LiquidTroll Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Και αν ναι , για ποιο λόγο? Ασφάλεια (πιστεύετε ότι παρέχει)? Ανωνυμία (το αυτό...)?
Adon1s Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Με τον κωδικό που εχω μπαινω στο αντιστοιχο δικτυο του πανεπιστημιου για να παιρνω εργασιες απο journals που ειναι με συνδρομη.
haris013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 φυσικά, για να μπορώ να έχω πρόσβαση στον τοπικό μου σερβερ με ασφάλεια. 1
vaga1um3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Εχετε να προτεινετε κανεναν ελληνικο για καποιον που ειναι εξωτερικο; Ή εστω καποιον γενικοτερα, αξιοπιστο και δωρεαν...?
george200-13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδες, Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα θέλω να ρωτήσω: Είναι σοβαρός vpn ο Expressvpn https://www.expressvpn.com/ ?
johnmegarythmos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 τι ακριβως προστασια σου δινει αυτο το vpn ; .
JimGer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ο expressvpn από ότι ξέρω είναι αξιόπιστος. Για όποιον πάντως δεν ενδιαφέρεται για ελληνική ip αλλά για ασφάλεια και για torrents θα έλεγα privateinternetaccess. Super αξιόπιστος και σε πολύ καλές τιμές. Καλά λόγια έχω ακούσει και για nordvpn και airvpn 1
sndev Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Το αυτο για τον pia. "νοικιασα" για 2 χρόνια τέλος του χρόνου που μας περασε με 55 ευρώ. το χρησιμοποιώ στο android box για να βλέπω σειρές κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. για 2 χρονια δοκιμάστε αυτο το λινκ ( για κάποιον που οντος θελει να αγορασει βγαινει πιο οικονομικά ανα μήνα) https://www.privateinternetaccess.com/pages/torrentfreak-offer αν και το εχω μολις 20 ημέρες δε νομιζω οτι μπορω να βγαλω ασφαλή συμπεράσματα αλλα εως τωρα χωρίς vpn κατεβάζει με 720 με το pia 670-690 , ελάχιστη η διάφορα ταχύτητας για όποιον θελει να διαλέγει ip χωρας εχει την επιλογη να το κανει. ελληνικη Ip όμως δεν έχει. από οτι λεει δε κρατάει και Log
JimGer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Το αυτο για τον pia. "νοικιασα" για 2 χρόνια τέλος του χρόνου που μας περασε με 55 ευρώ. το χρησιμοποιώ στο android box για να βλέπω σειρές κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. για 2 χρονια δοκιμάστε αυτο το λινκ ( για κάποιον που οντος θελει να αγορασει βγαινει πιο οικονομικά ανα μήνα) https://www.privateinternetaccess.com/pages/torrentfreak-offer αν και το εχω μολις 20 ημέρες δε νομιζω οτι μπορω να βγαλω ασφαλή συμπεράσματα αλλα εως τωρα χωρίς vpn κατεβάζει με 720 με το pia 670-690 , ελάχιστη η διάφορα ταχύτητας για όποιον θελει να διαλέγει ip χωρας εχει την επιλογη να το κανει. ελληνικη Ip όμως δεν έχει. από οτι λεει δε κρατάει και Log Το είχα έναν χρόνο... ΠΟλύ καλό γενικά και είναι χρόνια στην "πιάτσα"... Απλές και χρήσιμες εφαρμογές και καλό support
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα