Maktro Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα παιδιά, ξέρει κανένας το βιβλίο που γράφω στον τίτλο? προσπαθώ να το βρω αλλα τίποτα..
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Σε καμιά δημόσια βιβλιοθήκη έψαξες ή όχι ?
PastaFauna Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω ποιο ειναι το βιβλίο που λες αλλά να διαβάσεις το σοφό παιδί του Χωμενίδη.
Maktro Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Σε καμιά δημόσια βιβλιοθήκη έψαξες ή όχι ? δεν γνωρίζω να έχει καμια εδώ κοντά.. Δεν ξέρω ποιο ειναι το βιβλίο που λες αλλά να διαβάσεις το σοφό παιδί του Χωμενίδη. θα το κοιτάξω και αυτό.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Επειδή υπόθέτω οτι το βιβλίο είναι παλιο .Γι αυτό είπα για την δημοσια βιβλιοθήκη ,μπορει να μην τυπωνεται πια αλλά στις δημοσιες βιβλιοθηκες μπορείς να βρεις αρκετά παλιά βιβλία,εστω για δανεισμό(και αν το βρείς το σκανάρεις μετά να χεις σαν αρχείο στο pc σου)
bluesattack Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μυθιστορημα ειναι (με τον τιτλο να ειναι στο περιπου) η ιατρικο βιβλιο ?
xpapias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μπα μαλλον αναφέρεται σε Asperger. Λογικά κανεις καπου λαθος στον τίτλο όμως.
Dreyar Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα παιδιά, ξέρει κανένας το βιβλίο που γράφω στον τίτλο? προσπαθώ να το βρω αλλα τίποτα.. Μήπως εννοείς το κορίτσι στον ιστό της αράχνης; Διότι στο διαφημιστικό που έχει κυκλοφορήσει στην τηλεόραση αναφέρεται στο σύνδρομο του σοφού παιδιού. 1
Maktro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 δεν έχω ιδέα το είδε η μάνα μου στην τηλεόραση, της λέω σίγουρα το λένε έτσι και μου λέει ναι, δεν θυμάται κάτι άλλο.. θα πάω να ρωτήσω και σε κάνα βιβλιοπωλείο αν δεν το έχουν τότε κάτι διάβασε λάθος.
saxos55 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ε, άμα το είδε στην τηλεόραση αυτό είναι. Ποια η πιθανότητα να διαφημίζονται ταυτόχρονα στην τηλεόραση δύο διαφορετικά βιβλία με το ίδιο ακριβώς θέμα, ένα παιδί με "σύνδρομο του σοφού ";
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα