nikospsaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Σε καρτα γραφικων GDDR5 γνωριζει καποιος να μου πει αν μπορω να συνδεσω δυο οθονες με μονο VGA συνδεση.
thor777 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Aυτό που ρωτάς δεν έχει σχέση με τον τύπο μνήμης gddr5 της κάρτας γραφικών. Ποιά κάρτα γραφικών έχεις ? Αν εχει vga και dvi υποδοχή τότε συνδέεις την πρώτη οθόνη στην vga υποδοχη και την δευτερη οθόνη στην dvi-i υποδοχή μέσο ενός απλού dvi/vga adapter. Αν η καρτα σου δεν εχει vga τότε θα πρέπει να πάρεις εναν active adapter απο hdmi σε vga που να μετατρέπει το σημα σε αναλογικό οπως αυτό https://www.skroutz.gr/s/6458679/Goobay-HDMI-male-VGA-female-68793.html. Τον adapter αυτό τον αναφέρω ενδεικτικά δεν τον εχω χρησιμοποιήσει για να ξέρω πόσο καλή δουλειά κάνει.
nikospsaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Το ερωτημα μου ειναι αν οι καρτες gddr5 εχουν εισοδο dvi - i (24+5 pin) δλδ αναλογικη για να συνδεσω με ανταπτορα dvi-i σε vga την δευτερη οθονη.Αλλες καρτες εχουν μια vga και μια dvi-d(ψηφιακη), και αλλες δυο dvi-d(ψηφιακες).Οι ψηφιακες μου ειναι αχρηστες.Αναλογικες dvi-i νομιζω δεν εχουν, η μπορει να κανω και λαθος.Αν γνωριζεις καποια καρτα gddr5 με μια vga και μια dvi-i αναφερε μου, γυρω στα 80-140 ευρω.Καρτα γραφικων δεν εχω.Με τα 7/αρια προτου 6μηνες επαιρνα απο την on board(intel hd 4600 graphics). Tην μια εβαζα στη vga και την αλλη οθονη στη hdmi με ανταπτορα σε vga και δουλευαν με οχι και τοσο καλη εικονα απο την hdmi. Τωρα ομως που εβαλα τα 10/αρια την μια (hdmi) δεν την αναγνωριζει.Τροφ/τικο εχω BE QUIET! SYSTEM POWER 7 450 βαττ.Τα μονιτορ ειναι απλα των 100 ευρω. LG flatron W1946 και W1943 SB με αναλυση 1360Χ768. 1
thor777 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Αν θέλεις να αγοράσεις καινούρια κάρτα γραφικών επειδή δεν δουλεύει καλά το hdmi/vga active adapter θα έλεγα καλύτερα είναι να κοιτάξεις για καινούρια οθόνη αντί για κάρτα γραφικών. Αν δεν ασχολήσε με gaming ή αλλες απαιτητικές εφαρμογές τα intel hd graphics 4600 είναι μια χαρά. Τώρα αν θέλεις οποσδήποτε να πάρεις καινούρια κάρτα γραφικών με δυο αναλογικές εξόδους νομίζω οτι εχει βγάλει η XFX κάποιες κάρτες (όπως η R9 270) με δυο dvi-i εξοδους χωρίς ομως vga. H άλλη λύση είναι να συνδέσεις την μία οθόνη στην κάρτα γραφικών και την άλλη στην μητρική σου.
nikospsaras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Τελικα με τις δοκιμες που εκανα εχθες δουλεψαν τα μονιτορ οπως θελω,(επεκταση οθονης) στον αλλον υπολ/στη που εχω με μια καρτα γραφικων Readon EAH6450 SILENT DI 1GD και μαλιστα με καλη εικονα.Τωρα στον αλλο υπολ/στη που θελω να βαλω την καρτα γραφικων, συνδεοντας τα δυο μονιτορ σε vga και hdmi με ανταπτορα σε vga στη μητρικη, ενω αναγνωριζει και τις δυο οθονες στις ρυθμισεις, στην μια δεν βγαζει εικονα, δεν ξερω τι συμβαινει. Οσο για τις καρτες XFX ξεφευγουν στα βαττ του τροφ/τικου. Το τελευταιο που λες για συνδεση, την μια στην καρτα και την αλλη στην on board δεν δουλεψε σε μενα. Θα κοιταξω καμμια με 50-60 ευρω που ειναι κατωτερη στα παιχνιδια αλλα καλυτερη στο βιντεο απο τα γραφικα hd 4600 του i7 4790.Eυχαριστω φιλε μου για τον χρονο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα