Apoll Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εκανα το λαθος να ριξω φαγητο στον νεροχυτη.Στην αρχη βουλωσε και με μια οδοντοβουρτσα τον ξεβουλωσα.τωρα ομως μετα απο 2 μερες η μποχα ειναι ανυποφορη.προφανως καπου στον σωληνα εμεινε φαγητο αρχισε να ξινιζει και να σαπιζει και οποτε μπαινω στο μπανιο ζαλιζομαι.εχω ριξει χλωρινη πολλες φορες.αλλα απο την στιγμη που δεν ειναι βουλωμενος απο που ερχεται η μυρουδια; Μαγειρική σόδα και ξύδι. Δες βίντεο online αντίστοιχα 1
logokrimenos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει περίπτωση και να μην γίνεται σωστό σιφώνη. Ουσιαστικά "φράζει" η σωλήνα με νερό, αν δεν έχει νερό μπορούν να έρθουν οι αναθυμιάσεις απο τις σωληνώσεις προς τα επάνω. Αν θες ανέβασέ μας μια φωτό πως είναι το σύστημά σου να δούμε τι μπορούμε να σου προτείνουμε. Το είχα πάθει και εγώ πρόσφατα αυτό μόλις το έφτιαξα σωστά σταμάτησε να μυρίζει.
SoFiA11 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Πάντως αν είναι να βάλεις tuboflo μην πολυταλαιπωρήσεις τις σωληνώσεις με ξυδια, λεμόνια, σόδες και καυτα νερά.
xpapias Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Και εγω είχα θέμα. Ειχε βουλωσει καπου το σύστημα στο μπάνιο και έβγαζε βρώμα απο την κουζινα. Μαλλον ειχε φραξει καπου πιο κεντρικα η αποχετευση. Αν δοκιμασεις να ανοιξεις ολες τις βρυσες απο λιγο, ταυτοχρονα; Πάντως αυτή η βεντούζα μπάνιου είναι μεγάλη εφεύρεση. Εχω κάνει μαλαξεις σε σιφωνι. Δακρυσα τοσο πολυ οταν ξεβουλωσε που ηταν σαν να ειχα αναστησει ανθρωπο.
φραμπάλα Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Έγινα λαγωνικό να δω από που έρχεται η βρώμα.Και νομίζω είναι από την τρύπα στον τοίχο που είναι για να μπει ο σωλήνας του πλυντηρίου.Είναι κενός.Το βούλωσα με χαρτοπετσέτα.Λογικά από εκεί έρχεται.Ο νιπτήρας τώρα δε μυρίζει, ίσως επειδή τον ψιλοκαθάρισα. 1
xpapias Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Φοβάμαι ότι καπου επικοινωνουν και θα σου ξερασει το πλυντηριο φασολαδα!
φραμπάλα Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχω πλυντηριο.χοχο. Και ηταν μανιταρια με μακαρονια. αλλα και να ειχα πλυντηριο η τρυπα εκεινη ειναι εξοδος. λες τωρα να διαπερασει η μυρωδια το χαρτι που εβαλα; Τελικα μηπως η μυρωδια εφυγε απο το βραστο νερο το λεμονι και το ξυδι που με ειπατε να βαλω; Δεν θα το μαθουμε ποτε.
logokrimenos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Απο την τρύπα ήταν η μπόχα, ερχόταν αέρας της αποχέτευσης που βρωμάει σα γαμώ το φελέκι του. Το χαρτί δεν θα κρατήσει για μόνιμη λύση να ξέρεις. Πρέπει ή να βρείς να βάλεις μια τάπα ή να το πλακώσεις με σιλικόνη και ΟΟΟΟΟΤΑΝ χρειαστείς την βγάζεις και βάζεις το πλυντήριο που θα αγοράσεις.
xpapias Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ελαστική μεμβράνη από αυτη που σκεπάζουμε το φαγητό και ενα λαστιχακι να την κραταει;
panos2171 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ναι κατι τετοιο.το φελεκι τι ειναι; https://el.wiktionary.org/wiki/%CF%86%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%BA%CE%B9 Πως λέμε γ@μω την παναχαική μου, στανιό μου, κερατό μου...ε κάτι τέτοιο 1
xpapias Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 http://www.slang.gr/lemma/6129-gamo-to-feleki-mou Πάντως με προβληματιζεις. Seriously? Μακαρόνια με μανιτάρια στο νεροχύτη;! Νόμιζα ότι μόνο εγώ κάνω κάτι τέτοια!
φραμπάλα Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Εβαλα ενα αλουμινενιο κουτακι.Και τωρα που το μυρισα...omg! Καλη ιδεα το σακουλακι.
kfyros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Κανονικά οι μυρωδιές δεν πρέπει να βγαίνουν μέσα στο σπίτι. Ρίξε νερό με λάστιχο μέσα στη σωλήνα του πλυντηρίου. κανονικά η σωλήνα του πλυντηρίου πρέπει να βγαίνει σε κάποιο σιφώνι, το οποίο κρατάει νερό ώστε να μην ανεβαίνουν οι μυρωδιές της αποχέτευσης (αυτό κάνουν τα σιφώνια).Επίσης οι αποχετεύσεις έχουν εξαερισμούς (οι σωλήνες αποχέτευσης είναι ανοιχτές με καπελάκια στο πάνω μέρος τους) για να φεύγουν τα αέρια και οι μυρωδιές. Πιθανότατα χρειάζεται απόφραξη και η αποχέτευση του κτιρίου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα