Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Μια και έχασα το παλιό μου card reader ευκαιρία να πάρω ένα ποιοτικό καινούριο.

Έχετε τίποτα να προτείνετε; Η τιμή δε με πειράζει, αν γίνεται να είναι κάτω απο 20Ε. Πιο πολύ με ενδιαφέρει η συμβατότητα (μη θέλει περίεργους drivers) και αν είναι USB 3.0 να δουλεύει και σε USB2.0 .

Σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερο να πάρω κανένα USB3.0 γιατί πλέον οι SD κάρτες έχουν πολύ μεγάλες χωρητικότητες και ταχύτητες.

Αγορά απο εξωτερικό μάλλον, εκτός και αν έχει αντίστοιχη τιμή στην Ελλάδα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Γενικά πάντως πάρε κατι απλό να κάνεις την δουλειά σου δεν χρειάζονται ακριβές λύσεις εγώ εχω ενα crypto που παίρνει ολες τις κάρτες και ειναι μια χαρά

Δημοσ.

Και γω μια από τα ίδια, 

αναλώσιμα είναι αυτά.

Σχεδόν όποτε παραγγέλνω κάτι από Κίνα παίρνω και έναν.

2€ τους έχουν.

Δημοσ.

Και γω μια από τα ίδια, 

αναλώσιμα είναι αυτά.

Σχεδόν όποτε παραγγέλνω κάτι από Κίνα παίρνω και έναν.

2€ τους έχουν.

Γιατί , τους καίς; Εγώ έχω έναν kingston κάτι χρόνια και δουλεύει μια χαρά και διαβάζει τα πάντα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επειδή την έχω πατήσει και έχω κάψει SD κάρτες με κάτι κινέζοκους, και είχα και φωτογραφίες μέσα! Για αυτό ψάχνω κάτι ψιλοκαλό...

Δημοσ.

Επειδή την έχω πατήσει και έχω κάψει SD κάρτες με κάτι κινέζοκους, και είχα και φωτογραφίες μέσα! Για αυτό ψάχνω κάτι ψιλοκαλό...

Αυτό έχω και είναι φοβερό. Δεν σε κόβει σε ταχύτητα όποια κάρτα και να του βάλεις. Το αναγνωρίζει και η TV μου κατευθείαν

Δημοσ.

Εγώ έχω τον transcend rdf5 που λέει ο φιλος παραπάνω εδώ και μερικά χρόνια και ειμαι ικανοποιημένος. Μειον του οτι δεν μπορεις να του βαλεις ταυτοχρονα sd και microsd και να δουλευουν και οι δυο ταυτοχρονα αλλα νομίζω οτι τα περισσότερα ετσι ειναι. Απο ταχύτητες πιανει τα 90mb/s σιγουρα που ειναι η πιο γρήγορη microsd που έχω. Λογικα πάει και παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...