Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

θα ηθελα να ρωτησω με ποιο τροπο θα μπορουσα να αλλαξω την "εξωτερικη" IP στο σπιτι μου για να μπορω να συνδεθω και παλι στο ebay!

ευχαριστω!

Δημοσ.

Το οτι δεν αλλαξε το καταλαβες επειδη μπηκες πχ στο whatismyip.com και εχει την ιδια ip με πριν ή επειδη ακομα στο ebay εχεις ακομα το ban?

Δημοσ.

μεσω ρουτερ αλλαζει μονο η εσωτερικη IP 

το ebay τσεκαρει την "εξωτερικη" και banαρει τα παντα,

υστερα απο φορματ και απενεργοποιηση του ρουτερ για ωρες για αποκτηση νεας IP,

αλλαγη στοιχειων και paypal, το ebay εξακολουθει να με εντοπιζει λογω της εξωτερικης IP

υπαρχει τροπος να την αλλαξω???

Δημοσ.

Αναποδα τα λες. Παραδειγμα:

Εστω το δικο μου δικτυο στο σπιτι, με ενα pc και το ρουτερ. Και εστω οτι το ρουτερ εχει ip 192.168.1.1 και το pc 192.168.1.2. Εξωτερικα, ο isp μου, μου δινει μια τυχαια ip απο το ευρος που διαθετει, εστω την 11.22.33.44. Με αυτη την ip θα με βλεπει η οποιαδηποτε ιστοσελιδα και αυτη ειναι η ip που εχω στο ιντερνετ.

Κλεινοντας και ξανανοιγοντας το ρουτερ, το αναγκαζω να ξανασυγχρονισει και να ξανασυνδεθει στον isp, αρα να παρει καινουρια ip στο ιντερνετ. Αρα, θα παρω την 55.66.77.88, και με αυτη θα με βλεπει καθε σελιδα στο ιντερνετ.

Αυτο επειδη αν ΔΕΝ εχω ζητησει σταθερη ip απο τον isp μου. Αν ειχα ζητησει, θα σου ξαναεδινε την 11.22.33.44, θα ειχα υπογραψει οτι τη θελω και θα με ειχε χρεωσει και επιπλεον στον λογαριασμο καθε μηνα. Αλλα κατι τετοιο δεν συμβαινει, ειμαι ακομα ενας απλος πελατης του.

Τοπικα, το ρουτερ θα εξακολουθησει να εχει 192.168.1.1 και το pc 192.168.1.2, και δεν υπαρχει λογος να αλλαξουν, ουτε εχει νοημα για τις ιστοσελιδες εκει εξω να ξερουν αυτη την ip.

Οποτε ξαναρωταω. Πως ελεγξες την εσωτερικη και την εξωτερικη ip σου?

Δημοσ.

Αφού έφαγες ban δεν φταίει η ip ππου δεν μπαίνεις. Η ip αμα το κλείσεις 10 δευτερόλλεπτα καιτο ξαναανοίξεις αλλάζει.

Δημοσ.

οποτε με αυτη την λογικη, μπορω ετσι απλα να αλλαξω IP κανοντας restart το ρουτερ>???

μια αλλη πληροφορια ειναι οτι τα cookies τα εχω καθαρισει στο laptop μου, υστερα απο φορματ καθαριζουν ολα, και δεν μπηκα σε κανενα site χρησιμοποιωντας καποιο ιδιο email.

ομως υπαρχει στο ιδιο δικτυο του σπιτιου ενα mac της αδερφης μου το οποιο απ'οτι μου λεει δεν μπορει να κανει φορματ και επειδη εχει κρατησει καποια cookies για το ebay, μηπως επιρρεαζει τελικα μονο αυτο την διαδικασια....??? και αν ναι, πως θα τα σβησει απο mac? γινεται???

Δημοσ.

Αν σου κάνανε ban το λογαριασμό, δεν μπορείς να ξαναμπείς με αυτόν. Πρέπει να φτιάξεις άλλον ή να επικοινωνήσεις μαζί τους μήπως στον ξεκλειδώσουν.

Δημοσ.

εννοειται οτι δεν ξαναμπηκα με τον ιδιο λογαριασμο... οποτε κατι κανω λαθος.. οποτε οποιαδηποτε πληροφορια μπορει να φανει χρησιμη

Δημοσ.

οποτε με αυτη την λογικη, μπορω ετσι απλα να αλλαξω IP κανοντας restart το ρουτερ>???

μια αλλη πληροφορια ειναι οτι τα cookies τα εχω καθαρισει στο laptop μου, υστερα απο φορματ καθαριζουν ολα, και δεν μπηκα σε κανενα site χρησιμοποιωντας καποιο ιδιο email.

ομως υπαρχει στο ιδιο δικτυο του σπιτιου ενα mac της αδερφης μου το οποιο απ'οτι μου λεει δεν μπορει να κανει φορματ και επειδη εχει κρατησει καποια cookies για το ebay, μηπως επιρρεαζει τελικα μονο αυτο την διαδικασια....??? και αν ναι, πως θα τα σβησει απο mac? γινεται???

Σβηνεις τα cookies του browser με τον οποιο μπαινεις. Μπες με αλλο browser.

Δοκιμασες καποιο proxy site ή καποιο προγραμμα που υποσχεται ανωνυμο σερφαρισμα?

Δημοσ.

αν ειναι μονο θεμα cookies απο εκει και περα, θα το δοκιμασω, αλλα δεν με παιρνει να "καιω" λογαριασμους paypal!

ανωνυμο σερφαρισμα εχω ακουσει οτι δεν γινεται και οτι τρως ban αν το επιχειρησεις... :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...