Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κανα πρόγραμμα, κατά προτεραιότητα δωρεάν που να το χρησιμοποιώ για να δίνω προσφορά στους πελάτες μου?

Δηλαδή να έχω φτιάξει από πριν μία λίστα με drag n drop επιλογές, με τις τιμές του, και στο τέλος να μπορώ να κάνω εκτύπωση σε εκτυπωτή ή σε αρχείο word τις επιλογές και τις τιμές. Με τα λογότυπά μου, τους όρους κλπ.

Δηλαδή κάπως έτσι στο τρόπο λειτουργίας χωρίς απαραίτητα να είναι online (εμενα σε ένα αρχείο κειμένου θέλω να το εξάγω. http://www.e-shop.gr/PER_pc_config_desktop.phtml 

Πολλές επιλογές δεν θα είναι με dropdown αλλά με checkbox, radio κλπ.

Δημοσ.

Αν γνωρίζεις excel μπορείς να δοκιμάσεις με αυτό... να φτιάξεις τις λίστες σου (με pull down) και να το προσαρμόσεις όπως θες.

(το λινκ σου δε δουλευει)

Δημοσ.

Όπως λέει και ο gredel, πρέπει να το φτιάξεις μόνος σου αυτό. Θα μπορούσες να το κάνεις στο excel ή στην access ή σε html αλλά εκεί θέλει να μπλέξεις με σκριπτάκια.

[...]

(το λινκ σου δε δουλευει)

Το λινκ είναι για το desktop configuration του eshop όπου επιλέγεις τα υλικά και προσθέτει τις τιμές.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθώ να το συνεχίσω με excel. Θυμάμαι παλιά που κάπου είχα δει μια φόρμα που ο χρήστης επελεγε με "Ν" ή "1", Ποια προϊόντα θέλει να βάλει στην προσφορά. Μετά πάταγε ένα κουμπί....

post-295787-0-84584700-1459899123_thumb.jpg

Και τότε πήγαινε στην δίπλα σελίδα που είχε μια φόρμα με λογότυπα, όνομα πελάτη κλπ και απο κάτω έβαζε ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΟΝΟ τις υπηρεσίες που είχε επιλέξει στην προηγούμενη σελίδα.

post-295787-0-25232600-1459899534_thumb.jpg

Ξερετε πως μπορώ να το κάνω αυτό??? Υπάρχει περίπτωση να βοηθήσει κάποιος και να μου κάνει ένα παραδειγμα σε 2 γραμμές και να μου στείλει το .xls με αυτό που θέλω και θα κάνω εγώ το υπόλοιπο.

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από sinikos
Δημοσ.

Πρεπει να εχω μια μακροεντολή στο excel που κάνει κάτι αντίστοιχο... διαφορετικό βέβαια, αλλά μπορεί να θεωρηθεί αντιστοιχία, δημιουργεί ένα νέο φύλλο στο οποίο ξεκινώντας από το αρχικό φύλλο παει σε μια στήλη βρίσκει αριθμούς και αθροιζει όσα ανήκουν σε μια ενότητα. Στο νέο φύλλο δημιουργεί ολόκληρη σειρά.

Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να στο προσαρμόσω, αλλά μπορώ να στο στείλω αν ξες visual basic (vba του excel)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...