Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σχεδιάζω να πάω στη FOSDEM 2016 η οποία θα είναι 30 και 31 Ιανουαρίου.

Επειδή όμως ταξιδεύω πρώτη φορά εκτός Ελλάδας θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις:

1) για ταξίδι στις Βρυξέλλες (εκεί θα διεξαχθεί) αρκούν η αστυνομική ταυτότητα και το φοιτητικό μου πάσο ή θα χρειαστώ και διαβατήριο; (νομίζω για χώρες εντός Ε.Ε. δε χρειάζεται διαβατήριο)

2) έστω ότι αγοράζω online εισιτήρια με την Aegean ας πούμε. τα εισιτήρια μετά θα τα πάρω επί τόπου από το Ελ. Βενιζέλος τη μέρα που θα ταξιδεύω; check in Μπορώ να κάνω από εκεί δωρεάν; (γιατί κάποιες εταιρίες όπως η Ryan Air δε χρεώνουν το ckeck in αν γίνει online αλλά το χρεώνουν αν γίνει στο αεροδρόμιο)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Ξεκιναω αναποδα,

2. Εισιτηρια τα αγοραζεις μεσω ιντερνετ και τα τυπωνεις σε εκτυπωτη , ειμαστε στο 2015. Για την ακριβεια κανεις το τσεκ-ιν απτον υπολογιστη/κινητο  σου και τυπωνεις το boarding pass (καρτα επιβιβασης που λεμε και στα ντοπικα) το οποιο και δειχνεις οπου χρειαστει.

1. Δεν θες διαβατηριο , παρολαυτα βγαλε ενα να το εχεις. Κανει μια βδομαδα να βγει και κοστιζει καπου στα 80 ευρω με διαρκεια 5 ετη. Δεν μπορω να περιγραψω ποσο σε διευκολυνει. Ναι αρκει και η ταυτοτητα συνηθως αλλα οποιος την βλεπει και δεν ξερει νομιζει οτι ειναι βενταλια πχ. σε Ξενοδοχειο (σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο εχουν ταυτοτητα τυπου πιστωτικης).

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ. Ναι τελικά θα βγάλω διαβατήριο γιατί και με την τωρινή κατάσταση δε θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...