Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, ας τα παρω απο την αρχη.

Η αδερφη μου εκλεισα εισιτηριο για Βουδαπεστη μαζι και με την αλλη μου αδερφη και μια φιλη μας, ολα μαζι. Οποτε και για τους 4 εχουμε τον ιδιο κωδικο πτησης οπου θα κανουμε και το τσεκ ιν. Η διαδρομη ειναι Θεσσαλονικη->Αθηνα

Αθηνα-> Βουδαπεστη

Βουδαπεστη->Αθηνα

Αθηνα->Θεσσαλονικη,

Το προβλημα ειναι οτι εγω σπουδαζω Συρο, οποτε λογικο να με βολευει η Αθηνα απο το να παω μεχρι Θεσ/νικη. Πηραμε τηλ να ρωτησουμε αν μπορω να αλλαξω εισιτηριο για να το χρησιμοποιησω τα Χριστουγεννα πηγαινε-ελα Αθηνα-Θεσσαλονικη, μας λενε οτι δεν γινετε επειδη ειναι το εισιτηριο ολο μαζι και δεν σπαει.

Ας παει στο δι**λο. Δεν με ενδιεφερε αυτο τοσο πολυ.

Μας ειπαν ομως οτι ειμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ την πτηση απο την Θεσσαλονικη, αλλιως πρεπει να πληρωσω 100 για αλλαγη εισιτηριου. Ισχυει κατι τετοιο?

Λεμε τωρα οτι ισχυει και κλεινω ενα εισιτηριο για Θεσσαλονικη.

Μου ειπαν οτι επισης ειμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ Θεσσαλονικη στην επιστροφη και οτι δεν μπορω απλα να φυγω απο το αεροδρομιο και να παω Πειραια.

Μας κοροιδευουν? Παιρνουν τιποτα εκει στην aegean? 

Δημοσ.

Ναι ετσι ακριβώς είναι σε όλες τις εταιρείες. Αν χάσεις το 1ο κομμάτι της πτήσης χάνεις ΟΛΑ τα επόμενα. Ειχα κλείσει να κατεβω Αθηνα με Swiss 15 Ιουλιου και να επιστρέψω 20. Επειδή έτυχε κάτι έκτακτο και επρεπε να κατέβω νωριτερα βρήκα πολύ φθηνό εισιτήριο με άλλη εταιρεία. Και μετά δεν μπορούσα να χρησιμοποιησω το παλιό εισιτηριο για επιστροφή.

Δημοσ.

Το γεγονος ομως οτι πρεπει να επιστρεψω και αναγκαστικα Θεσσαλονικη δεν το καταλαβαινω στην επιστροφη. Εννοειται οτι απλα τους γραφω και φευγω απο το αεροδρομιο οταν φτασουμε Αθηνα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι λογικα δεν εχεις προβλημα για αυτο. Αυτο με το "κοινό" εισιτήριο όλοι ειλικρινά δεν το κατάλαβα πάντως. Δεν το εχω ξανακούσει αν και δεν πιστεύω οτι θα τους επηρεασει καπως.

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι θα κατεβεις απο το αεροπλάνο όμως; Μερικές φορές απλά αδειάζουν οι μισοί και μπαίνουν άλλοι μισοι και ξαναφευγει το αεροπλάνο.

Δημοσ.

Τώρα που το ξαναλέμε τη βαλιτσα σου θα την πάρεις πιθανά στη θεσαλονικη. Εκτος και αν με κάποιο τρόπο αποφύγεις να κάνεις check-in για τη δευτερη πτήση. Η αν ταξιδευεις μονο με χειραποσκευη. Η αλήθεια είναι δε μου εχει τυχει για να ξερω.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι με χειραποσκευη ταξιδευω, και αλλαζουμε αεροπλανα, το ρωτησα αυτο. 

Απλα το οτι μου ειπαν οτι πρεπει να παω Θεσσαλονικη με εκνευρισε, μονο και μονο για να αναγκαστω να κλεισω και αλλο για να επιστρεψω Αθηνα.

Anyway, με 3 διαφορετικα ατομα μιλησα, και οι 3 το ιδιο. Απλα κατεβαινω και φευγω στην Αθηνα.

Δημοσ.

Εννοείται κατεβαίνεις και φεύγεις Αθήνα!

Υπήρχε 1 site το οποίο έβρισκε ακριβώς αυτά τα κόλπα και το είχαν καταγγείλει οι αεροπορικές... μάλλον αυτό!

https://skiplagged.com/

Δλδ ένα ταξίδι κόστιζε πιο φτηνα αν το εκλεινες πχ Θεσσαλονικη-Βοστωνη-Λος Αντζελες, παρά Θεσσαλονίκη-Βοστώνη... οπότε βοηθούσε τον κόσμο να βρει πιο φτηνά εισητήρια...

Τωρα είδαι και αυτό το κουφό (offtopic)

http://maphappy.org/2014/06/use-point-of-sale-to-get-cheaper-international-tickets/

Δημοσ.

Βασικα εγω βρηκα αλλη κουφο που οποιος δεν ξερει, απλα πληρωνει.

Αμα μπεις en.aegeanair.com τα εισιτηρια ειναι πιο ακριβα απο το να μπεις στο el.aegeanair.com

Δημοσ.

Ναι ετσι ακριβώς είναι σε όλες τις εταιρείες. Αν χάσεις το 1ο κομμάτι της πτήσης χάνεις ΟΛΑ τα επόμενα. Ειχα κλείσει να κατεβω Αθηνα με Swiss 15 Ιουλιου και να επιστρέψω 20. Επειδή έτυχε κάτι έκτακτο και επρεπε να κατέβω νωριτερα βρήκα πολύ φθηνό εισιτήριο με άλλη εταιρεία. Και μετά δεν μπορούσα να χρησιμοποιησω το παλιό εισιτηριο για επιστροφή.

Web checking και απλά δεν εμφανίζεσαι.

Δημοσ.

Web checking και απλά δεν εμφανίζεσαι.

Και μετά σε σηχτιριζει όλη η πτήση, μαζί και η αδερφή σου, επειδή τους καθυστερείς.
Δημοσ.

Λέω ότι άμα έχεις κάνει check-in φωνάζουν το όνομα σου 4-5 φορές από τα μικρόφωνα πριν ολοκληρωθεί η επιβιβαση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...