xristoforos89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Το hd sentinel θα σου έχει ένα ''power on time'' αν είναι στα αγγλικά ή κάτι παρόμοιο στην ελληνική γλώσσα. Εε, μέσω αυτού θα δεις πόσο έχει δουλέψει ο δίσκος. Αν πχ σου λέει 50 μέρες, δεν στέκει το λαπτοπ να έχει δουλέψει μόνο απο 15 Οκτώβρη. ΥΓ. Το λαπτοπ το πλήρωσες ή το πήρες με αντικαταβολή;
GoldenBluez Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 1) Έδωσα ένα ποσό γιατί δεν μπορούσα να τα σκάσω ντούκου όλα, λόγω τραπέζης. 2) Στο παρών λαπτοπ που έχω δείχνει το hd sentinel: Άριστη κατάσταση μπλα μπλα, χρόνος ενεργοποίησης 395 μέρες και 6 ώρες, Εγγραφές διάρκειας ζωής 4223 μέρες Το αστείο είναι ότι το λαπτοπ αυτό το έχω 4 χρόνια.
xristoforos89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 συνεπώς το λαπτοπ σου έχει δουλέψει 395 μέρες και 6 ώρες. Έτσι θα δεις και πόσο θα έχει δουλέψει το asus.
GoldenBluez Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Οκ ευχαριστώ. Τώρα πιάνω το concept. Δηλαδή, οι 395 είναι μέρες που το λαπτοπ λειτουργεί στα 4 αυτά χρόνια. Αν όμως υποθέσουμε ότι το λαπτοπ εκεί ως εκθεσιακό δουλεύει από τις 09.00-21.00 (ωράριο λειτουργίας βάζω μέσα και τις Κυριακές) δηλαδή 12ώρες επί 30 μέρες; πρέπει να είναι γύρω στις 360 ώρες χρόνος λειτουργίας διά 24..Δηλαδή πάνω κάτω 15 μέρες ε; Το 'χω; το 'χω;
xristoforos89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Καλός είσαι στα μαθηματικά. Θα σε χρειαστώ για βοήθεια στην διπλωματική μου.
GoldenBluez Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Τέσπα thx για το feedback παιδιά και για το hate. Επειδή ξέρω ότι δεν θα κοιμηθείτε απόψε θα σας στείλω αύριο νωρίς νωρίς νεότερα. 1
zappy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Τις περισσότερες φορές οι τιμές στα εκθεσιακά ειδικά σε κάποια μαγαζιά δε βλέπω να ναι τόσο μειωμένες εγώ θα περίμενα ένα εκθεσιακό να χει τουλάχιστο -20%
GoldenBluez Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν, το laptop το έχω στα χέρια μου και έχει λειτουργήσει 50 μέρες βάσει του hd sentinel. Εμφανισιακά όπως έχω ξαναπει είναι άθικτο και όλα λειτουργουν ρολόι. Υπάρχει όμως ένα θέμα, σοβαρό κατ' εμέ. Επειδή το Laptop το 'χω στην πρίζα, καθώς δεν του έχω κουμπώσει ακόμα την μπαταρία και ούτε το έχω σκοπό καθώς δεν έχουμε πρόβλημα με την τάση εδώ, έτσι όπως έχω τα χέρια μου πάνω στο λαπτοπ και σας γράφω αυτή τη στιγμή νιώθω κάτι τσιμπιές από ηλεκτρισμό. Γαμάτο; Αύριο, όπως και να 'χει, θα τους το πάω να το δουν. 1
Inler Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Στα ειπανε και οι αλλοι αλλα για 100e διαφορα προτιμησες εκθεσιακο κομματι;...Ημαρτον Να το εκανες σε ενα απλο laptop των 400e που θα το εβρισκες 270e να πω ενταξει αλλα στα τοσα λεφτα γιατι; Αυτοι τη δουλεια τους κοιτανε να κανουν και να τα σπρωξουν...Τλς μακαρι να βγαλεις ακρη...
xristoforos89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Για κάνε πάλι τα μαθηματικά κόλπα σου και τσέκαρε πόσο έχει δουλέψει ο δίσκος . Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει δουλέψει μόνο 1 μήνα. Αντε πάνε το πίσω στον πωλητή τώρα και τρίψε του το στα μούτρα (με το μαλακό όμως, μην είσαι πολύ άγριος και φοβηθεί. ) Επίσης το θέμα του ηλεκτρισμού, είναι θέμα δίσκου λογικά.
Demon Lord Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Το θέμα με το ρεύμα ίσως είναι θέμα με τη γείωση της μπρίζας, Δεν έχει σχέση ο δίσκος με αυτό
Dantε Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Αν εχεις ορεξη πηγαινε το πισω και πες οτι εχει δουλεψει παραπανω μερες απο οσες σου ειπε. Εχω την υποψια οτι ο νομος σου δινει το δικαιωμα υπαναχωρησης οταν δεν τηρει τη προφορικη συμφωνια που εκανες με το πωλητη το προιον που πηρες.
xristoforos89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εχω την υποψια οτι ο νομος σου δινει το δικαιωμα υπαναχωρησης οταν δεν τηρει τη προφορικη συμφωνια που εκανες με το πωλητη το προιον που πηρες. Βρε στο public μπορεί να ισχυριστεί ότι πετάει κιόλας φλόγες το λαπτοπ. Δεν το ψάχνουν και πολύ το όλο θέμα.
Dantε Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχω μπλεξει με αυτους οποτε δε γνωριζω. Το θεμα ειναι να παρει τα λεφτα του πισω να παρει ενα σωστο λαπτοπ. Με 1200Ε εχει παρα πολλες επιλογες. Σε μεταχειρισμενο παιρνει παπαδες ειδικα.
GoldenBluez Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Εν τέλει πήγα τώρα το απόγευμα ζήτησα τον υπεύθυνο ή διευθυντή, καθώς αρνήθηκα να μιλήσω με τους απλούς πωλητές (ισχυρίστηκα λόγους αναξιοπιστίας), του εξήγησα τα πάντα και μου είπε ότι maximum μέχριΔευτέρα-Τρίτη θα μου βρει το ίδιο laptop στα ίδια λεφτά αλλά της κούτας...αλλιώς θα μου επιστραφούν τα χρήματα πίσω. Αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα