ό,τι κι αν έχω δει να μαγειρεύεται σε πορσελάνινο σκεύος και να μην έχει βουτυρωθεί κλπ. πρώτα, κολλάει.

Δημοσ.

Θέλω να χρησιμοποιώ για μαγείρεμα (στο ρομποτάκι) ταψιά, που να μην είναι αντικολλητικά αλλά να μην κολάνε τα φαγητά. Τα πορσελάνινα αυτό το πλεονέκτημα έχουν έναντι των inox για παράδειγμα; Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς, εμπειρία;

 

Χρησιμοποιώ πορσελάνινο ταψί, αλλά χρειάζεται λάδι όπως όλα τα άλλα για να μην κολάει το φαγητό.

Δημοσ.

Άρα παιδιά, για να γλιτώνει κανείς το κόλλημα, μόνο με αντικολλητικά σκεύη!

Οκ, ποιά όμως τα πλεονεκτήματα των πορσελάνινων;

Δημοσ.

Άρα παιδιά, για να γλιτώνει κανείς το κόλλημα, μόνο με αντικολλητικά σκεύη!

 

Για μένα καλύτερα να χρησιμοποιείς αντικολλητικό χαρτί ή ακόμα καλύτερα να βουτυρώνεις ένα γυάλινινο pyrex απ'το να χρησιμοποιείς αντικολλητικά.Φθείρονται και μαζί με φαί τρως και λίγο αντικολλητικό.

  • Like 1
Δημοσ.

Άλλο το γλυκό, άλλο το ελαφρύ φαγητό κι άλλο το βαρύ.Το 1ο θέλει βούτυρο, το 2ο σπορέλαιο και το 3ο ελαιόλαδο.

Δημοσ.

Για τη λιπανση λεω κι εγω.Φανταζεσαι να φτιαχνεις κεικ και να λαδωσεις το ταψι με ελαιολαδο;Η κρουστα του θα γινει βαρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...