Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κρητολεβεντομαλακοξεφτιλας

Και γω Κρητικός είμαι .(μισός.ή μανα μου είναι απο καστοριά)Δεν είναι όλοι οι κρητικοί έτσι.Πρόσεχε το στόμα σου.Θελω να πω δεν χρειάζεται να το γενικέυεις

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Και γω Κρητικός είμαι .(μισός.ή μανα μου είναι απο καστοριά)Δεν είναι όλοι οι κρητικοί έτσι.Πρόσεχε το στόμα σου.

Μια χαρά το πρόσεξε και για αυτό έβαλε ενικό κι όχι πληθυντικό...

Υπάρχει όμως ειδική υπηρεσία για περιστατικά κακοποίησης ζώων. Τα υπόλοιπα που βλέπουμε στις ειδήσεις, προφανώς και ισχύουν ...ταυτόχρονα!

Still οι μπασκίνες όπως είπε την έβγαλαν καθαρή και όχι μόνο σε αυτή την περίπτωση αν δεν κάνω λάθος... :(

Δημοσ.

Να ζησει η λεβεντογενα κρητη;...α ρε γελοιοι η λεβεντια σας εφαγε εκει κατω!!!

Δεν χρειάζετε να το γενικέυεις ,γιατί δεν είναι όλοι έτσι .Εγω είμαι μισός κρητικός.Η μητέρα μου είναι απο καστοριά.Παρολαυτα δεν είναι όλοι οι κρητικοι έτσι.Ισα Ισα που οι κρητικοι  αν δουν οτι βασανίζεις ένα ζώο μπορεί να σε λιτζάρουν

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν χρειάζετε να το γενικέυεις ,γιατί δεν είναι όλοι έτσι .Εγω είμαι μισός κρητικός.Η μητέρα μου είναι απο καστοριά.Παρολαυτα δεν είναι όλοι οι κρητικοι έτσι.Ισα Ισα που οι κρητικοι  αν δουν οτι βασανίζεις ένα ζώο μπορεί να σε λιτζάρουν

Δεν είναι θέμα περιοχής. Εκτιμώ πως έχει να κάνει με την επαρχία γενικότερα και τη διαφορετική αντίληψη που έχουν κάποιοι για τα ζώα και τις ανάγκες τους...

Δημοσ.

Δηλαδη σε αυτες τις πολιτειες οι αστυνομικοι δε σε σκοτωνουν για πλακα οπως μας δειχνουν τα 100δες περιστατικα που εχουν κατακλυσει τελευταια τα δελτια ειδησεων και το διαδικτυο? Ουτε ρατσισμος?

Άλλο πράγμα σου λέει ρε άνθρωπε που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Σου λέει πως υπάρχουν δύο διαφορετικές αστυνομίες, η μια αυτή που σκοτώνει για πλάκα ανθρώπους όπως είπες και ασχολείται μόνο με τους ανθρώπους και η άλλη που ασχολείται με τα ζώα. Δεν θα εμπλακεί η μια αστυνομία με το έργο της άλλης. Το οτι σκοτώνει τώρα η μια αστυνομία ανθρώπους δεν σημαίνει κάτι για την άλλη που ασχολείται με σκύλους και γάτες.

Τα περι ρατσισμού είναι εντελώς άσχετα με το θέμα.

Δημοσ.

Άλλο πράγμα σου λέει ρε άνθρωπε που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Σου λέει πως υπάρχουν δύο διαφορετικές αστυνομίες, η μια αυτή που σκοτώνει για πλάκα ανθρώπους όπως είπες και ασχολείται μόνο με τους ανθρώπους και η άλλη που ασχολείται με τα ζώα. Δεν θα εμπλακεί η μια αστυνομία με το έργο της άλλης. Το οτι σκοτώνει τώρα η μια αστυνομία ανθρώπους δεν σημαίνει κάτι για την άλλη που ασχολείται με σκύλους και γάτες.

Αλλο πραγμα ειπα κι εγω, που μαλλον δεν το καταλαβες ή εκανες πως δε το καταλαβες.

Μιλησα για την αμερικανικη αστυνομια γενικα. Τωρα μου λες οτι υπαρχουν δυο διαφορετικες αστυνομιες...

Πρωτη φορα ακουω οτι υπαρχει ειδικη Αστυνομια Ζωων, εισαι σιγουρος οτι αυτο δεν το ειδες σε καποια βιντεοκωμωδια?

Δημοσ.

Αλλο πραγμα ειπα κι εγω, που μαλλον δεν το καταλαβες ή εκανες πως δε το καταλαβες.

Μιλησα για την αμερικανικη αστυνομια γενικα. Τωρα μου λες οτι υπαρχουν δυο διαφορετικες αστυνομιες...

Πρωτη φορα ακουω οτι υπαρχει ειδικη Αστυνομια Ζωων, εισαι σιγουρος οτι αυτο δεν το ειδες σε καποια βιντεοκωμωδια?

Και ομως την εχουμε..... ASPCA ονομαζεται, και δουλευει σε συνεργασια με τους PO και τους Sheriffs.....  :-)

https://www.aspca.org

https://en.wikipedia.org/wiki/Animal_control_service

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...