Miracle Worker Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Τα πτυχία ξένων γλωσσών συνήθως θέλουν μετάφραση από δικηγόρο.
skar1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μια διευκρινηση αν καποιος γνωριζει. Παω να κανω την αιτηση και στο τελος εχει " καταλογος δικαιολογητικων που θα ταχυδρομηθουν " και πρωτο εχει το εντυπο παραβολο. Πιο κατω εχει το ηλεκτρονικο παραβολο. Αν δεν κανω λαθος θελει 15 ευρω και βγαζει το e-παραβολο και μεσω ebanking παιρνεις τον 20ψηφιο κωδικο. To εντυπο παραβολο τι ειναι; Το σβηνω και επανερχεται, εγω πληρωσα για το ηλεκτρονικο....
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Πάντως να σημειώσω ότι τα έστειλα όλα απλά φωτοτυπίες και μου είχαν περάσει κανονικά τα μόρια. Ακόμα και τη μετάφραση των Αγγλικών από το δικηγόρο, την έστειλα φωτοτυπία. Τώρα δεν ξέρω αν τα έλεγξαν ή τα ελέγχουν μόνο αν είσαι επιτυχών, γιατί προφανώς και πήρα το μπούλο. ΟΦ ΤΟΠΙΚ: Αυτές οι προκηρύξεις με σειρά προτεραιότητας είναι για το πέος. Έχει βγάλει το κάθε ΤΕΙ στην επαρχία μεταπτυχιακά και πάνε οι άλλοι και τα μαζεύουν (με το αζημίωτο φυσικά) μόνο και μόνο για τα μόρια ή για τα επιδόματα. Έτσι χαίρω πολύ, βιομηχανία της αξιοκρατίας. Το τρισμεγιστο θεμα ειναι πως πλεον, με την αποδοχη απλης φωτοτυπιας -και τον και καλα μετα 'δειγματοληπτικο ελεγχο', εν ειδη διασταυρωσεως- θα στηθει λεμε τρελο....γυρι-γυρι-πανηγυρι πλαστογραφιας!! Μονο εμενα εχουν ρωτησει ηδη 2 ατομα -ισως επειδη με περνουν για μορτη, χιχι!- για το πως ειναι καλυτερα να ετοιμασουν....το πλαστο το πασαπορτι!!
Miracle Worker Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Στα πεντάμηνα που είμαι πάντως έστειλαν αιτήματα διασταύρωσης όλων των πτυχίων στην εκδούσα αρχή. Μα τη χαρά τους στις γραμματείες.. Στις ξένες γλώσσες δε χρειάζεται καμιά τρελή πλαστογραφία. Το proficiency γράφει πάνω μόνο το όνομα, ούτε καν ημερομηνία γέννησης. Θεωρητικά μπορεί να το χρησιμοποιήσει και ο ξάδερφος μου, ο παππούς και οι δεκάδες συνονόματοι συγχωριανοί.
jonnispap Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Παιδια αγορασα 2 παραβολα των 7 και των 8 για να κανουν συνολο 15 που ζηταει η προκηρυξη. Ετσι μου τα δωσαν στην εφορια δηλαδη. Στην ηλεκτρονικη αιτηση μπορω να βαλω και τους 2 κωδικους των παραβολων; ρωταω μηπως εκανα καποιο λαθος; δε μ ανοιγει το ασεπ λογω υπερφορτωσης γιαυτο ρωταω να μου πειτε.
skar1983 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καθε φορα μου βγαζει αυτο το εντυπο παραβολο στα δικαιολογητικα που ειναι για αποστολη. Αφου πληρωσα ηλεκτρονικο παραβολο. Τι πρεπει να βαλω και πως βρισκω τον κωδικο του εντυπου παραβολου; Ευχαριστω. Ειχε κολλησει το ομορφο site τους και τωρα σταματησε να μου το βγαζει.... Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2015 από skar1983
coffeex Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Παιδια αγορασα 2 παραβολα των 7 και των 8 για να κανουν συνολο 15 που ζηταει η προκηρυξη. Ετσι μου τα δωσαν στην εφορια δηλαδη. Στην ηλεκτρονικη αιτηση μπορω να βαλω και τους 2 κωδικους των παραβολων; ρωταω μηπως εκανα καποιο λαθος; δε μ ανοιγει το ασεπ λογω υπερφορτωσης γιαυτο ρωταω να μου πειτε. Βάλε στις επιλογές 2 έντυπα παράβολα και στο καθένα βάλε τον αντίστοιχο κωδικό.
anwnymh29 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δυο ερωτησουλες και απο εμενα γιατι εχω κολλησει.. σχετικα με το παραβολο οταν το βγαλω ηλεκτρονικα,ποια ειναι η διαδικασια πληρωμης του?Με τον κωδικο που θα μου σταλει και το αντιγραφο θα παω να το πληρωσω σε ενα ΕΛΤΑ πχ (μην μπλεξω με τραπεζες)? Και δευτερον χρειαζεται υπευθυνη δηλωση σε αυτη την προκηρυξη που να λεει οτι δεν εχω εργαστει ως τακτικο προσωπικο σε φορεα του δημοσιου κλπ κλπ?Θυμαμαι στην 7κ ειχα προσκομισει μια τετοια ΥΔ.
iordanis77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αυτο το e-Παραβολο πως ακριβως το αγοραζεις απ το ιντερνετ? Στις οδηγιες λεει μεσω... gsis.gr Δυο μερες εμειναν για να δηλωσεις ηλεκτρονικα τη συμμετοχη σου και το asep.gr δε βγαινει λογω λεει φορτου Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2015 από iordanis77
anwnymh29 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Πηρε παραταση η προκηρυξη εως και την Παρασκευη..Το θεμα ειναι οτι στην σελιδα του Ασεπ δεν μπαινεις ουτε με προσευχες και ευχελαια!!Ελεος ελεος ελεος ελεος..Και αντε να διαθετει καποιος εκτυπωτη μπαινει και τα ξημερωματα και κανει την δουλεια του..οι υπολοιποι που δεν εχουν τι κανουν..?Πφφφφφφφφφφφ!
coffeex Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Πηρε παραταση η προκηρυξη εως και την Παρασκευη..Το θεμα ειναι οτι στην σελιδα του Ασεπ δεν μπαινεις ουτε με προσευχες και ευχελαια!!Ελεος ελεος ελεος ελεος..Και αντε να διαθετει καποιος εκτυπωτη μπαινει και τα ξημερωματα και κανει την δουλεια του..οι υπολοιποι που δεν εχουν τι κανουν..?Πφφφφφφφφφφφ! το εκτυπώνεις σαν PDF και πας σε κάποιον που έχει εκτυπωτή και κάνεις την δουλειά σου.
anwnymh29 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 το εκτυπώνεις σαν PDF και πας σε κάποιον που έχει εκτυπωτή και κάνεις την δουλειά σου. Χτες ημουν ωρες σε ενα ιντερνετ καφε δεν εμπαινε με τιποτα στην σελιδα..καποια στιγμη με λυπηθηκε το παλικαρι που το εχει και μου ειπε να του δωσω τους κωδικους να το προσπαθησει το βραδυ αργα..μου εκτυπωσε μονο μια σελιδα,δεν ειναι και στην περιοχη μου στο Περιστερι πηγα και πηγε μια φιλη μου να την παραλαβει..τι να κανω ντρεπομαι και να τον παρω τηλ γιατι οκ μονος του προσφερθηκε αλλα δεν θα του ζαλισω και τον ερωτα
coffeex Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Γαμ$#@$ το site έχει 5-6 μέρες που δεν μπορείς να μπεις καθόλου για αυτόν τον λόγο έδωσαν παράταση αλλά δεν βλέπω να φτιάχνουν τίποτα....
anwnymh29 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Γαμ$#@$ το site έχει 5-6 μέρες που δεν μπορείς να μπεις καθόλου για αυτόν τον λόγο έδωσαν παράταση αλλά δεν βλέπω να φτιάχνουν τίποτα.... Βρηκα εκτυπωτη απο μια φιλη...με λυπηθηκε το συμπαν!!Θα προσπαθησω ξημερωματα! Ευτυχως που μας διευκολυναν την ζωη με την ηλεκτρονικη αιτηση στον ΑΣΕΠ..γρρρρρρρρρρρρρ
coffeex Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Βρηκα εκτυπωτη απο μια φιλη...με λυπηθηκε το συμπαν!!Θα προσπαθησω ξημερωματα! Ευτυχως που μας διευκολυναν την ζωη με την ηλεκτρονικη αιτηση στον ΑΣΕΠ..γρρρρρρρρρρρρρ Δυστυχώς έπεσες στην περίπτωση που έχουν πρόβλημα.... πριν κάτι μήνες που έκανα εγώ έκανα login έφτιαξα την αίτηση και τέλος. Τώρα μόνο που φαντάζομαι την ταλαιπωρία όλων αυτών που προσπαθούν να κάνουν αίτηση και προλάβουν .......... άστα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα