slipknot Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Έστω ότι αγοράζει κανείς ένα σπίτι. Το οποίο επίσης θεωρείται περιουσία του. Μετά αποφασίζει στις 12 το βράδυ να τα κάνει μέσα όλα πουτάνα με βαριοπούλες και αλυσοπρίονα. Discuss. Ε, προφανώς και θα πρέπει να σέβεσαι τις ώρες κοινής ησυχίας όταν σκοπεύεις να θανατώσεις το κατοικίδιο σου, είπαμε. 3
Lautrec Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Κάτοικος Μοιρών Ηρακλείου Κρήτης Τι έκπληξη
groot Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Έστω ότι αγοράζει κανείς ένα σπίτι. Το οποίο επίσης θεωρείται περιουσία του. Μετά αποφασίζει στις 12 το βράδυ να τα κάνει μέσα όλα πουτάνα με βαριοπούλες και αλυσοπρίονα. Discuss. ΟΚ. Στην αναλογία αυτή λοιπόν... εάν το σπίτι σου είναι πολύ μακριά από όποιο άλλο σπίτι για να μην ενοχλείς με την φασαρία, τότε τι σε εμποδίζει; Ακόμα και στις 12 το βράδυ. Αυτό που θα ήθελα να διευκρινίσεις είναι πως ακριβώς συνδέεις την ενόχληση στην ώρα κοινής ησυχίας με την κατά βούληση μεταχείριση των ζώων από τον ιδιοκτήτη τους; Εκτός και εάν το θέμα είναι όντως η φασαρία. Ή, η κοινή υγιεινή. Εάν είναι έτσι, τότε ας πούμε ότι και τα δύο ικανοποιούνται.
iordanis77 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Επειδή η κακοποιηση των ζωων όχι μονο στην Κρητη αλλα και σε ολη την Ελλαδα εχει παρει ανεξέλεγκτες διαστασεις σαφως και η Δικαιοσυνη στις συγκεκριμμενες περιπτώσεις εχει δειξει ότι είναι αμεση,αμειλικτη και αποτελεσματικη,ειδικα στην Κρητη κάθε χρονο εκατοντάδες τουρίστες καταγγελουν στα φιλοζωικα σωματεια περιπτώσεις κακοποίησης ζωων. Εχει ηδη θεσπιστεί σε πρωτη φαση στην Αθηνα ο θεσμος του Εισαγγελεα ζωων. Και μερικα παραδείγματα http://www.huffingtonpost.gr/2014/11/21/-kakopoiisi-zoon-prostimo_n_6197588.html http://www.zoosos.gr/24-mines-poini-fulakisis-me-anastoli-kai-5-600-euro-ston-andra-pou-skotose-me-karampina-duo-gates-ston-kokkino-purgo-messaras/#axzz3rlTmF5zR http://www.zoosos.gr/tin-katadikasan-epeidi-prospathise-na-skotosei-ena-gataki-xtupontas-to-epaneilimmena-me-skoupoksulo-sto-irakleio-kritis/#axzz3rlTmF5zR Τετοιες μεμονωμενες περιπτωσεις οπως καταλαβαινεις ειναι εξαιρεση στο κανονα. Αποφαση μετα απο 2 χρονια δε τη λες και αμεση. Οι θυτες τελικα τα πληρωσαν τα λεφτα?
damian1977 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 ΟΚ. Στην αναλογία αυτή λοιπόν... εάν το σπίτι σου είναι πολύ μακριά από όποιο άλλο σπίτι για να μην ενοχλείς με την φασαρία, τότε τι σε εμποδίζει; Ακόμα και στις 12 το βράδυ. Αυτό που θα ήθελα να διευκρινίσεις είναι πως ακριβώς συνδέεις την ενόχληση στην ώρα κοινής ησυχίας με την κατά βούληση μεταχείριση των ζώων από τον ιδιοκτήτη τους; Εκτός και εάν το θέμα είναι όντως η φασαρία. Ή, η κοινή υγιεινή. Εάν είναι έτσι, τότε ας πούμε ότι και τα δύο ικανοποιούνται. Aυτη η νοοοτροπια να εξεταζουμε ψυχουλες σαν να ειναι αντικειμενα ....απλα με ξεπερναει!!!Ειναι αποστομωτικα αφελης αποψη (με ολο τον σεβασμο στον φιλο groot)... 2 πιατακια φαγητο που τους παρεχουμε και η απεριοριστη αγαπη που λαμβανουμε απο αυτα....μας δινουν το δικαιωμα φανταζομαι να εχουμε πανω τους το δικαιωμα της ζωης και του θανατου!!!Να ειναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ μας βρε αδερφε....οτι θελουμε τα κανουμε!!!Τα σφαζουμε....τα πεταμε....τα παραταμε....τους βαζουμε φωτια και τα καιμε!!!ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ! (Βρε που την εχω ξαναδει αυτη την επιχειρηματολογια....α ναι......στα αμπαρια των γαλερων που κουβαλουσαν καραβιες αφρικανων σκλαβων) Οκ...με ξεπερασε και η ειδηση πως οι γατες κυνηγουν και μικρους λαγους (διαβολε σε χωριο μεγαλωσα και κατι τετοιο δεν το εχω ξανακουσει) αλλα νταξ (sarcastic mode on) εαν μας τρωνε οι γατες τα αλλα ζωα που εχουμε σαν σκοπο να θανατωσουμε.....τοτε τους αξιζει να εχουν και αυτες την ιδια τυχη!! Αλλα ομως εδω εχουμε μια εντελως διαφορετικη περιπτωση!!! Δεν εχουμε απλα εναν ΚΑΦΡΟ που επνιξε ενα γατακι που κυνηγουσε μικρους λαγους.......εδω εχουμε εναν ΚΑΦΡΟ που τραβηξε μια φωτογραφια που πνιγει ενα μικρο γατακι και την μοιραζετε με τους (αρκετους ειμαι σιγουρος) ανεγκεφαλους 'φιλους' του στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης σαν ενδειξη ανδρισμου και μεγαλοπρεπειας!!!Σαν να θελει να κερδισει τον σεβασμο και την αναγνωριση απο εμας για αυτη του την πραξη!!!Ποσο τραγικο!! Οσο για την απαντηση πριν..πως δεν ξερω πολλα απο Κρητη...θα σου απαντησω πως ξερω πολλα πραγματα μιας και εχω παει πολλες φορες!! Εχει υπεροχους ανθρωπους.....δοτικους.....ευγενικους και ανοιχτοκαρδους!!!Παντα προθυμους να μοιραστουν το υστερημα τους και να δωσουν την αγαπη που εχουν μεσα τους στον αλλο!!! Ξερω ομως επισης πως σε πολλα μερη την Κρητης....η αμαθεια,η απαιδευσια και ο αναλφαβητισμος σαρωνουν!Ισως αυτο εξηγει πολλα ......(ισως και οχι) 4
Antwni Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Πολύ κόμπλεξ βλέπω για την Κρήτη εδώ μέσα, που δεν έχω δει σε καμιά άλλη περιοχή της Ελλάδας... Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς και γίνεστε η χαρά της Ελλάδας-προάγεται τον πολιτισμό της χώρας. Οι περισσότεροι Κρητικοί είναι η ντροπή της Ελλάδας. Προσωπικά τους βλέπω σαν τους Ρομά, εντελώς απολίτιστοι. Btw, δεν σημαίνει ότι επειδή υπάρχουν οι αμόρφωτοι-βοσκοί-χωρίς ήθη και αρχές-κομπλεξικοί Κρητικοί, είμαστε όλοι έτσι. Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν παντού, αλλά άμα γίνει κάτι στην Κρήτη, κράζετε όλη την Κρήτη. "Η κωλοκρήτη με τις κωλοεπιδοτήσεις, με το Πασοκ που ψηφίζαν τόσα χρόνια" (λες και όλη η Ελλάδα δεν ψήφιζε Πασοκ.)..τώρα με το Σύριζα τα ίδια... ψευτόμαγκες και άλλα πολλά. Ηρεμίστε λίγο.Βγάλτε αλλού το άχτι σας. Υ.Γ.Αυτοί είναι μειονότητα στην Κρήτη που, δυστυχώς, την προσβάλλει κιόλας... 1
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Και εδώ να κάνω μία ερώτηση... Έστω και αγοράζει κανείς ένα ζώο. Το οποίο θεωρείται περιουσία του. Μετά αποφασίσει να το σκοτώσει. Δικό του δεν είναι; Το αποφασίζει λοιπόν. Τι την κόφτει την πολιτεία τι κάνει αυτός με την περιουσία του; Δεν βρίσκεται ότι είναι κάπως φασιστικό να παρεμβαίνει η πολιτεία στο τι κάνεις με την περιουσία σου; Ή, εάν παρεμβαίνει, υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά μόνο στα ζώα συντροφιάς; Οχι groot δεν βρισκω φασιστικο το οτι παρεμβαινει η πολιτεια στο τι κανεις με το ζωο σου. Οπως δεν βρισκω φασιστικο που παρεμβαινει η πολιτεια στο τι κανεις με το κεφαλι σου και σου επιβαλλει να φορας κρανος οταν ανεβαινεις στη μηχανη. Υπαρχουν πολλα πραγματα που βρισκονται στον μικροκοσμο του καθενος μας και η πολιτεια εχει λογο γιατι καλως ή κακως βρισκεσαι σε μια κοινωνια. Αν καποιος αναρωτιεται γιατι πρεπει να ειναι υπολογος αν θανατωσει το ζωο του χωρις αιτια κλπ, κατα τη γνωμη μου αυτος ακριβως ειναι ενας καλος λογος για να παρεμβαινει η πολιτεια στις δρασεις του. 5
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μεγαλε,ειδες πολλες γατες να σκοτωνουν ανθρωπους?Τι αλλο θα ακουσω Θεε μου? Οσο για τον ανθρωπο,αυτος ειναι το χειροτερο ζωο ολων!Δε χρειαζεται να σου φερω παραδειγματα... Απειροελάχιστες περιπτώσεις. Αλλά θυμάμαι ένα παλιό περιστατικό που ένας γάτος είχε σκοτώσει μια ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της. Δεν ξέρω τι έγινε αλλά από αυτά που κατάλαβα παίχτηκε κάτι με κάποια δυνατή γρατζουνιά στο πόδι της γυναίκας η οποία είχε φλεβίτιδα και πέθανε από αιμορραγία μετά.
patriot21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Απειροελάχιστες περιπτώσεις. Αλλά θυμάμαι ένα παλιό περιστατικό που ένας γάτος είχε σκοτώσει μια ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της. Δεν ξέρω τι έγινε αλλά από αυτά που κατάλαβα παίχτηκε κάτι με κάποια δυνατή γρατζουνιά στο πόδι της γυναίκας η οποία είχε φλεβίτιδα και πέθανε από αιμορραγία μετά. Kαι καποιος πεθανε απο τσιμπημα μελισσας,επειδη ηταν αλεργικος.. Αυτο που λες δε δικαιωνει τα λεγομενα του γρουτ... 4
iordanis77 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 με ξεπερασε και η ειδηση πως οι γατες κυνηγουν και μικρους λαγους (διαβολε σε χωριο μεγαλωσα και κατι τετοιο δεν το εχω ξανακουσει) Εκτος απο κατσαριδες και ποντικια, κυνηγουν και λαγους? και σου τους φερνουν να τους μαγειρεψεις?
defacer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 ΟΚ. Στην αναλογία αυτή λοιπόν... εάν το σπίτι σου είναι πολύ μακριά από όποιο άλλο σπίτι για να μην ενοχλείς με την φασαρία, τότε τι σε εμποδίζει; Ακόμα και στις 12 το βράδυ. Αυτό που θα ήθελα να διευκρινίσεις είναι πως ακριβώς συνδέεις την ενόχληση στην ώρα κοινής ησυχίας με την κατά βούληση μεταχείριση των ζώων από τον ιδιοκτήτη τους; Ή σύνδεση είναι ότι υπάρχουν κάποια πράγματα στην εκάστοτε κοινωνία που θεωρούνται σημαντικότερα από την έννοια της πλήρους κυριαρχίας. Ή κοινή ησυχία και η μη θανάτωση ζώων χωρίς συγκεκριμένο λόγο είναι δύο από αυτά. BTW ή λέξη κλειδί είναι κυριαρχία και όχι ιδιοκτησία: τα είπε καλά και ο stormrain, ένα άλλο παράδειγμα είναι ότι αν έχεις πχ ένα νεοκλασικό δε μπορείς έτσι γιολο να το κάνεις πολυκατοικία, αν έχεις ένα κτήμα που χαρακτηρίζεται δασική έκταση δε μπορείς να κόψεις τα δέντρα που είναι μέσα, κλπ. Εμένα ή απορία μου είναι: γιατί κάνεις αυτές τις ερωτήσεις από τη στιγμή που έχεις αρκετό μυαλό για να βρεις τον αντίλογο μόνος σου.
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Kαι καποιος πεθανε απο τσιμπημα μελισσας,επειδη ηταν αλεργικος.. Αυτο που λες δε δικαιωνει τα λεγομενα του γρουτ... Δεν δικαίωσα κανέναν, ανέφερα απλά οτι υπάρχει περιστατικό.
Mau-Maus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Υποθέτω πρέπει να σε καλύπτουν τα παραπάνω, αλλά το γεγονός ότι έχεις κάνει like σε πράγματα που όχι απλά δε στέκουν αλλά έρχονται σε αντίθεση με hard facts με προβληματίζει. Θέλω με δυο λογια να πω πως με το να γράφεις οτι δεν ειναι το ιδιο να σκοτώσεις εναν άνθρωπο με το να σκοτώσεις ενα ζώο , με το να λες οτι το ενα θεωρείται φονος ενώ το άλλο όχι , δεν γράφεις τίποτε περισσότερο από τα αυτονόητα ! οκ δεν είναι το ίδιο ... όμως το να σκοτώσεις ζωο δεν ειναι πλέον τίποτα ! ειναι κατι ! και είναι κατι παρα μα παρα πολυ σοβαρό και με τον νόμο, αυτο πρέπει να καταλάβουμε ολοι !!! Και εδώ να κάνω μία ερώτηση... Έστω και αγοράζει κανείς ένα ζώο. Το οποίο θεωρείται περιουσία του. Μετά αποφασίσει να το σκοτώσει. Δικό του δεν είναι; Το αποφασίζει λοιπόν. Ειλικρινά, υπάρχει ψυχικά υγιής άνθρωπος που να διαβάσει αυτό και να μην νιώσει αηδία , να μην θέλει να ξεράσει ? 7
groot Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Aυτη η νοοοτροπια να εξεταζουμε ψυχουλες σαν να ειναι αντικειμενα ....απλα με ξεπερναει!!!Ειναι αποστομωτικα αφελης αποψη (με ολο τον σεβασμο στον φιλο groot)... 2 πιατακια φαγητο που τους παρεχουμε και η απεριοριστη αγαπη που λαμβανουμε απο αυτα....μας δινουν το δικαιωμα φανταζομαι να εχουμε πανω τους το δικαιωμα της ζωης και του θανατου!!!Να ειναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ μας βρε αδερφε....οτι θελουμε τα κανουμε!!!Τα σφαζουμε....τα πεταμε....τα παραταμε....τους βαζουμε φωτια και τα καιμε!!!ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ! (Βρε που την εχω ξαναδει αυτη την επιχειρηματολογια....α ναι......στα αμπαρια των γαλερων που κουβαλουσαν καραβιες αφρικανων σκλαβων) Οκ...με ξεπερασε και η ειδηση πως οι γατες κυνηγουν και μικρους λαγους (διαβολε σε χωριο μεγαλωσα και κατι τετοιο δεν το εχω ξανακουσει) αλλα νταξ (sarcastic mode on) εαν μας τρωνε οι γατες τα αλλα ζωα που εχουμε σαν σκοπο να θανατωσουμε.....τοτε τους αξιζει να εχουν και αυτες την ιδια τυχη!! Αλλα ομως εδω εχουμε μια εντελως διαφορετικη περιπτωση!!! Δεν εχουμε απλα εναν ΚΑΦΡΟ που επνιξε ενα γατακι που κυνηγουσε μικρους λαγους.......εδω εχουμε εναν ΚΑΦΡΟ που τραβηξε μια φωτογραφια που πνιγει ενα μικρο γατακι και την μοιραζετε με τους (αρκετους ειμαι σιγουρος) ανεγκεφαλους 'φιλους' του στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης σαν ενδειξη ανδρισμου και μεγαλοπρεπειας!!!Σαν να θελει να κερδισει τον σεβασμο και την αναγνωριση απο εμας για αυτη του την πραξη!!!Ποσο τραγικο!! Οσο για την απαντηση πριν..πως δεν ξερω πολλα απο Κρητη...θα σου απαντησω πως ξερω πολλα πραγματα μιας και εχω παει πολλες φορες!! Εχει υπεροχους ανθρωπους.....δοτικους.....ευγενικους και ανοιχτοκαρδους!!!Παντα προθυμους να μοιραστουν το υστερημα τους και να δωσουν την αγαπη που εχουν μεσα τους στον αλλο!!! Ξερω ομως επισης πως σε πολλα μερη την Κρητης....η αμαθεια,η απαιδευσια και ο αναλφαβητισμος σαρωνουν!Ισως αυτο εξηγει πολλα ......(ισως και οχι) Μαζί σου. Δεν προσπαθώ να δικαιώσω τον κάθε έναν που θέλει να σκοτώνει ζώα για πλάκα. Όμως με παραξενεύει λίγο ότι πολλοί φανατισμένοι, στο όνομα του φανατισμού τους ("να προστατεύσουμε τα ζώα, ουγκ"), είναι πρόθυμοι να δικάσουν κατά όπως νομίζουν (κάτι σαν αυτό που βλέπουμε αυτό το καιρό στις ειδήσεις) και αυτό ανοίγει πολλές κερκόπορτες... Οπότε, ναι. Συμφωνώ σε αυτά που λες. Αλλά μήπως έχουμε 2 μέτρα και 2 σταθμά; Π.χ., γιατί ανεχόμαστε τα πρεζάκια σκύλους που οι άνθρωποι τους κάνουν επίτηδες να έχουν εθισμό σε ναρκωτικά; Επίσης, από πότε τα ζώα έχουν σαν φυσικό περιβάλλον τους 4 τοίχους ενός σπιτιού; Δεν βασανίζονται όταν οι άνθρωποι, για να καλύψουν δικές τους ανάγκες, τα αιχμαλωτίζουν μέσα σε 4ς τοίχους; Αυτό, ας πούμε, επειδή είναι politically correct το ανεχόμαστε και λέμε "δεν πειράζει" επειδή μας βολεύει ως είδος; Ακόμα, λέμε κάφρο κάποιον που σκοτώνει ένα ζώο που είναι γλυκούλι; Που είναι τι; Μικρό σε ηλικία; Κατοικίδιο; Τι είναι αυτό που μας κάνει να λέμε αυτόν τον τύπο κάφρο; Και ό,τι και να είναι, είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα βρεθεί η ίδια περίπτωση, με άλλο ζώο, όπου κανείς δεν έχει πρόβλημα. Τέλος, σχετικά με γάτες και σκύλους, μάλλον δεν έχεις κάνει αρκετή παρέα με κυνηγούς και δη κρητικούς. Ή σύνδεση είναι ότι υπάρχουν κάποια πράγματα στην εκάστοτε κοινωνία που θεωρούνται σημαντικότερα από την έννοια της πλήρους κυριαρχίας. Ή κοινή ησυχία και η μη θανάτωση ζώων χωρίς συγκεκριμένο λόγο είναι δύο από αυτά. BTW ή λέξη κλειδί είναι κυριαρχία και όχι ιδιοκτησία: τα είπε καλά και ο stormrain, ένα άλλο παράδειγμα είναι ότι αν έχεις πχ ένα νεοκλασικό δε μπορείς έτσι γιολο να το κάνεις πολυκατοικία, αν έχεις ένα κτήμα που χαρακτηρίζεται δασική έκταση δε μπορείς να κόψεις τα δέντρα που είναι μέσα, κλπ. Εμένα ή απορία μου είναι: γιατί κάνεις αυτές τις ερωτήσεις από τη στιγμή που έχεις αρκετό μυαλό για να βρεις τον αντίλογο μόνος σου. Άλλο όμως σημαντικά και άλλο να επιβάλλονται από τον νόμο. Επίσης, είναι ιδιοκτησία. Από την στιγμή που πληρώνεις για να το αγοράσεις, τότε είναι ιδιοκτησία σου. Σου ανήκει. Τέλος, ποιος είπε ότι ο κρητικός της υπόθεσης δεν είχε συγκεκριμένο λόγο; Φαντάζομαι όμως ότι πως καταλαβαίνεις ότι δεν είναι το "χωρίς συγκεκριμένο λόγο". Και τέλος, δες και το previous post μου...
patriot21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μαζί σου. Δεν προσπαθώ να δικαιώσω τον κάθε έναν που θέλει να σκοτώνει ζώα για πλάκα. Όμως με παραξενεύει λίγο ότι πολλοί φανατισμένοι, στο όνομα του φανατισμού τους ("να προστατεύσουμε τα ζώα, ουγκ"), είναι πρόθυμοι να δικάσουν κατά όπως νομίζουν (κάτι σαν αυτό που βλέπουμε αυτό το καιρό στις ειδήσεις) και αυτό ανοίγει πολλές κερκόπορτες... Οπότε, ναι. Συμφωνώ σε αυτά που λες. Αλλά μήπως έχουμε 2 μέτρα και 2 σταθμά; Π.χ., γιατί ανεχόμαστε τα πρεζάκια σκύλους που οι άνθρωποι τους κάνουν επίτηδες να έχουν εθισμό σε ναρκωτικά; Επίσης, από πότε τα ζώα έχουν σαν φυσικό περιβάλλον τους 4 τοίχους ενός σπιτιού; Δεν βασανίζονται όταν οι άνθρωποι, για να καλύψουν δικές τους ανάγκες, τα αιχμαλωτίζουν μέσα σε 4ς τοίχους; Αυτό, ας πούμε, επειδή είναι politically correct το ανεχόμαστε και λέμε "δεν πειράζει" επειδή μας βολεύει ως είδος; Ακόμα, λέμε κάφρο κάποιον που σκοτώνει ένα ζώο που είναι γλυκούλι; Που είναι τι; Μικρό σε ηλικία; Κατοικίδιο; Τι είναι αυτό που μας κάνει να λέμε αυτόν τον τύπο κάφρο; Και ό,τι και να είναι, είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα βρεθεί η ίδια περίπτωση, με άλλο ζώο, όπου κανείς δεν έχει πρόβλημα. Τέλος, σχετικά με γάτες και σκύλους, μάλλον δεν έχεις κάνει αρκετή παρέα με κυνηγούς και δη κρητικούς. Άλλο όμως σημαντικά και άλλο να επιβάλλονται από τον νόμο. Επίσης, είναι ιδιοκτησία. Από την στιγμή που πληρώνεις για να το αγοράσεις, τότε είναι ιδιοκτησία σου. Σου ανήκει. Τέλος, ποιος είπε ότι ο κρητικός της υπόθεσης δεν είχε συγκεκριμένο λόγο; Φαντάζομαι όμως ότι πως καταλαβαίνεις ότι δεν είναι το "χωρίς συγκεκριμένο λόγο". Και τέλος, δες και το previous post μου... Ρε γρουτ,μηπως εισαι εσυ στη φωτο και προσπαθεις να δικιολογησεις τα αδικιολογητα? Πες το μας και που ξερεις,μπορει να σε συγχωρεσουμε... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα