kurt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 γεια σε ολοθς αγορασα μια pay safe αρτα για αγορα του star wars battlefront αλλα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει στην Ελλαδα λογω capital controls......ξερετε καποιο sait που να την δεχεται για να κανω την αγορα
argimeg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 τι εννοείς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Ελλάδα; Σε ελληνικό κατάστημα;
kurt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 ουτε σε origin,kinguin ουτε σε ελληνικο πουθενα εχεις να μου πεις καποιο σαιτ να προσπαθησω παλι λογω capital controls
Silverage Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Στο εξωτερικό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Στην Ελλάδα μπορεί.
argimeg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Από το G2A έχω πάρει αρκετές φορές games και symantec αλλά δεν θυμάμαι εάν ήταν προ capital controls τώρα τελευταία no money for games οπότε δεν ξέρω Εάν θέλεις δοκίμασε και πες μας
Silverage Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 ξερεις καποιο σαιτ να κανω την αγορα Δεν νομίζω οτι υπάρχει ελληνικό site.
kurt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 πακετο φαγαμε λοιπον!!!!!!!!αν δωσω την pay safe στο αδερφο μου που ζει εξωτερικο θα μπορει να κανει αυτος την αγορα απο origin και να μου δωσει των κωδικο
kurt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 εχει βγει ναι αλλα δεν μπορω να πληρωσω με paysafe!εαν ξερεις κανενα καταστημα θα σου ημουν υποχρεως
Silverage Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει ελληνικό κατάστημα που δέχεται paysafe. Δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για αγορά παιχνιδιού. Νομίζω εταιρίες για στοίχημα δέχονται αν σε ενδιαφέρει.
kurt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 δυστηχως δεν ασχολουμαι με στοιχημα !!σε ευχαριστω πολυ παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα