dimxz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα , θα ήθελα να μάθω αν πρέπει να δώσω στον αποστολέα τον αριθμό IBAN ή τον αριθμό BIC+Αριθμό λογαριασμού ώστε να παραλάβω το ποσό(από Αγγλια) σε τραπεζικό λογαριασμό που έχω στην Πειραιώς. Επίσης ποια στοιχεία θα πρέπει να προσθέσω ακόμη για την δική μου ασφάλεια;Αν δώσω το όνομα λογαριασμού δεν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει σε online υπηρεσίες όπως paypal μιας και το μόνο που ζητούν είνια το IBAN+όνοματεπώνυμο ; ;
makfil Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Για διακίνηση κεφαλαίων μεταξύ ευρωπαικών τραπεζών χρειάζεται ΙΒΑΝ και ονοματεπώνυμο του κατόχου.
dimxz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Για διακίνηση κεφαλαίων μεταξύ ευρωπαικών τραπεζών χρειάζεται ΙΒΑΝ και ονοματεπώνυμο του κατόχου. Ευχαριστώ για την απάντηση , απλά θέλω να είμαι σίγουρος πως δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει το λογαριασμό μου ο αποστολέας μιας και πρόκειται για πώληση προιόντος(όχι δεν είναι απ "Νιγηρία" χαχα).
vaga1um3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ευρω σε ευρω θα γινει η συναλλαγη; Μεσω ebanking? Εσυ που εχεις Πειραιως θελεις να τα σηκωσεις μετρητα; Στην Αγγλία; Θα σου φυγει το κλαπετο μετις χρεωσεις της Πειραιως για μετατροπη συναλλαγματος, κτλ. Γιατι δε στα στελνει στο iban της αγγλικης σου (αν εχεις αγγλικό λογαριασμό...) Η αφου προκειται για αγοραπωλησια δεν το κανετε με paypal (με τα αναλογα αποδεικτικα διαθεσιμα)? (οκ θα υπαρχουν εξοδα, αλλα θα εχετε το κεφαλι σας ησυχο και οι δυο μεριες) Λεω εγω τωρα...... Παντως αν φοβάσαι μη σε κλεψει, εχοντας μονο ενα iban δεν μπορει κ να κανει παρα πολλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα