froyd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 SIMCITY 2000. Ως δήμαρχος, αποφασίζω να χτίσω ένα πυρηνικό εργοστάσιο. Μετά από 50 κουτάκια που με ενημέρωναν ότι οι δημότες αντιτίθενται στην κατασκευή του, κατάφερα και το έφτιαξα. Οι μέρες κύλισαν ομαλά, και το είχα ξεχάσει. Ώσπου μια μέρα, από τα ηχεία της soundblaster ακούγονται οι σειρήνες.... Πυρηνικό ατύχημα! ΣΟΚ για μένα. ....εκεί να δεις ενοχές..... 1
nhzt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Τελικά αυτό που συμβαίνει είναι ότι, ναι μεν υπάρχουν ηθικά διλλήματα στα παιχνίδια, όμως ο παίκτης πάντα έχει στο μυαλό του αν η απόφαση που θα πάρει θα είναι χρήσιμη στο να κερδίσει το παιχνίδι ή όχι. Αν δηλ πάρει μια "καλή" ηθικά απόφαση και χάσει το παιχνίδι τότε"μαθαίνει" ότι οι συναισθηματισμοί δεν χωράνε.
georgepppo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 φακ καρμα στο fallout 3 όλους τους ψίριζα,στο far cry 4 πήρα το μέρος του άλλου και άφησα την amita στον άσσο!!! την @%$@$
Sotosgl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Σποιλερ για μερικα καινουργια παιχνιδια Δυστυχως μετα απο τοσα χρονια Gamer εχω γινει τερμα ανιωθος,βεβαια δεν κλαιω σε κοινωνικες ταινιες,δεν με νοιαζουν οι spoilerιες και δεν πεφτω σε καταθλιψη οταν τελειωνω ενα βιβλιο που ειναι τριλογια οταν με αφηνει ξεκρεμαστο ή οταν κανει break για 6 μηνες το Top Gear ή το The walking dead. Ειναι τοσες πολλες πλεον οι επιλογες εκει εξω που λες δεν βαριεσαι πηδαω αμεσως στο επομενο. Αν και παιζω DnD δεν μπορω να παρω σοβαρα ενα παιχνιδι που ειναι Scripted μεχρι εκει που δεν παει. Στο Dragon Age ναι ηθελα να δω ολους του πιθανους τερματισμους,στο Soma που αφησα την γυναικα στο μηχανημα "ζωντανη" απλα σκεφτηκα μη βρω κανεναν αλλο ζωντανο κακομοιρη και τους βαλω να αναπαραχτουν,το μετανιωσα; Nope. Στο Fallout τα εκανα πλακακια με το Institute και ξεκοιλιασα τους Hippies του Railroad και οχι επειδη το παιδι μου που ουσιαστικα δεν εχω καμια σχεση μαζι παρα βιολογικη μου το ειπε. Ηθελα και να ρουφιανεψω τα Synths που ετοιμαζαν επανασταση και να στειλω απο εκει που ηρθαν αλλα Guess what δεν υπηρχε τετοια επιλογη (ή τουλαχιστον δεν την βρηκα).
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Spoiler ρεεεεεε στην πρωτη φωτο, ειδικα τωρα που καποιοι το παιζουμε επειδη ειναι free στο χ1 Που να σου πω και για την Aeris στο FFVII..
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Επειδη μιλαμε για παιχνιδια, καλο ειναι να μην τα μπλεκουμε με την πραγματικοτητα...οποτε google it. Καποιον θα βρεις να εχει κανει το ενα, καποιον που εχει κανει το αλλο...Αν θελω reality ανοιγω την πορτα και παω μια βολτα, στα games θελω απλα πραγματα και πολυ αιμα....εεεεε χρωμα εννοω! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Όλες μου τις ενοχές τις ένιωσα με το Max Payne. Τα υπόλοιπα περιττά.
Chocobo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μπααααααα.Το έχω σκεφτεί αλλά ποτέ δεν έδωσα σημασία.Παιχνίδι είναι. Εγώ διαλέγω πάντα το κακό καθώς είναι πιο challenging,ενώ στις καλές επιλογές αποφευγεις να πολεμίσεις π,χ bosses ή εκεί που θα ήταν 5 εχθροί σε κάποιο σημείο είναι πλέον ένας ή κανένας...Χαλάει την διασκέδαση
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 [..]στα games θελω απλα πραγματα και πολυ αιμα....εεεεε χρωμα εννοω! Έχεις παίξει το Journey;
Voodooman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Πάντα κάνω το καλό. Κάθε φορά που ξεκινάω ένα παιχνίδι λέω "αυτή τη φορά δεν θα αφήσω τίποτα όρθιο", αλλά δεν μου πάει το χέρι. 1
asorogu1981 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Οταν σκοτωσα την boss στο metal gear παντως βαση σχολιων πολλοι ξενερωτοι οι περισσοτεροι gamers
Fulgore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Spoiler ρεεεεεε στην πρωτη φωτο, ειδικα τωρα που καποιοι το παιζουμε επειδη ειναι free στο χ1 ΤΙ σποιλερ ρε συ πλακα μας κανεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Οταν σκοτωσα την boss στο metal gear παντως βαση σχολιων πολλοι ξενερωτοι οι περισσοτεροι gamers Like και στα δύο
xaerialtwistx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Που να σου πω και για την Aeris στο FFVII.. ειχε αποκαλυφθει απο ενα underground forum πως υπηρχε κωδικας που αφορα την Aeris και πολυ αργοτερα στο παιχνιδι (μετα τον θανατο της δηλαδη). δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα η πηγη ειναι απο ενα τευχος του Games TM που το θεωρω πολυ αξιοπιστο, η ιδια η Square βεβαια το εχει διαψευσει αλλα κανεις δεν ειναι σιγουρος για το τι παιζεται τελικα με αυτον τον χαρακτηρα. οσο για ενοχή και βιντεοπαιχνιδια, πρωτα στην λιστα βαζω τα Shadow of the Colossus, Oddworld: Strangers Wrath (όχι ακριβως ενοχή αλλά μια ανατροπή την έχει) και Final Fantasy X που θυσιαζεις ενα ενα ολα τα Aeons σου (θελω την Shiva πίσω). Και για οποιον νομιζει οτι τα βιντεοπαιχνιδια παιζουν με την ψυχολογια τα τελευταια χρονια, ας παιξουν το Terranigma του Super Nintendo μεχρι το τέλος.
johnGo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Επειδη παιζω το the walking dead με πηδηξατε με την φώτο του άρθρου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα