renia22 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Πριν μια βδομάδα πήρα το Nokia N-Gage.Από τότε δε πιστεύω οτι κυκλοφορεί τίποτα καλύτερο από αυτό το παιχνιδομηχανοκινητό!!!Τα παιχνίδια είναι άψογα.Η εικόνα καθαρότατη.Η ανάλυση τέλεια.Οι λειτουργίες πλήρεις.Το μόνο που δε βρήκα είναι πως να χτυπάει το ξυπνητήρι κάθε μέρα την ίδια ώρα αλλά...μικρό το κακό Τώρα το πρόβλημα είναι οτι δε μπορώ αν δίνω 47 ευρώ για το κάθε παιχνίδι γιατί έχουμε και ένα playstation να συντηρίσουμε :wink: Αλλά κάπου διάβασα οτι στους Times δημοσίευσαν πως κάποιοι σπάσαν τα παιχνίδια.Άντε να δουμε 8) Αν κάποιος ξέρει κάποιο καλό site για free games θα το εκτιμούσα αφάνταστα!!!Όποιος πάντως έχει "ψώρα" με καταπληκτικά γραφικά και παιχνιδομηχανές το προτείνω ανεπιφύλακτα.Επίσης είναι λειτουργικότατο και ως κινητό οπότε συνδιάζετε το τερπνόν μετά του οφελείμου όπως θα λέγανε και οι πρόγονοι Περιμένα σχόλια από όλους τους n-gageόπληκτους :roll:
Milkywaygrad Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Κατα τη γνώμη μου το κινητό μπορεί να είναι αντικειμενικά καλό αλλά όχι και το καλύτερο. Αν το συγκρίνεις με P800, Nokia 6600 δέν τα ανταγωνίζεται σε τίποτα παρα μόνο στα παιχνίδια. 1)Έχει Symbian 6.0 ενώ ήδη ήρθε το 7.0. 2)Οθόνη 4096 χρώματα ενώ ήδη βγήκαν 65000. 3)Για παιχνίδια καλύτερο είναι το Game Boy SP.άμα το θές για αυτό. Η τιμή του είναι καλή αλλά των παιχνιδιών υψηλή. Άμα θές εφαρμογές με ξυπνητίρια και ότι άλλο σου αρεσει θα βρείς στο: http://www.groups.yahoo.com/group/Nokia_3650_Software και μην σε επηρεάσει ο τίτλος που λέει 3650 γιατί ίδιο λειτουργικό έχουν.Πιστεύω να σε βοήθησα. Πάντως πρέπει να ψαχτείς γιατί διότι το Symbian έχει πολλά να βάλεις και να κάνεις. Άμα θές στείλε μου PM για να σου πώ διάφορα επειδή απαγορεύονται δημοσίως
renia22 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Sygnwmh alla den xerw ti einai to PM An mou peis ennoeite oti 8a sou steilw giati fainetai na xereis polla kai sigoura eisai anektimhth boh8eia gia kapoia asxeth san emena (me ta symbian k.t.l.)Ennoeite oti 8elw leptomeries.An 8es akoma steile mou kai e-mail sto [email protected].S'euxaristw poly prokatabolika
renia22 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 dimmeneidis, Twra katalaba ti einai to PM:) Loipon phga sto site pou mou eipes katebasa apo to diko sou to post to rally.sis anoige kanonika alla de mporousa na epilexw ekei pou elege sto simple race sto hard sto help kai to exit.. mou ebgaine h mpara pou anebokatebaine alla de mporousa na pathsw epilogh se kati apo ola.ftaei mhpws pou h glwssa htan ellhnika( pou de ot pisteuw...) ?Perimenw opwsdhpote boh8eia:)
Milkywaygrad Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Λοιπόν, ή θα πατήσεις το κουμπί των 5 κατεθύνσεων μέσα στο κέντρο ή το κουμπί 5 του Keypad. Αμα δεν βοηθήσει αυτό τότε καλύτερα κατέβασε κάτι άλλο γιατί μπορεί να έχει πρόβλημα το παιχνίδι. Ότι γράφει ".sis" είναι Symbian και ότι ".jar" είναι java. Μπορώ να σου δώσω και άλλα Sites με σπασμένο λογισμικό για το κινιτό σου αλλα μόνο με PM γιατί δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω σελίδες με παράνομο λογισμικό. Πάντως ανεκτίμητη βοήθεια δέν είμαι απλά ξέρω κάποια πράγματα που σίγουρα θα σε βοηθήσουν όπως και πολλοί άλλοι εδω μέσα. Μπορείς να με βάλεις και στην Buddy list για να βλέπεις πότε είμαι συνδεδεμένος. οκ; πιστεύω να σε βοηθήσω σε όποιες απορίες έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.