nikolito Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Filoi mou kalispera mipws 3erei kameis Pws mporw na kapsw se DVD-R ta ripp-arismena me smart ripper dvd's mou? Prospa8isa me to Nero alla den exw ta *.bup files pou xreiazetai to Nero. To smart ripper mou exei dwsei mono *.vob *.d2v *.idx *.lst files. Thanks!!![/b]
marios1957 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 DvdDecrypter=>iso=>read,mount(daemon tools),dvd20ne+CopyToDvd! Σύνολο 1h και κάτι ψιλά. Btw,7 μήνες τώρα,που ήσουν;Κατά το λαϊκό άσμα:"Πούσουν μάγκα το χειμώνα,που την είχες τη κρυψώνα"...
nikolito Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 thanks man alla exw 5 tainies idi ston skliro kai tis exw idi kanei rip me to smart ripper. Kamia alli idea gia to pws na tis xrisimopoiisw?????
marios1957 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Άμα έχεις τα .vob,με ifoedit κάπου χαμηλά κάτω θα δεις "Create ifos".Θα βγει ένα μενού πλοήγησης,ψάξε λιγάκι,εμένα μανούρα μου φαίνεται,πρέπει να παίξεις αρκετά με τα χρώματα και τη "χρωματική βάση" των υποτίτλων(ποτέ δεν τα κατάφερα να βγουν σωστά...) και στο τέλος πάτα και ένα "Get Vts Sectors",να ρυθμίσει σωστά. Εδώ=>http://www.dvdrhelp.com/tools?tool=9#comments,είναι "μαζεμένα" ότι αφορά τον εν λόγω -free- πρόγραμμα.Δε σε στέλνω στη σελίδα του,θα σε πιάσει πονοκέφαλος. Άμα δεν σου φτάνουν όόόλα αυτά,πες να δεις περισσότερα.
nikolito Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Άμα έχεις τα .vob' date='με ifoedit κάπου χαμηλά κάτω θα δεις "Create ifos".Θα βγει ένα μενού πλοήγησης,ψάξε λιγάκι,εμένα μανούρα μου φαίνεται,πρέπει να παίξεις αρκετά με τα χρώματα και τη "χρωματική βάση" των υποτίτλων(ποτέ δεν τα κατάφερα να βγουν σωστά...) και στο τέλος πάτα και ένα "Get Vts Sectors",να ρυθμίσει σωστά. Εδώ=>http://www.dvdrhelp.com/tools?tool=9#comments,είναι "μαζεμένα" ότι αφορά τον εν λόγω -free- πρόγραμμα.Δε σε στέλνω στη σελίδα του,θα σε πιάσει πονοκέφαλος. Άμα δεν σου φτάνουν όόόλα αυτά,πες να δεις περισσότερα.[/quote']Thanks piga sti selida tou kai ta eida afta mono pou exw ta ifo's kai den exw ta bup apo to dvd
marios1957 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Άντε πάλι... Τα φτιάχνει λέμε μόνο του το ifoedit.Αρκεί να ασχοληθείς εσύ. Εξ' άλλου τα bup είναι buck-up αρχεία των ifos...
nikolito Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 ok thanks 3ereis molis twra pira dvd-r kai eimai teleiws newbie. Tha to dokimasw thanks file!!!!!
marios1957 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Αν βαριέσαι να ψάχνεις προγράμματα,ένας απλός ,εύκολος,γρήγορος και αρκετά ποιοτικός τρόπος για back-up ταινιών(που νόμιμα κατέχουμε...),είναι η πρώτη μου εισήγηση.Δηλ:DvdDecryper->Mode->iso->read,mount με daemon tools σε virtual drive και κατόπιν απ' αυτό το drive το συμπιέζεις με dvd2one και το γράφεις ταυτόχρονα με CopyToDvd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.