Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ανέβηκα σήμερα στη ταράτσα για να την καθαρίσω και επί τη ευκαιρία

έριξα μια ματιά στις υδροροές.

Πήρα ενα σύρμα που χώραγε στις τρύπες των υδρορροών περίπου 30cm και τράβηξα έξω

αρκετά σκουπίδια και χώματα.

Επειδή φοβάμαι μήπως εχει φράξει καμιά υδρορροή πιο βαθειά, θα ήθελα να ρωτήσω εάν

υπάρχει τρόπος να καθαρίσω σε μεγαλύτερο βάθος ή αν υπάρχει κάποιο ιδικό εργαλείο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεταλλική ατσαλίνα και λάστιχο με νερό υπό μεγάλη πίεση!

Θα μπορέσω να κάνω τη δουλεία μου χωρίς νερό υπό μεγάλη πίεση?

Επεξ/σία από thant
Δημοσ.

Αν δεν έχει φράξει δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Απλώς αν είναι μεγάλη υδρορροή, δύσκολο να πάει παντού η ατσαλίνα οπότε το πολύ νερό θα βοηθούσε

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης η ταράτσα πρέπει να σκουπίζεται από καιρού εις καιρόν. Τα χώματα πως βρέθηκαν εκεί; Δεν έχει σκουπιστεί ποτέ;

Καινούργια οικοδομή;

Για ερασιτεχνική προσπάθεια κάνει μια ατσαλίνα.
Προσοχή με τις ατσαλίνες όμως για να μη γίνει ζημιά στις σωληνώσεις .

Αν έρθει αποφραξάς, να έχει μηχάνημα πίεσης νερού μόνο (όχι συρματινα εργαλεία απόφραξης , αυτά σίγουρα κάνουν ζημιά)..

Δημοσ.

Επίσης η ταράτσα πρέπει να σκουπίζεται από καιρού εις καιρόν. Τα χώματα πως βρέθηκαν εκεί; Δεν έχει σκουπιστεί ποτέ;

Καινούργια οικοδομή;

Για ερασιτεχνική προσπάθεια κάνει μια ατσαλίνα.

Προσοχή με τις ατσαλίνες όμως για να μη γίνει ζημιά στις σωληνώσεις .

Αν έρθει αποφραξάς, να έχει μηχάνημα πίεσης νερού μόνο (όχι συρματινα εργαλεία απόφραξης , αυτά σίγουρα κάνουν ζημιά)..

Ακριβώς.Έχτισαν δίπλα απο μένα έναν τοίχο και γέμισε η ταράτσα μπάζα και χώματα, συν οτι ειχα να σκουπίσω περίπου 1.5-2 χρόνια.

Πάντως δεν νομίζω να χρειαστεί αποφραξας... οτι κάνω το κάνω προληπτικά. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ακριβώς.Έχτισαν δίπλα απο μένα έναν τοίχο και γέμισε η ταράτσα μπάζα και χώματα, συν οτι ειχα να σκουπίσω περίπου 1.5-2 χρόνια.

Πάντως δεν νομίζω να χρειαστεί αποφραξας... οτι κάνω το κάνω προληπτικά. Ευχαριστώ.

Ωραίος , και καλό σκούπισμα θέλει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...