Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ για αυτή πήγα :-D

όταν πήγα να την στείλω μου είπαν ότι έφεραν φακέλους ΑΣΕΠ.

μαλλον σε εμενα αργησε η ενημερωση :P

Δημοσ.

Εγώ για την εφορία τα είχα στείλει με ΑΣΕΠ ποστ, η 2Κ/2015 νομίζω ήταν, αρχές καλοκαιριού.

Πάντως να σημειώσω ότι τα έστειλα όλα απλά φωτοτυπίες και μου είχαν περάσει κανονικά τα μόρια. Ακόμα και τη μετάφραση των Αγγλικών από το δικηγόρο, την έστειλα φωτοτυπία. Τώρα δεν ξέρω αν τα έλεγξαν ή τα ελέγχουν μόνο αν είσαι επιτυχών, γιατί προφανώς και πήρα το μπούλο.

ΟΦ ΤΟΠΙΚ: Αυτές οι προκηρύξεις με σειρά προτεραιότητας είναι για το πέος. Έχει βγάλει το κάθε ΤΕΙ στην επαρχία μεταπτυχιακά και πάνε οι άλλοι και τα μαζεύουν (με το αζημίωτο φυσικά) μόνο και μόνο για τα μόρια ή για τα επιδόματα. Έτσι χαίρω πολύ, βιομηχανία της αξιοκρατίας.

Δημοσ.

αν κάποιος βάλει σε θέση πε οικονομικού προυπηρεσία διοικητικού προσμετράτε ή όχι?

Θα πρέπει να διαβάσεις ολόκληρη την προκήρυξη, συνήθως έχουν ολόκληρο άρθρο για το θέμα «προϋπηρεσία» 

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης χρειάζεσαι και παράβολο για την αίτηση, το οποίο το παίρνεις από την εφορία ή αγοράζεις το e-παράβολο.

Να και κάτι άλλο που δεν ήξερα.

Στο μέρος που είμαι ένα υποκατάστημα εφορίας που υπήρχε έχει κλείσει εδώ και καιρό. Από πού θα αγοράσω το e-παράβολο ή πώς ακριβώς θα το ζητήσω αν τυχόν πάω να επισκεφτώ κάποια εφορία;

Δημοσ.

Σε εφορία απλά ζητάς ένα παράβολο των τάδε ευρώ.

Μόνο αυτό, έτσι; Δεν αναφέρω ότι πρόκειται να το χρησιμοποιήσω για μια αίτηση εργασίας που θα κάνω, ε;

Επίσης, πώς θα γνωρίζω πόσα ευρώ πρέπει να είναι το παράβολο; Το αναφέρει πουθενά;

Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις, παιδιά, αλλά θέλω να το κάνω σωστά, για να διεκδικήσω τις οποιεσδήποτε πιθανότητες έχω για πρόσληψη.

Δημοσ.

Δε χάνεις τίποτα να πεις ότι είναι για τον ΑΣΕΠ, αν και από ότι ξέρω δεν παίζει ρόλο. Για την ακρίβεια είναι "παράβολο του Ελληνικού Δημοσίου". Ναι, πρέπει να ξέρεις πόσο χρήματα είναι γιατί υπάρχουν διάφορα. Θα το λέει στην προκήρυξη.

Δημοσ.

15 ευρω ειναι το παραβολο..αναρωτιεμαι γιατι δεν καθεσαι να διαβασεις την προκηρυξη.Διαβασε την και αν κατι δεν το καταλαβαινεις ρωτα.Σκορπιες ερωτησεις θα σε μπερδεψουν..

Δημοσ.

2. Παράβολο δεκαπέντε (15) Ευρώ, το οποίο προμηθεύεται ο υποψήφιος μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e−παράβολο), βλ. λογότυπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ» στο διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep. gr),   ή έχει εκδοθεί από Δημόσιο Ταμείο. Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό παραβόλου στο κατάλληλο  πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παράβολου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών, άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη.

Δημοσ.

πριν λιγου μηνες πηγα για την προκυρηξη της ΔΕΗ μου ειπαν οτι εχει καταργηθει και πηρα Α4

ναι και θελει προσοχη εδω αν το παρεις ηλεκτρονικα 1α αγορασεις το παραβολο και μετα στελνεις ηλεκτρονικα την αιτηση αν το παρεις απο εφορια το αναποδο

2. Παράβολο δεκαπέντε (15) Ευρώ, το οποίο προμηθεύεται ο υποψήφιος μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e−παράβολο), βλ. λογότυπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ» στο διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep. gr),   ή έχει εκδοθεί από Δημόσιο Ταμείο. Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό παραβόλου στο κατάλληλο  πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παράβολου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών, άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη.

Αν το πάρεις από εφορία ισχύει ότι πρώτα στέλνεις την αίτηση και ύστερα αγοράζεις το παράβολο; Αν ναι, ο αριθός παραβόλου πώς θα φαίνεται στην αίτηση;

Δημοσ.

Αν το πάρεις από εφορία ισχύει ότι πρώτα στέλνεις την αίτηση και ύστερα αγοράζεις το παράβολο; Αν ναι, ο αριθός παραβόλου πώς θα φαίνεται στην αίτηση;

Όχι, πρώτα πρέπει να πάρεις το παράβολο.

Στην αίτηση συμπληρώνεις έναν κωδικό που έχει πάνω το παράβολο.

Οπότε πρώτα μαζεύεις ότι χαρτιά ζητάει η αίτηση + παράβολο και μετά κάνεις την ηλεκτρονική αίτηση την στέλνεις και μετά  την τυπώνεις και την στέλνεις με τα ΕΛΤΑ.

Δημοσ.

Α, και κάτι άλλο: οι φωτοτυπίες με τα χαρτιά που στέλνουμε μαζί με την εκτυπωμένη αίτηση (απολυτήριο, πτυχίο αγγλικών κλπ) πρέπει να είναι επικυρωμένες από κάπου ή απλές φωτοτυπίες;

Δημοσ.

Τώρα δεν χρειάζεται επικύρωση εκτός και αν ζητάει τίποτα άλλο πχ κάποιο χαρτί-βεβαίωση από ιδιωτικό τομέα.

Αν δεν είσαι σίγουρος πάρε όλα τα χαρτιά και πήγαινε σε ένα ΚΕΠ, εκεί θα σου πουν αν κάποιο από αυτά χρειάζεται επικύρωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...