mpampar0s Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Γειά και χαρά σε όλους.Έχω τον υπολογιστή μου ούτε ένα χρόνο τώρα και τις τελευταίες 2 εβδομάδες (μετά από format) όταν πάω να τον ανοίξω μένει στην αρχική εικόνα της εταιρίας που είναι η μητρική.Μετά από 5-6 φορές που το κάνω restart "νιώθει" επιτέλους και ξεκινάει φυσιολογικά.( Βγάζω και μερικά usb μήπως και το βοηθήσω αν και δεν νομίζω ότι ξεκινάει από αυτό)Έχει κανείς καμία ιδέα σε τι οφείλεται αυτό το πρόβλημα?Συγγνώμη αν το post δεν ταιριάζει σε αυτό το threat!
ExitFever93 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε να ξεκινησεις το pc xωρις κανενα USB πάνω.ανοίγει κανονικά?
guardianx71 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Πρώτα απόλα σύνθεση του υπολογιστή , κάρτες pci, δίσκοι κτλ. Σαν πρώτη κίνηση τρέξε το hard disk sentinel να δεις μην έχει πρόβλημα κάνας δίσκος Μετά όπως είπε ο ExitFever93 βγάζεις usb . Μετά bios reset και μετά ανοίγεις και βγάζεις ότι πρόσθετη κάρτα έχεις (όχι μνήμη vga κτλ)
mpampar0s Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 αν ανοίξει μια φορά όσα restart και αν του κάνω ανοίγει κανονικά...θα το δοκιμάσω αύριο που θα το ξανά ανοίξω να δούμε.guardianx71 άπο σύνδεσιμότητα το pc είναι comple. θα το ανοίξω βέβαια να τα ξανατοποθετήσω μήπως και αλλάξει κάτι!Σας ευχαριστώ και τους 2 για το ενδιαφέρων πάντως
mpampar0s Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Τα δοκίμασα σχεδόν όλα. Έβγαλα τις RAM μια προς μια, τα usb, τους δίσκους τους τέσταρα στο 2ο μου υπολογιστή, ακόμα και την κάρτα γραφικών έβγαλα.Επίσης επειδή το κακό είχε παραγίνει τώρα τελευταία είπα να του κάνω ένα format μήπως και δω άσπρη μέρα και μόνο άσπρη που δεν ήταν.Πατάω del και F2 όπως μου λέει και δεν νιώθει τίποτα. Άλλαξα και πληκτρολόγιο και πάλι τίποτα.Έβγαλα την μπαταρία από την μητρική για να κάνω reset τα bios, ανοίγω μου λέει πάτα f1 για επανεκκίνηση των bios, πατάω f1 και η οθόνη γίνετε μαύρη χωρίς ανταπόκριση.Να προσθέσω ότι με την κάρτα γραφικών πάνω δεν κατάφερα να ανοίξω το pc πότε.. ( να μπει στα windows ) Καμία ιδέα παιδιά για το τι μπορεί να φταίει?Κάρτα γραφικών : VGA GIGABYTE GTX760 GV-N760OC-4GD 4GB DDR5 CPU : INTEL CORE I7-4771 3.50GHZ Motherboard : ASUS H97-PRO GAMER
Sheogorath Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Γυρνα τα πισω και παρατατα. Να ησυχασεις!
benign Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αν η καρτα γραφικων δεν εχει προβλημα στον δευτερο υπολογιστη τοτε φταιει η μητρικη και θελει αλλαγη.
Rayleigh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Τα δοκίμασα σχεδόν όλα. Έβγαλα τις RAM μια προς μια, τα usb, τους δίσκους τους τέσταρα στο 2ο μου υπολογιστή, ακόμα και την κάρτα γραφικών έβγαλα. Επίσης επειδή το κακό είχε παραγίνει τώρα τελευταία είπα να του κάνω ένα format μήπως και δω άσπρη μέρα και μόνο άσπρη που δεν ήταν. Πατάω del και F2 όπως μου λέει και δεν νιώθει τίποτα. Άλλαξα και πληκτρολόγιο και πάλι τίποτα.Έβγαλα την μπαταρία από την μητρική για να κάνω reset τα bios, ανοίγω μου λέει πάτα f1 για επανεκκίνηση των bios, πατάω f1 και η οθόνη γίνετε μαύρη χωρίς ανταπόκριση. Να προσθέσω ότι με την κάρτα γραφικών πάνω δεν κατάφερα να ανοίξω το pc πότε.. ( να μπει στα windows ) Καμία ιδέα παιδιά για το τι μπορεί να φταίει? Κάρτα γραφικών : VGA GIGABYTE GTX760 GV-N760OC-4GD 4GB DDR5 CPU : INTEL CORE I7-4771 3.50GHZ Motherboard : ASUS H97-PRO GAMER Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχει κάνει σωστά και το format εκεί που το έστειλες, λάθος drivers κτλ. πολλοί απλά ξανάκανουν install τα windows πάνω στα ήδη υπάρχοντα για να γλυτώσουν χρόνο.
mpampar0s Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά ήταν η μητρική. Την έστειλα e-shop και μου την άλλαξαν με καινούργια χωρίς πολλά πολλά.!
Sheogorath Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά ήταν η μητρική. Την έστειλα e-shop και μου την άλλαξαν με καινούργια χωρίς πολλά πολλά.! Τυχερός είσαι! 1
razorbladeromance Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 χαιρομαι που πηγαν ολα καλα!!
theblacktownmate Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Στις 19/11/2015 στις 6:34 ΜΜ, mpampar0s είπε εγω σε μητρικη asrock n68c gs fx 2009 ειχα το θεμα και εφτεγαι ο σκληρος ο οποιος ειναι IDE 250GB WD εχει το πισι δυπιρινο αθλον 2.5γηζ και 2γιγα δδρ2 400μηζ και ενα τροφοδοτικο 20πινο 450 πειραξα κατι πινακια απο τον σκληρο --του ρευματος! και ανοιγει σε 17δευτερα κολουσε και στης μητρικης μετα ειχε μια ασπρη γραμη αναβοσβεινε.... μετα αργουσε 15δευτερα στο σταρτιγκ windows σορρυ που απαντω τωρα ΤΩΡΑ το ειχα καιγω μονος το βρηκα στη τυχη..πριν 2μερες ΣΤΟ 2019 ΤΟ ΕΧΩ ΤΟ ΠΙΣΙ - τελικα τη ηταν εγινε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα