Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είδα ένα παλικάρι ποσταρε μια προσφορά απο mediamarkt ένα Lenovo yoga 2 8" στα 169 ευρώ. Απο σκρουτζ έχει 10 ευρώ πάνω. Αξίζει το tablet ή θα βγει καμια πατάτα σαν τα τουβλο-χ? Δεν είχα ποτέ προϊόν της Lenovo. Ειναι αξιόπιστη? Σε θεμα service / warranty πως τα πάει?

Δημοσ.

Παιδιά είδα ένα παλικάρι ποσταρε μια προσφορά απο mediamarkt ένα Lenovo yoga 2 8" στα 169 ευρώ. Απο σκρουτζ έχει 10 ευρώ πάνω. Αξίζει το tablet ή θα βγει καμια πατάτα σαν τα τουβλο-χ? Δεν είχα ποτέ προϊόν της Lenovo. Ειναι αξιόπιστη? Σε θεμα service / warranty πως τα πάει?

Kαμμία σχεση με τα turbo-x εκεί μιλάμε για τραγικά προϊόντα... Μια χαρά tablet είναι με καλή οθόνη και φοβερή μπαταρία... Πλεόν η lenovo είναι απο τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου οπότε εγω προσωπικά την εμπιστευομαι... Απλά σιγουρέψου ότι δεν θες κάτι μεγαλύτερο ή ελαφρύτερο... Για μένα χαλάλι το παραπάνω βάρος υπερ της αυτονομίας...

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Μου φαίνεται καλό και σε καλώ τιμή. Δυστυχώς για το budget μου δεν μπορώ κάτι άλλο. Πιστεύω αυτό ειναι καλή επιλογή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προχώρα στην αγορά του με κλειστά μάτια "my friend"

Επεξ/σία από Ekzema043
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...