Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η μανα μου εμφανισε ερπη ζωστηρα στο ματι και ειναι λες και την κοπανησε ο Ροκυ

πηγε στον γιατρο και της εδωσε μια θεραπεια.

ειχα την απορια, μιας και μπορει να εχει ενα βαθμο μεταδοσης στους γυρω στο σπιτι , ειναι ασφαλες για τον πατερα μου που κοιμουνται στο ιδιο κρεβατι? μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα οσο ναναι εχω το αγχος μου εγω, πως μπορει να γινει η μεταδοση? μονο με απευθειας επαφη στην περιοχη πουχει εμφανιστει ο ερπης? μπορει να μεταδοθει μονο σε αυτους που ΔΕΝ εχουν περασει ανεμοβλογια.. και ο πατερας μου δεν εχει περασει .

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι ειδικός έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς να μεταδώσεις τον έρπη ζωστήρα, αλλά μπορεί κάποιος που δεν έχει περάσει ως παιδί ανεμοβλογιά και εφόσον έρθει σε επαφή με τα σπυράκια (όταν είναι σε έξαρση πύον κλπ) να εκδηλώσει ανεμοβλογιά. Με άλλα λόγια αν έχεις περάσει ανεμοβλογιά μην φοβάσαι δεν θα πάθεις τίποτα, αλλιώς προσοχή... 

• Like 1
Δημοσ.

,οτι να ναι....δεν διαβαζετε προσεκτικα.....ο ερπης ειναι μια εξελιξη παραλλαγη του ιου της ανεμοβλογιας.δλδ,οταν κάνεις το εμβολιο,τσιμπας εξασθενιμενο ιο,και το σωμα βγαζει αντισωματα.αν πεσει το ανοσοποιιτικο,τσουπ,θα εμφανιστει.τους ιους,δεν τους αποχωριζεσαι ποτες....οτι χαπια και να παρεις.....στην συγκεκριμενη περιπτωση σου,δεν εχει εκζεμα,μονο πρηστικε σαν νταουλι ολη η περιοχη γυρω απο το ματι.η θεραπεια δινεται για να μην φτασει και πειραξει το οπτικο νευρο.δεν μεταδιδεται ,αν δεν εχει αμυχες,και ο δοτης και ο δεκτης.

Δημοσ.

εχει εκζεμα αφου μιλαμε για ερπη

θεραΠΕΙα της εδωσαν για δερμα τριχωτου κεφαλης και για ματι γιατι το εχει εππηρεασει..

πηγαμε και για 2η αποψη σημερα .. αυτα που ειπε ο στεριος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...