Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να το ανοίξω σε αυτό το section, το thread. Η ερώτηση μου δημιουργήθηκε γιατί είδα πως το skroutz δεν συνεργάζεται με καταστήματα όπως Plaisio, e-shop, Public οπότε σκέφτηκα πως μια αναζήτηση μόνο εκεί ίσως να είναι ελλιπής. Για αγορές τεχνολογίας ποιές ιστοσελίδες κοιτάτε; Όλες; Μόνο στο skroutz; Και αν ναι για ποιόν λόγο;

Δημοσ.

Στην αναζήτηση που έκανα στα καταστήματα τους δεν βρήκα ούτε plaisio, oύτε public. Δεν θύμαμαι κιόλας να έχω πετύχει κάποιο προιόν τους στο skroutz κατά καιρούς.

Δημοσ.

Public έχω δει, οριστέ και κανα δυο παραδείγματα 1 2 3

Πλαίσιο η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ βλέπω τώρα, συνήθως το είχε, ίσως να έπαψε η συνεργασία τους

Δημοσ.

κι εμένα με ενδιαφέρει, βασικά τώρα κατάλαβα ότι φύγανε αυτοί από το skroutz (...και αναρωτιόμουν που πήγαν τα turbo-x... :-D  :-D )

το public είναι ακόμα νομίζω, μου το βγαλε χθες που έψαχνα κάτι στο skroutz

semi-offtopic: υπάρχει κάποιο κατάστημα e-shop.gr με έκθεση; ψάχνω για πληκτρολόγιο βασικά και το πλαίσιο δεν έχει μεγάλη ποικιλία, θα πάω και media markt (public πήγα) αλλά πού αλλού μπορώ να πάω; κωτσόβολοι, carrefour (τι να κάνουμε...) έχουν ανοιχτά πληκτρολόγια να δοκιμάσω;

Δημοσ.

E-shop είναι ιντερνετικό μαγαζί. Ίσως μερικά e-shop points να έχουν μερικά εκθέματα αλλά μην περιμένεις και πολλά. Κωτσόβολο και Carrefour ίσως έχει αλλά και εκεί δεν θα περίμενα μεγάλη ποικιλία,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...