JohnConstantine Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Παντρευεται ενας φιλος μου με την κοπελα του και θελω να μου πειτε τι δωρο να κανω. Μιλαμε για 100-150 ευρω δωρο. Επισης εχω σκεφτει να τα βαλω σε ενα φακελο αλλα απο την αλλη λεω να τους κανω κατι δωρο για να με θυμουνται . Eσεις τι προτεινετε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δωροεπιταγη απο καταστημα οσα λεφτα θελεις .
censOred Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Πλυντήριο πιάτων Μηχανή espresso Ηλεκτρική σκούπα + μία paysafe/προπληρωμένη κατοστάρα 1
0verc0me Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Λεφτα σε φακελο και να παρουν οτι θελουν απ'οπου θελουν ή αλλιως να τα κρατησουν για αλλα εξοδα. 1
paylidis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εφόσον το ποσο ειναι αξιοπρεπές θα πρότεινα και εγω μετρητά... Σε αυτές τις μέρες τα εχουν πιο πολυ ανάγκη απο ποτέ τα νέα ζευγάρια και θα βοηθήσουν πολυ περισσότερο απο ενα σετ επαργυρα κουταλια 4
D4rkshadow Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μετρητα ωστε να τα χρησιμοποιησουν οπως χρειαζονται.
zio10 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Όπως είπανε και πιο πάνω, μόνο λεφτά. Εκτός αν ξέρεις για κάτι πολύ συγκεκριμένο που θέλουν
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Διακοσμητικο που να ειναι συμβολικο και να παραπεμπει στο ζευγαρι ως συμβολισμο. Αλλιως λεφτα σε φακελο.
panosno1com Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αληθεια, σε τετοια περιπτωση θα ηταν πρεπον να γραψεις εξω απ τον φακελο : απο τον φιλο σας ΤΑΔΕ βιον ανθοσπαρτον ή απλα δινεις τον φακελο yolo κανε το καλο κ ριχτο στο γυαλο ? [δε θελω να τρολλαρω απλα το σκεφτηκα να ρωτησω](δεν εννοω για face to face αλλα ισως στην εκκλησια που αφηνουν τα δωρα στην εισοδο /οπου τα αφηνουν)
groot Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Έξω από το φάκελο όχι. Μέσα βάζεις ένα χαρτάκι. Και δεν πας φάκελο Α4...
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αληθεια, σε τετοια περιπτωση θα ηταν πρεπον να γραψεις εξω απ τον φακελο : απο τον φιλο σας ΤΑΔΕ βιον ανθοσπαρτον ή απλα δινεις τον φακελο yolo κανε το καλο κ ριχτο στο γυαλο ? [δε θελω να τρολλαρω απλα το σκεφτηκα να ρωτησω] (δεν εννοω για face to face αλλα ισως στην εκκλησια που αφηνουν τα δωρα στην εισοδο /οπου τα αφηνουν) Bαζεις μια καρτα μεσα με ευχες που εχει και το ονομα σου. Φυσικα δινεις το φακελο στο ζευγαρι ή σε καποιον απο την οικογενεια τους δεν τα παρατας γιατι μπορει καποιος να βαλει χερι. Αλλα γενικα ειθισται να γραφεις καρτα με ευχες και το ονομα σου και στο δωρο αν παρεις. Επισης Που εχεις χαθει ρε συ? Ελα σε κανα μυτηνγκ 2
anwnymh29 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Φακελο.. Να μαζεψουν και κανενα μετρητο να πανε και κανενα ταξιδακι. Απο δωρα ολοι οι νεονυμφοι καταληγουν με 5 βαζα,7 φριτεζες και παει λεγοντας. 1
JohnConstantine Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Φακελο.. Να μαζεψουν και κανενα μετρητο να πανε και κανενα ταξιδακι. Απο δωρα ολοι οι νεονυμφοι καταληγουν με 5 βαζα,7 φριτεζες και παει λεγοντας. Το ταξιδι θα το κανει δωρο ο αδερφος οποτε ειναι ολα οκ! Μου ηρθε η ιδεα να του παρω ενα φωτιστικο για το ταβανι. (Κατι καλο) Εσεις τι λετε? https://mymegamarket.gr/index.php?route=product/product&product_id=4890
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα