Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Παντρευεται ενας φιλος μου με την κοπελα του και θελω να μου πειτε τι δωρο να κανω. Μιλαμε για 100-150 ευρω δωρο. Επισης εχω σκεφτει να τα βαλω σε ενα φακελο αλλα απο την αλλη λεω να τους κανω κατι δωρο για να με θυμουνται :). Eσεις τι προτεινετε? :)

Δημοσ.

Εφόσον το ποσο ειναι αξιοπρεπές θα πρότεινα και εγω μετρητά... Σε αυτές τις μέρες τα εχουν πιο πολυ ανάγκη απο ποτέ τα νέα ζευγάρια και θα βοηθήσουν πολυ περισσότερο απο ενα σετ επαργυρα κουταλια

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Διακοσμητικο που να ειναι συμβολικο και να παραπεμπει στο ζευγαρι ως συμβολισμο. 

Αλλιως λεφτα σε φακελο.

Δημοσ.

Αληθεια, σε τετοια περιπτωση θα ηταν πρεπον να γραψεις εξω απ τον φακελο : απο τον φιλο σας ΤΑΔΕ βιον ανθοσπαρτον ή απλα δινεις τον φακελο yolo κανε το καλο κ ριχτο στο γυαλο  ? [δε θελω να τρολλαρω απλα το σκεφτηκα να ρωτησω]
(δεν εννοω για face to face αλλα ισως στην εκκλησια που αφηνουν τα δωρα στην εισοδο /οπου τα αφηνουν)

• Moderators
Δημοσ.

Αληθεια, σε τετοια περιπτωση θα ηταν πρεπον να γραψεις εξω απ τον φακελο : απο τον φιλο σας ΤΑΔΕ βιον ανθοσπαρτον ή απλα δινεις τον φακελο yolo κανε το καλο κ ριχτο στο γυαλο  ? [δε θελω να τρολλαρω απλα το σκεφτηκα να ρωτησω]

(δεν εννοω για face to face αλλα ισως στην εκκλησια που αφηνουν τα δωρα στην εισοδο /οπου τα αφηνουν)

Bαζεις μια καρτα μεσα με ευχες που εχει και το ονομα σου. Φυσικα δινεις το φακελο στο ζευγαρι ή σε καποιον απο την οικογενεια τους δεν τα παρατας γιατι μπορει καποιος να βαλει χερι. Αλλα γενικα ειθισται να γραφεις καρτα με ευχες και το ονομα σου και στο δωρο αν παρεις.

Επισης

Που εχεις χαθει ρε συ? Ελα σε κανα μυτηνγκ

• Like 2
Δημοσ.

Φακελο.. Να μαζεψουν και κανενα μετρητο να πανε και κανενα ταξιδακι. Απο δωρα ολοι οι νεονυμφοι καταληγουν με 5 βαζα,7 φριτεζες και παει λεγοντας.

• Like 1
Δημοσ.

Φακελο.. Να μαζεψουν και κανενα μετρητο να πανε και κανενα ταξιδακι. Απο δωρα ολοι οι νεονυμφοι καταληγουν με 5 βαζα,7 φριτεζες και παει λεγοντας.

Το ταξιδι θα το κανει δωρο ο αδερφος οποτε ειναι ολα οκ! Μου ηρθε η ιδεα να του παρω ενα φωτιστικο για το ταβανι. (Κατι καλο) Εσεις τι λετε? :)

https://mymegamarket.gr/index.php?route=product/product&product_id=4890

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...