psychogamer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ξέρει κανείς γτ μου βγάζει αυτό το μήνυμα ? Η αγορά σας δεν ολοκληρώθηκε. Οι πληροφορίες πιστωτικής κάρτας σας απορρίφθηκαν από την εταιρεία πιστωτικής κάρτας σας.Σημειώστε ότι σε μερικές περιπτώσεις, η εταιρεία πιστωτικής κάρτας σας μπορεί να θέσει ένα «πάγωμα» στα χρήματα του λογαριασμού σας, αλλά δε θα χρεωθείτε. Αφού διορθώσετε όποια λάθη παρουσιάζονται στις παρακάτω πληροφορίες, προσπαθήστε την αγορά σας ξανά. πήγα να κάνω αγορά με mastercard κ μου έβγαλε αυτο το πράγμα τα στοιχεία τα έβαλα σωστά
SPANK Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μπορεί να απορίφθηκε η κάρτα σου λογω capital controls
psychogamer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 για να δω το υπόλοιπο μου μέσα στη κάρτα υπάρχει κάποιος τρόπος ηλεκτρονικός ?
SPANK Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Όχι μονο αν εχεις κάνει αίτηση να εχεις web banking αλλιώς μετα αν πάρεις τηλέφωνο στην τράπεζα 1
psychogamer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Πρέπει να κάνω λινκ το paypal με την prepaid μου ?
SPANK Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αυτο ειναι το καλύτερο ναι απο θέμα ασφάλειας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα