Borden Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Σκοπεύω να φτιάξω ένα σάιτ στο wordpress αλλά αντιμετωπίζω διάφορες δυσκολιές κι έχω μπερδευτεί λίγο, οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας.1) Ανοίγω λογαριασμό σε τράπεζα. (αλλά τι δικαιλογητικά χρειάζονται; Όσο κι αν έχω googlarei δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο.) 2)Κάνω Paypal και χρησιμοποιώ το κολπάκι για να ξεπεράσω το capital control.3)Πληρώνω HostGator4)Δουλεύω WordpressΤα έχω καλά στο μυαλό μου ή μου διαφεύγει κάτι;
0verc0me Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 1. λογ/σμος δεκο, ταυτοτητα, χαρτι μισθοδοσιας, εκκαθαριστικο και ισως και βεβαιωση οτι σου ανηκει το νουμερο (κινητο) που δηλωνεις. πχ πειραιως: http://www.piraeusbank.gr/~/media/Gr/Idiwtes/Files/Announcement/Sistithikate-Gr-forPreview1.pdf πχ eurobank: http://www.eurobank.gr/online/HOME/generic.aspx?id=698&mid=&lang=gr κλπ κλπ 2. ναι 3. ναι αλλα, το hosting μπορεις να το πληρωσεις κανονικα και με καρτα απ'ευθειας- δεν το εμποδιζει τα capital controls. οποτε το βημα 2, τουλαχιστον για αυτην την χρηση, ειναι περιττο. επισης, απο hostgator θα παρεις και το domain και το hosting? Τι καταληξη domain θα παρεις; 4. ναι
Borden Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 H κατάληξη θα είναι .gr. Απ' ότι βλέπω αν είναι κάποιος άνεργος δε μπορεί να ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα! Θα υπάρξει πρόβλημα αν χρησημοποιήσω στοιχεία φίλου; (εν γνώση του εννοείται)
spyros4776 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 H κατάληξη θα είναι .gr. Απ' ότι βλέπω αν είναι κάποιος άνεργος δε μπορεί να ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα! Θα υπάρξει πρόβλημα αν χρησημοποιήσω στοιχεία φίλου; (εν γνώση του εννοείται) Δε νομίζω να ισχύει αυτό, εγώ άνεργος είμαι και ήμουν και μόλις έκλεισα τα 18 άνοιξα λογαριασμό στην Πειραιώς χωρίς κανένα πρόβλημα!
NikosKallithea Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Κόλλας όπως καινά έχει από το "1", νέοι λογαριασμοί δεν ν ανοίγονται στις τράπεζες λόγο cc
0verc0me Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αν μπορεις τοτε να φτιαξεις paypal και να σου στειλει καποιος φιλος σου λεφτα εκει, τοτε θα ειναι καλυτερα ωστε να κανεις την δουλεια σου. Βεβαια θα πρεπει να σου στειλνει συχνα λεφτα στο paypal για τις ανανεωσεις.(στο hosting βασικα, εκτος και αν προπληρωσεις 1 χρονο πχ οποτε για 1 χρονο δεν θα ξαναχρειαστεις λεφτα στο paypal)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα