Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση η μητρικη σου εχει το μεγαφωνακι πανω που αναπαραγει τα μπιμ γιατι αν δεν εχει λογικο ειναι να μην ακους τα μπιμ που ρωτανε τα παιδια

Δημοσ.

Δες πάνω στην μητρική θα γράφει το μοντέλο της. Είναι asrock, asus, Gigabbyte? Τι απ 'ολα είναι?

Π.χ. αυτή η η μητρική είναι η Asrock G41C-GS

http://www.asrock.com/mb/Intel/ConRoe1333-D667%20R1.0/

Να τις έκαψα για πιο λόγο;

μπορείς να βρεις από ένα φίλο ένα dimm να το δοκιμάσεις στα 667 να δεις εάν παίξει η μητρική ή έστω δοκιμάστε αυτές σε άλλο pc 

Δημοσ.

post-363616-0-59389600-1447626759_thumb.jpg

Αυτά που έχω κυκλωμένα, βγάλε τα και ξαναβάλτα.

Όταν τα βγάλεις έχει μια μικρή ασφάλεια στο κέντρο. Λίγο προσοχή μην κάνεις ζημιά. Νομίζω θα το καταλάβεις. 

Δημοσ.

Να τις έκαψα για πιο λόγο;

Αν δεν μονωθηκες πριν ακουμπησεις τις μνημες,μπορει να τις εκαψες με στατικο ηλεκτρισμο η να χαλασες και την μητρικη σου. Επισης οταν τις εβαζες,ειχες κλεισει πρωτα τον υπολογιστη?

Να τις καθαρίσω με οινόπνευμα τις επαφές απο τις ραμ; Θα γινει τπτ λέτε;

Δεν κανει να βαζεις υγρο σε αυτα τα σημειο η οπουδηποτε μεσα στον υπολογιστη η πανω στην μητρικη. Τις σκονες τις βγαζουμε με πιεση αερα με ενα εργαλειο που λεγεται blower.

Δημοσ.

καθαρισε τις επαφες και 2 και 3 φορες εαν δεν δουλευουν και φυσα και μεσα στις υποδοχες των μνημων.μου ετυχε προσφατα σε παλια μητρικη.

Δημοσ.

Αν δεν μονωθηκες πριν ακουμπησεις τις μνημες,μπορει να τις εκαψες με στατικο ηλεκτρισμο η να χαλασες και την μητρικη σου. Επισης οταν τις εβαζες,ειχες κλεισει πρωτα τον υπολογιστη?

Πώς το κάνουμε αυτό? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...