Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα εκεί είναι το θέμα... ότι η λέξη "ανδρισμός" εξ ορισμού εμπεριέχει μέσα την υποκειμενικότητα ( ; ). 

Δεν είναι "άνδρας" αλλά "ανδρισμός". Οπότε, μήπως υπάρχει άλλος τρόπος να εξεταστεί το θέμα, πέρα από τον αποστειρωμένο με βάσει τα/τις βιολογικά/ές ευρήματα/ενδείξεις; 

Δημοσ.

Μα εκεί είναι το θέμα... ότι η λέξη "ανδρισμός" εξ ορισμού εμπεριέχει μέσα την υποκειμενικότητα ( ; ). 

Δεν είναι "άνδρας" αλλά "ανδρισμός". Οπότε, μήπως υπάρχει άλλος τρόπος να εξεταστεί το θέμα, πέρα από τον αποστειρωμένο με βάσει τα/τις βιολογικά/ές ευρήματα/ενδείξεις; 

Οποιοσδήποτε τρόπος πέρα από τα συμπεράσματα που μπορούμε να αντλήσουμε από επιστημονικές έρευνες πάνω στο ανθρώπινο σώμα και την κοινωνία μόνο υποκειμενικά συμπεράσματα μπορεί να βγάλει. 

Για παράδειγμα ότι και να λέει οποιοσδήποτε straight άντρας σχετικά με το πως θέλει τη γυναίκα, και όσο ιδεαλιστής και "διαφορετικός από τους άλλους" και να θέλει να φανεί σχετικά με τα γούστα του, όταν βλέπει βυζιά σκαλώνει και κοιτάει. Άμα φανταστεί μία όμορφη γυναίκα γυμνή θα του σηκωθεί. Άμα του φέρεις μία πολύ άσχημη γυναίκα και προσπαθήσεις να τον πείσεις να την δει ερωτικά δεν θα τα καταφέρεις, συνήθως, επειδή πολύ απλά το σώμα του ξέρει πολύ καλά τι είναι ελκυστικό και τι όχι. Μπορεί τα γούστα να διαφοροποιούνται, και ο καθένας να έχει διαφορετικό όριο ως προς το πόσο χαμηλά θα πέσει για να κάνει σεξ, αλλά οι βάσεις είναι πάνω κάτω ίδιες στην συντριπτική πλειοψηφία των ψυχολογικά υγιών straight αντρών.

Δημοσ.

αλλά οι βάσεις είναι πάνω κάτω ίδιες στην συντριπτική πλειοψηφία των ψυχολογικά υγιών straight αντρών.

Σα να βλέπω μπροστά μου τη γκριμάτσα που θα έκανε το γαμάτο λεκτοράκι που μας δίδασκε στο uni ψυχολογία των ατομικών διαφορών.Δε θα πέρναγες ποτέ με αυτή την πρόταση.

Δημοσ.

Σα να βλέπω μπροστά μου τη γκριμάτσα που θα έκανε το γαμάτο λεκτοράκι που μας δίδασκε στο uni ψυχολογία των ατομικών διαφορών.Δε θα πέρναγες ποτέ με αυτή την πρόταση.

Τι σπούδαζες/σπουδάζεις;

Δημοσ.

των ψυχολογικά υγιών straight αντρών.

Αν και δεν ήθελα να συμμετέχω στο θέμα, γιατί θεωρώ πολύ υποκειμενικό το να προσδιορίσεις το νόημα του ανδρισμού, μπορείς να μου πεις τί εννοείς;

Τί κάνει έναν στρέιτ άντρα ψυχολογικά υγιή;

Δημοσ.

Αν και δεν ήθελα να συμμετέχω στο θέμα, γιατί θεωρώ πολύ υποκειμενικό το να προσδιορίσεις το νόημα του ανδρισμού, μπορείς να μου πεις τί εννοείς;

Τί κάνει έναν στρέιτ άντρα ψυχολογικά υγιή;

Να νιώθει οκ με τον εαυτό του, με το γεγονός ότι είναι άντρας και με το γεγονός ότι του αρέσουν οι γυναίκες. Ότι θα έκανε ψυχολογικά υγιή και μία γυναίκα, η έναν ομοφυλόφιλο άντρα δλδ. Ένας άνθρωπος με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα μπορεί να έχει ασυνήθιστα γούστα και να μην εκπροσωπεί την πλειοψηφία του φύλου του, αυτός είναι ο λόγος που το ανέφερα. 

Δημοσ.

Το ότι κάποιος μπορεί να φτιαχτεί και με κάποια άσχημη ή με κάποια χοντρή ή δεν ξέρω γω τί άλλο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι συμπλεγματικός ή ακόμα χειρότερα άρρωστος αλλά πολύ απλά ότι υποσυνείδητα δεν βάζει περιορισμό στις ορέξεις και τις ορμές του.

Βέβαια όταν ο άλλος φτάνει σε σημείο να φτιάχνεται μόνο αφαιρώντας την χαρά απ' τον άλλον ή δημιουργώντας του πόνο εκεί μάλλον όντως υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Το ότι κάποιος μπορεί να φτιαχτεί και με κάποια άσχημη ή με κάποια χοντρή ή δεν ξέρω γω τί άλλο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι συμπλεγματικός ή ακόμα χειρότερα άρρωστος αλλά πολύ απλά ότι υποσυνείδητα δεν βάζει περιορισμό στις ορέξεις και τις ορμές του.

Βέβαια όταν ο άλλος φτάνει σε σημείο να φτιάχνεται μόνο αφαιρώντας την χαρά απ' τον άλλον ή δημιουργώντας του πόνο εκεί μάλλον όντως υπάρχει πρόβλημα.

Συμφωνώ μαζί σου. Απλά αναφέρομαι σε αυτούς που συμπεριφέρονται έτσι επειδή έχουν κάποιο πρόβλημα. Δεν κρίνω κανέναν που πήγε με κάποια πολύ άσχημη η χοντρή η οτιδήποτε επειδή ήταν απελπισμένος. 

Δημοσ.

Θέλω έναν τοίχο να χτυπήσω το κεφάλι μου!

Γιατί κάποιος πρέπει να είναι οπωσδήποτε απελπισμένος για να πάει με κάποιον που μπορεί να μην ανταποκρίνεται σ'αυτό που θεωρείς εσύ ωραίο;

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύεις ας πούμε ότι αν ένας άντρας μπορεί να πάει με αυτήν εδώ

hot-girl-with-glasses-impress.jpg

θα προτιμήσει αυτήν εδώ;

o-WHITNEY-570.jpg?8

Απλά στραβώνεις επειδή το λέω ωμά, ενώ ξέρεις ότι ισχύει. 

Δημοσ.

Δεν στραβώνω απλά η ορμή είναι προσωπικό θέμα του καθένα.Επίσης λες "Πιστεύεις ας πούμε ότι αν ένας άντρας μπορεί να πάει" μιλάς δλδ για κάτι πραγματικό και όχι για κάποια φαντασίωση ε τότε θα σου πω ότι εκεί παίζει ρόλο η έλξη και όλα τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα.

p.s. η δεύτερη φωτογραφία είναι ακραία και αν θα έπρεπε οπωσδήποτε να την χρησιμοποιήσεις για να στηρίξεις το επιχείρημά σου θα έπρεπε να βάλεις ως πρώτη αυτή http://cdn.thelisticles.net/wp-content/uploads/2015/01/0102.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...