Προς το περιεχόμενο

Eurοbank ebanking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής θέμα.. έκανα πρόσφατα ebanking στη eurobank και σε ένα σημείο, εκεί που πάω για μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό τρίτου σε άλλη τράπεζα του εσωτερικού, συμπληρώνω κανονικά τα στοιχεία και ότι ζητάει, πατάω επόμενο, τα δέχεται όλα και μου κάνει μια σύνοψη αυτών που επέλεξα και μου λέει θέλετε να μεταφέρετε χρήματα και μου λέει που.. από κάτω όμως μου έχει σαν επιλογή την ακύρωση και ότι κάποια άλλη επιλογή για να κάνω ολοκλήρωση της συναλλαγής και να εκτυπώσω την απόδειξη.. κοιτάω και στις κινήσεις τίποτα σαν να μη το έκανα όλο αυτό.. προφανώς και θα πάρω τη γραμμή υποστήριξης, απλά επειδή τώρα δε μου είναι εύκολο να το κάνω αυτό είπα να ρωτήσω εδώ αν ξέρει κανείς σας. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τηλεφωνησε στο phone banking ωστε να τους δωσεις τον αριθμο του κινητου στον οποιον θα ερχεται με sms ο αριθμος επιβεβαιωσης

• Like 1
Δημοσ.

Τηλεφωνησε στο phone banking ωστε να τους δωσεις τον αριθμο του κινητου στον οποιον θα ερχεται με sms ο αριθμος επιβεβαιωσης

Ή να σου βγάλουν πιστοποιητικό στο πισι, αν και το σμσ βολευει. Δεύτερα, τραβά σε μια τράπεζα να βγαλεις phonebanking.

Δημοσ.

Είναι αλήτες γενικά οι τράπεζες στο θέμα του ebanking (και όχι μόνο αλλά ας μην επεκταθώ).

κονομάνε διαχειριζόμενες τα  ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ σε απλά οικονομικά..

Και πλέον με τη μείωση σε 4, είναι ένα καρτέλ μαφιόζων (όχι ότι δεν ήταν πριν).

Χρεώνουν τις προμήθειες γκισέ και στο ebanking ,
ενώ δεν έπρεπε να πληρώνεις τίποτα και να σε επιδοτούν να το χρησιμοποιείς
γιατί τους γλυτώνεις τεράστια κόστη,
και χωρίς αυτό θα χρειάζονταν διπλάσιο προσωπικό στα γκισέ.

Αλλά στη μπανανία που ζούμε αυτά δεν είναι αυτονόητα.

Η Eurobank, δεν σε χρεώνει προμήθειες μόνο όταν είσαι στο δωρεάν πρόγραμμα, που σημαίνει να έχεις μέσο υπόλοιπο λογαριασμού πάνω από 3 χιλιάρικα.

Τις λιγότερες προμήθειες γενικά τις χρεώνει η εθνική. Ειδικά για μεταφορές σε άλλες ελληνικές τράπεζες είναι μακράν η φθηνότερη.

Όλοι οι άλλοι σε πετσοκόβουν στα εμβάσματα σε σημείο αλητείας για κάτι που το κάνει το κομπιούτερ αυτόματα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...