Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.μια ερωτηση θελω να κανω αν μπορει καποιος να με βοηθησει!εκανα μια αιτηση για vdsl internet(ειναι διαθεσιμο στην περιοχη που μενω) πριν 3 μερες και ολα καλα!μου ειπαν σε λιγες μερες θα συνδεθειτε.σημερα λογω του οτι ο ΟΤΕ ειναι διπλα στη δουλεια μου λεω να ρωτησω ποσο θα παρει να με συνδεσουν.εκει ηταν ενας γνωστος μου και μου ειπε οτι υπαρχει ελειψη δικτυου στην περιοχη και θα πρεπει να περιμενω να αδειασει καποια γραμμη.ειμαι πρωτος στην αναμονη λεει γιατι δεν περιμενουν αλλοι!δεν ξερει ουτε αυτος ποσο καιρο. αλλα μου λεει αν δεν σε εχουν παρει τηλ για να σε συνδεσουν μεχρι δευτερα ελα απο δω να παρουμε τους τεχνικους τηλ να δουμε τι μπορει να γινει.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορει να γινει κατι αν καποιος ξερει.δε γνωριζω πως αλλα ρωταω.δλδ αν υπαρχουν κενες γραμμες και δε φαινονται στο συστημα ειτε αν μπορω να συνδεθω απο αλλο καφαο(δε γνωριζω αν γινεται),να αλλαξω παροχο η ουτε αυτος θα μπορει?και κατι διαβασα για isdn γραμμη αλλα δεν πολυκαταλαβα.μου φαινεται πολυ περιεργο το 2015 να μην μπορεις να βαλεις ιντερνετ και σταθερο σπιτι σου λογω ελειψης δικτυου

Δημοσ.

αλλο καφαο οχι δεν γινεται.οχι και αλλο παροχο να βαλεις παλι θα φαει ακυρωση.το isdn το ζητας οταν σου λενε οτι δεν μπορεις να βαλεις adsl λογω pcm(φερεσυχνου) με σκοπο οχι να βρεθει αλλο ζευγαρι αλλα να βαλουν αλλον σε φερεσυχνο και εσενα να σε βγαλουν.απο εκει και περα .ναι μπορει να υπαρχει καποιο Spare.ναι μπορει να ζητηθει απο τον οτε ΑΝ το τονιζω ΑΝ το καλωδιο ειναι 20 ζευγο και εχουν τερματιστει τα δεκα ζευγαρια να τερματιστουν και τα αλλα δεκα.

Δημοσ.

σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.δλδ το μονο που μπορω να κανω ειναι υπομονη και να ελπιζω!κατι αλλο αν γνωριζεις,εγω δεν μπορω να συνδεθω γιατι δεν υπαρχει κενη θεση στο φακαο?στο box?που?

Δημοσ.

κανεις υπομονη εκτος αν υπαρχει κανενα που μπορει να το ειχαν βγαλει προβληματικο και τωρα να παιζει.αλλιως υπομονη ειτε καταργηση να γινει απο καποιον ειτε να γινει επαυξηση.αν μιλαμε για vdsl απο το Kv τοτε δεν υπαρχει καλωδιο απερχομενο δηλαδη απο καφαο μεχρι box/κατανεμητη.αν μιλαμε για vdsl απο το αστικο κεντρο ειτε δεν υπαρχει απερχομενο οπως ειπα πριν ειτε δεν υπαρχει κεντρικο δηλαδη απο καφαο μεχρι κτιριο του οτε ή οπως αλλιως το λεμε μεχρι το αστικο κεντρο ή μεχρι τον γενθικο κατανεμητη.να μην υπαρχουν και τα 2 ε μετα παιζεις λοττο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...