Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο θα μου προτεινατε για ησυχο και σοβαρο(εμφανισιακα) case μεχρι 60€

Στο κουτι αυτο δεν θα μπει καρτα γραφικων.(το κουτι προοριζεται για office pc)

Θα πρεπει ομως να χωρεσει την  RAIJINTEK THEMIS EVO.

Αρα, καποιο midi tower;

Σκεφτομαι για το corsair 200r.Ειναι ομως λιγο ακριβοτερο...Αν ειναι πραγματι καλο θα κανω την υπερβαση αφου εμφανισιακα μου αρεσει. 

Επεξ/σία από anrim27
Δημοσ.

Κοίταξε το agos και αν ανέβεις λίγο το Fractal Design Core 3500.

http://www.skroutz.gr/s/5018749/Fractal-Design-Core-3500.html  :)

Αν μπορεις ζορισε λιγο τα χρηματα και δωσε ενα 20αρι παραπανω, στα 80 εχεις παρα πολλες ποιοτικες επιλογες 

Βεβαια αν θες να μεινεις στο budget σου, εγω θα κοιταγα κατι τετοιο http://www.skroutz.gr/s/4815880/Corsair-Carbide-Spec-03-White-LED.html?from=drop

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ και τους 2 για τις προτασεις.

BlueBlood7, το fractal φαινεται ωραιο αλλα ξεφευγει απο το budget η τιμη του.

Το agos φαινεται ωραιο αλλα θα χωρεσει η ψυκτρα; (δεν καταλαβα τι εννοουσες πιο πανω.Αφου η ψυκττα ειναι κατα 0,5 μεγαλυτερη απο το κουτι,πως θα χωρεσει; )

hliastsek,  δυστυχως δεν γινεται να ανεβω χρηματικα. Το κουτι ποοριζεται για δωρο και το ατομο που θα το παρει χρειαζεται ενα κουτι καινουργιο για να αντικαταστησει ενα πολυ παλιο που εχει. Δεν χρειαζεται κατι ιδιαιτερο-πολυ καλο.

Το corsair ειναι ωραιο αλλα μαλλον λιγο "υπερβολικο" λογω πλαινου τζαμιου.Γενικα θελω κατι πιο λιτο.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ και τους 2 για τις προτασεις.

BlueBlood7, το fractal φαινεται ωραιο αλλα ξεφευγει απο το budget η τιμη του.

Το agos φαινεται ωραιο αλλα θα χωρεσει η ψυκτρα; (δεν καταλαβα τι εννοουσες πιο πανω.Αφου η ψυκττα ειναι κατα 0,5 μεγαλυτερη απο το κουτι,πως θα χωρεσει; )

hliastsek,  δυστυχως δεν γινεται να ανεβω χρηματικα. Το κουτι ποοριζεται για δωρο και το ατομο που θα το παρει χρειαζεται ενα κουτι καινουργιο για να αντικαταστησει ενα πολυ παλιο που εχει. Δεν χρειαζεται κατι ιδιαιτερο-πολυ καλο.

Το corsair ειναι ωραιο αλλα μαλλον λιγο "υπερβολικο" λογω πλαινου τζαμιου.Γενικα θελω κατι πιο λιτο.

Το τελευταιο δεν το καταλαβα.Τι παει να πει υπερβολικο λογω του πλαινου τζαμιου??? Ισα ισα που στους περισσοτερους απο μας αρεσει να βλεπουμε και το εσωτερικο του κουτιου.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο που λες, ακριβως, εννοω.

Μπορει στους περισσοτερους να αρεσει το οτι φαινεται το εσωτερικο, οχι ομως σε ολους. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που λες, ακριβως, εννοω.

Μπορει στους περισσοτερους να αρεσει το οτι φαινεται το εσωτερικο, οχι ομως σε ολους. 

Πρέπει να είσαι/είστε από τις εξαιρέσεις.

Δεν θα το χωρά για μισό εκατοστό. Τρίχες δηλαδή. Ίσα που θα ακουμπά στο πλαινό.

Ότι πιο αξιόλογο σε αυτά τα λεφτά έχει υπωθεί. Δεν βλέπω κάτι άλλο.

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.

Η μητρικη ειναι καποια micro-ATX. Δεν ξερω ποια συγκεκριμενα, αλλα αμα πρεπει θα μαθω.

Λεγοντας λιτο εννοω καποιο κουτι

-χωρις τζαμι στο πλαι

-χωρις επιπλεον φωτακια ή φωτιζομενα ανεμιστηρακια

-να ειναι μαυρο

-να μην εχει κανα περιεργο σχεδιο πανω του

...αυτα.

Δηλαδη ενα κουτι που θα ειναι καλο μεν(οσο ειναι αυτο δυνατον για 60€) αλλα θα 'περνα' ψιλοαπαρατηρητο.

Ενα λιτο(κατα την γνωμη μου)ειναι για παραδειγμα, το corsair 200R που ανεφερα πιο πανω αλλα και το raijintek agos που προτεινε ο φιλος.(που λογικα σε αυτο θα παω)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τα λεγομενα σου το πρωτο που μου ηρθε ηταν το 650 pure και επαιζε για ενα διαστημα στα 45 ευρω αλλα εχει εξαντληθει.

Επεξ/σία από Στεφανος123
Δημοσ.
Δημοσ.

εδώ είσαι φίλε μου η "ήσυχη" σειρά της coolermaster με παχύ ηλικό ηχομώνοσης στα παλινά πάνω και μπροστά μέρος. ότι ποιό κοντά στα θέλω σου αλλά και ότι ποιό κοντά στα χρήματά σου

https://www.skroutz.gr/s/3982901/CoolerMaster-Silencio-352.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά η Raijintek Themis Evo  δεν θα μπει; Γιατι βλέπω να προτείνουν κάποια από τα παιδιά κουτιά στα οποία δεν χωράει...

Επεξ/σία από sotiris920

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...