Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον ελεύθερο μου χρόνο συνήθως βράδυ Παρασκευής βλέπω τρομακτικά βίντεο με headset σε απόλυτο σκοτάδι συνήθως μεταξύ 1 με 3ης τη νύχτα και γουστάρω. Ανοίγω αυτό το θέμα επειδή μου είναι δύσκολο να βρω καινούρια και επειδή πολλά είναι με άσχετους τίτλους λόγο οτι ειναι απο Μεξικό κλπ οπότε να βρω και άλλα, ίσως κάτι extreme που μου ξέφυγε. 

Αυτό το θέμα δεν ανοίχθηκε για να συζητήσουμε πόσο μούφα ή πόσο αληθινό είναι κάτι , μπορούμε να το σχολιάσουμε κ αυτό αλλα να μην γίνει αντιπαράθεση τέτοιου τύπου , δεν έχει νόημα. Επίσης μην ανεβάζετε βίντεο απο scare pranks ,υπάρχει το θέμα με τα αστεία βίντεο γιαυτό.
thanks.

Αρχίζω εγώ με μερικά 

https://www.youtube.com/watch?v=kULRhJsIu_s

• Like 1
Δημοσ.

ποτε μου δε καταλαβα για ποιο λογο τα φαντασματα κανουν επιθεσεις σε ζωντανους.

επισης αν σου κανει επιθεση ενα φαντασμα και εσυ πεθανεις και γινεις φαντασμα, τοτε τι θα συμβει? θα κανεις και εσυ επιθεσεις μετα αφου δειρεις το προηγουμενο φαντασμα?

• Like 7
Δημοσ.

Θα σου προτεινα να μπεις στο καναλι του Top5s στο Youtube......

Ο τυπος ασχολειται με μυστηρια και τα αναλυει αρκετα καλα....

Εχει διαφορα βιντεακι αγια πολλα θεματικα τρομακτικα πεδια....

Αν εχεις εσυ κανενα αγαπημενο τετοια αντιστοιχο καναλι μπορεις να το μοιραστεις μαζι μας..

• Like 3
Δημοσ.

Ωραιοτατο το θεματακι σου, λατρευω το μεταφυσικο..μου αρεσουν και εμενα τα τρομακτικα βιντεο αλλα τα βλεπω μεσημερακι  :shock:

Στο 2ο βιντεο τι παιχτηκε?? Πεθανε η γυναικα? Υπηρξε στις ειδησεις αυτη η περιπτωση?? Τι διαολο ηταν αυτο?

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιοτατο το θεματακι σου, λατρευω το μεταφυσικο..μου αρεσουν και εμενα τα τρομακτικα βιντεο αλλα τα βλεπω μεσημερακι  :shock:

Στο 2ο βιντεο τι παιχτηκε?? Πεθανε η γυναικα? Υπηρξε στις ειδησεις αυτη η περιπτωση?? Τι διαολο ηταν αυτο?

το λέει αν το δεις με αγγλικούς subs, την κορόιδευαν επειδή ήταν άσχημη κ ασπρουλιάρα κλασικά όπως κάνουν αρκετοί πιτσιρικάδες και μετά όταν πήγαν στον σταθμό πήδηξε μπροστά απο το τρένο κ εξαφανίστηκε , δεν βρήκαν πτώμα , αν προσέξεις όντως έχει κάτι περίεργο η τύπισσα , αφού νόμισα αρχικά πως ηταν απο ταινία ^^

κ εμένα μ αρέσουν και μάλιστα το γυροφέρνω να αρχίσω το digging @ deep web μπας και βρω κάτι που δεν κυκλοφορεί παντού , απλά επειδή ξέρω σε τι άλλου είδους φρίκη μπορώ να πέσω προς το παρών το αποφεύγω.

αυτό μου έχει συμβεί και εμένα αλλα το ντουλάπι έκλεισε με μεγαλύτερη δύναμη και ένιωσα λες και το σώμα μου βάρυνε απότομα 

η φάση που τρομάζεις και νιώθεις ένα πετάρισμα λες και φεύγει η ψυχή σου απ το στόμα   :-D

βέβαια επειδή είμαι λίγο αναίσθητος τρομάζω μόνο αν ξαφνιαστώ και για λίγο , δεν ειναι οτι μετά δε κοιμήθηκα δηλαδή 

Δημοσ.

ποτε μου δε καταλαβα για ποιο λογο τα φαντασματα κανουν επιθεσεις σε ζωντανους.

επισης αν σου κανει επιθεση ενα φαντασμα και εσυ πεθανεις και γινεις φαντασμα, τοτε τι θα συμβει? θα κανεις και εσυ επιθεσεις μετα αφου δειρεις το προηγουμενο φαντασμα?

μη κολλάς στη λέξη φάντασμα , εγώ δεν το βλέπω έτσι , θα μπορούσε να είναι απο αόρατος άνθρωπος , αόρατος εξωγήινος (τεχνολογία) , θα μπορούσε να είναι ενέργεια που προκλήθηκε απο έντονα συναισθήματα(googlαρε τι λέει η επιστήμη) , άνθρωπος με ψυχικές τηλεκινητικές ικανότητες , οντότητες απο άλλη διάσταση που βρίσκονται σε μορφή ενέργειας και τόσα άλλα including fakes.

δεν προσπαθώ να καταλάβω απαραίτητα τα βίντεο , προσπαθώ να βρω τρομακτικά βίντεο επειδή οι ταινίες δεν μου κάνουν κούκου, ότι έχω δει τελευταία απο horror ήταν για τον πέοντα ^^

Δημοσ.

Η αντιδραση του ηταν ολα τα λεφτα...αφου κοιταζε τα ντουλαπια στο τελος πρεπει να τρωει φλασια και να σκεφτηκε "τι κανω ο μαλακας παω να δω το βιντεο"  :fear:

Δημοσ.

Πάντως χωρίς πλάκα, εγω τρόμαξα με την παρακάτω διαφημιση:

Θυμισε και λιγο lost / dharma initiative εκει που λέει για τα εμβολια από αέρα.

Δημοσ.

Μάλλον το φάντασμα ήταν πολυ "μερακλής" για να πετά καρέκλες και τραπέζια.

νομιζω ανηκε σε ρεμπετη αλλα δεν ειμαι σιγουρος

• Like 1
Δημοσ.

Mερικές προτάσεις πάνω στο θέμα (κάποιες είναι μάπα, κάποιες όμως... χμ...)

http://imgur.com/gallery/7AZhv

Το κανάλι της Lynn Ann ...cannot be unseen...

(μιλώντας για creepiness, όχι για horror)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...