iordanis77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Mπορεις να βγαλεις πιστοποιητικο ασφαλιστικου χρονου απ το ιντερνετ?
anwnymh29 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 ...προλαβα και εκτυπωσα στο τσακ βρηκα ανοιχτο το συστημα για 2 λεπτα,μολις εκτυπωσα ξαναεπεσε!!Ντροπη και αισχος στον ΑΣΕΠ!!Θα υπαρξουν πολλοι που θα μεινουν στην απ'εξω!ΑΙΣΧΟΣ!
iordanis77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πηρε κι αλλη παραταση. Εως τη Τεταρτη η ηλεκτρονικη υποβολη και εως τη Παρασκευη η ταχυδρομικη. Λογω της αδυναμίας απόκρισης του πληροφοριακού συστήματος του ΑΣΕΠ εξαιτίας του ασυνήθιστα μεγάλου αριθμού υποψηφίων λεει... Δηλαδη εκει που ειχαμε μια πιθανοτητα στις χιλιες τωρα εχουμε μια στις δεκα χιλιαδες
iordanis77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Στις ξένες γλώσσες δε χρειάζεται καμιά τρελή πλαστογραφία. Το proficiency γράφει πάνω μόνο το όνομα, ούτε καν ημερομηνία γέννησης. Θεωρητικά μπορεί να το χρησιμοποιήσει και ο ξάδερφος μου, ο παππούς και οι δεκάδες συνονόματοι συγχωριανοί. Δεν υπαρχει ενας κωδικος? Αν επιλεγεις θα τον τσεκαρουν, κι αν δεν ειναι σωστος... μαντεψε
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ομως, μιλαμε για -και καλα!- δειγματοληπτικους ελεγχους, δηλαδηαν ελεγξουν 1 στα 100, οποτε προφανως, θα πλαστογινει πανικος..!!
iordanis77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Θα ελεγξουν αυτους που τελικα θα επιλεγουν για τις θεσεις.
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Θα μου επιτρεψεις να ξερω καλυτερα?
iordanis77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Τι? οτι μπορει ο καθενας να κανει πλαστογραφια και δε θα ελεχθει? αν ηταν ετσι...
anwnymh29 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Βγηκαν τα προσωρινα αποτελεσματα της 5Κ/2015 φυσικα ο σερβερ ειναι πεθαμενος . Καλη επιτυχια σε ολους.
iordanis77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Πραγματι, υπαρχει στο site του ασεπ. Πινακες διοριστεων και... απορριπτεων Aπ οτι βλεπω ομως, μόνο TE. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2016 από iordanis77
iordanis77 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Εδω και ενα μηνα εχουν βγει και τα αποτελεσματα ΔΕ της 5Κ/2015. Η ημερομηνια ενστασεων ηταν εως 21/4. Ο περισσοτερος λαος ηταν στο Διοικητικων Γραμματεων Διοικητικου-Λογιστικου με εμπειρια. Προκειται για 12 θεσεις σε νοσοκομεια Αθηνας-Πειραια. 7080 ατομα καταμετρουνται στη σειρα προτεραιοτητας... Ο πρωτος εχει 1973 ποντους και ο τελευταιος 481. Ποντους δινουν ο βαθμος του απολυτηριου Λυκειου(εως 1100 ειδα, αρα τοσο θα δινει το 20ρι), τυχον δευτερος τιτλος(150), εργασιακη εμπειρια εως 7 χρονια(588 ποντοι) και οι ξενες γλωσσες. Οι ξενες γλωσσσες δινουν 0, 30, 50 ή 70 ποντους. Εντωμεταξυ ενω στη προκηρυξη λεει οτι ειναι υποχρεωτικα τα αγγλικα, παρα πολλοι εχουν 0 βαθμους στη στηλη αυτη δηλ. δεν απορριφθηκαν. Πως γινεται αυτο? Επεξ/σία 20 Μαΐου 2016 από iordanis77
episkeptis100 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα σας και καλή σαρακοστή. Επαναφέρω το θέμα μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο προκηρύξεων και σίγουρα οι απαντήσεις που θα δοθούν ίσως ωφελήσουν πολλούς. Οι ερωτήσεις μου έχουν να κάνουν με το τι ακριβώς πρέπει να περιέχει ο φάκελος που θα αποστείλει κάποιος ταχυδρομικά στο ΑΣΕΠ (εννοείται πως δε ζητάω να βάλετε το χέρι σας στη φωτιά. Ζητάω απλά τη γνώμη από ενδεχόμενη δική σας εμπειρία). Τι ακριβώς λοιπόν πρέπει να περιέχει ο φάκελος (επικυρώσεις, φωτοαντίγραφα, μεταφράσεις, δικηγόρους κτλ κτλ) για να αποδείξεις ότι είσαι κάτοχος των παρακάτω: 1. Προφίσενσι Μίσιγκαν 2. ECDL
panosno1com Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Αν θυμάμαι καλά λέει στο παράρτημα της προκήρυξης τι πρέπει να βάλεις μέσα στο φάκελο. Σίγουρα απλό αντίγραφο ΑΤ και φυσικά τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητάει ο κάθε κωδικός θέσης .. Το ecdl της vellum όσες φορές το έχω βάλει απλή φωτοτυπία το έχουν δεχτεί , παρόλα αυτά η επικύρωση στο δικηγόρο εμένα μου είχε πάρει ένα 10ρικο, για το Lower και το ecdl.. Δεν γνωρίζω αν έχουν καταργηθεί τα «μεγαρόσημα» πάντως! Παρόλα αυτά αν διαβάσεις το αντίστοιχο παράρτημα, αναφέρει τι ακριβώς χρειάζεται ! Σου ανέφερα -όπως είπες και εσύ- τη δική μου εμπειρία
episkeptis100 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση και το χρόνο σου. Έχω διαβάσει την προκήρυξη αλλά αναφέρει κάποια πράγματα που για μένα είναι δυσνόητα καθώς είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με προκήρυξη. Δε θέλω να παραθέσω εδώ το εδάφιο που αναφέρεται στην πιστοποίηση ξένη γλώσσας γιατί θα κουράσει. Περιληπτικά γράφει για επίσημη μετάφραση και άλλα περί επικυρωμένων φωτοαντιγράφων κτλ κτλ. Οπότε ρωτάω μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω. Προκειμένου να μην ξεφυγει το θέμα, σημειώνω πως ενδιαφερομαι να μαθώ τι ακριβώς θα περιέχει ο φακελος όσον αφορά αποκλειστικά και μόνο: 1. προφίσενσι αγγλικών (δηλαδή θα έχει επίσημη μετάφραση; επικυρωμένη φωτοτυπια; επικυρωμένη φωτοτυπία της φωτοτυπίας; επικύρωση από κεπ;) 2. ECDL (απλή φωτοτυπία; επίσημη μετάφραση; επικυρωμένη φωτοτυπια; επικυρωμένη φωτοτυπία της φωτοτυπίας; επικύρωση από κεπ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα