Galazios10 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Σημερα το μεσημερι ξαφνικα και χωρις να εχει προηγηθει κατι, ειδα οτι στο κινητο μου ειναι ενεργοποιημενο το σηματακι οτι εχω τοποθετησει ακουστικα χωρις να τα εχω τοποθετησει. Σαν αποτελεσμα οποιοσδηποτε ηχος βγαινει να μν ακουγεται (οπως μουσικη, καποιο τηλεφωνημα κλπ) εκτος και αν τοποθετησω τα ακουστικα. τοτε κανονικα λειτουργουν και ακουγονται ολα. Οταν ομως τα ξαναβγαλω, το προβλημα παραμενει. δοκιμασα να το κλεισω και να το ανοιξω μηπως bugg-αρε κατι, αλλα τιποτα. Εντωμεταξυ καποιες φορες μολις τοποθετω τα ακουστικα ενεργοποιειται αυτοματα η μουσικη και ξεκιναει να παιζει ή καποιες φορες η εφαρμογη για φωνητικη αναζητηση google.
vrwmiaris Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Τι εφαρμογή έχεις εγκαταστήσει τελευταία; πείραξες κάτι άλλο; 1
Galazios10 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εχω καιρο να κατεβασω καποια εφαρμογη και μου το κανε πολυ στο ξαφνικο.. το μονο σχετικο με ηχειο κλπ που κανω ειναι η μουσικη που ακουω, αλλα κι αυτη χωρις να βαζω ακουστικα, απλως απο το ηχειο.. Σε καθε περιπτωση, λιγη ωρα αφοτου ανοιξα το θρεντ, το προβλημα λυθηκε μονο του και πλεον ολα καλα. Το πρωι το εβαλα να φορτισει και παροτι εχω βγαλει το βισμα, συνεχιζει να δειχνει οτι υπολοιπονται 10 φορτισης (δεν το εβγαλα στο 100%) και με αλλα λογια σαν να εχει την εντυπωση το κινητο οτι συνεχιζει το βισμα να ειναι μεσα. Μου δινει δηλαδη την εντυπωση οτι σαν να εχει πειραχτει ο αισθητηρας και παιρνει λανθασμενα το μηνυμα οτι ειναι τοποθετημενο το βισμα (ειτε του φορτιστη ειτε των ακουστικων). Υπαρχει τροπος καπως να το καθαρισω χωρις να του κανω ζημια? σε περιπτωση που το προκαλει ολο αυτο καποιο σκουπιδακι.
lostresam Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 καθαρισε την cache της εφαρμογης "μουσικη " λογικα θα λυθει το προβλημα
Galazios10 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξερω τι ακριβως φταιει φιλε.. Ενω αυτο με τα ακουστικα και τον ηχο που ηταν το 1ο θεμα, εφυγε μονο του, εχει 2 μερες τωρα παραμενει το αλλο θεμα με το τη φορτιση, που δεν εχει καποια σχεση με τη μουσικη ουτε τα 2 βισματα (ακουστικων και φορτιστη) ειναι τα ιδια... μου δειχνει οτι το κινητο ειναι σε κατασαταση φορτισης χωρις ομως να ειναι συνδεδεμενο το καλωδιο του φορτιστη καιι χωρις φυσικα να φορτιζει το κινητο.. επισης χθες που το βαλα να φορτισει, εκανε 4 ωρες περιπου να φτασει στο 100% απο 15% μπαταρια... εψαξα μηπως δν εχω κανει καποια ενημερωση λογισμικου, αλλα ολα ειναι ενημερωμενα.. edit: Εκανα επανεκκινηση στο κινητο και προς το παρον φαινεται να διορθωθηκε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα