psychogamer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 πρόσφατα έκανα λινκ την πρεπαιντ κάρτα μου με τον παυπαλ λογαριασμό μου όλα πήγαν μια χαρά, πήρα τηλ την τράπεζα μου κ μου είπαν τον κωδικό που είχε στείλει η παυπαλ σε μορφή χρέωσης ώστε να κάνω την επιβεβαίωση. Την έκανα την επιβεβαίωση ...... αλλά όταν πάω να βάλω xρηματα μέσα στη παυπαλ μου ζητάει iban αλλά όταν το βάζω μου λεει λάθος ιμπαν...... μήπως ακολουθώ λάθος βήματα για να βάλω χρήματα μέσω πρεπαιντ? top up πηγαίνω και add money(it takes a few days)
makfil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ανοίγεις νέο νήμα ενώ υπάρχουν άλλα σχετικά με το θέμα. Μόλις χθες έγραψα τη διαδικασία που πρέπει να γίνει για να στείλεις έμβασμα στο paypal (σελ. 594 #8897). Μπορείς, βέβαια, και με request ή send money που έχει, όμως, προμήθεια 3,4%+0,35€
psychogamer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 εμένα μου βγάζει άλλο ερρορ οχι you cannot add a bank at this time..... αλλά The bank information you have added is invalid or missing. Please try again. You've entered an invalid IBAN. Please try again. Please make sure you select the correct bank location for your IBAN. μήπως παίζει κάτι με το location ? γτ μου χωρίζει τα πεδία λάθος οταν το βάζω το ιμπαν το συγκεκριμένο το βρήκα σε ένα χαρτί που μου είχαν δώσει(από την τράπεζα) : ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ όταν έβγαλα την προπληρωμένη πριν 5 μέρες δλδ επίσης εφόσον έχω κάνει λινκ την κάρτα πως βάζω χρήματα μεσα ?
makfil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Είτε φορτώνεις την προπληρωμένη και προσπαθείς να κάνεις αγορές με αυτή είτε προσθέτεις τραπεζικό λογαριασμό στο paypal με τη διαδικασία που έγραψα. Εναλλακτικά, ισχύουν και οι τρόποι που έγραψα στο προηγούμενο post. 1
psychogamer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ανοίγεις νέο νήμα ενώ υπάρχουν άλλα σχετικά με το θέμα. Μόλις χθες έγραψα τη διαδικασία που πρέπει να γίνει για να στείλεις έμβασμα στο paypal (σελ. 594 #8897). Μπορείς, βέβαια, και με request ή send money που έχει, όμως, προμήθεια 3,4%+0,35€ send money πως θα μπορούσα να στείλω εφόσον έχω 0 $ στο υπόλοιπο της παυπαλ , δε με πειράζει το 0.35$ απλά θέλω να χρησιμοποιώ την παυπαλ για πληρωμές αντι να δίνω κάθε φορά τα στοιχεία μου(της προπληρωμένης) σε διάφορα σιτε
makfil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Οι διαδικασίες request/send money έχουν περιγραφεί πολλές φορές και μπορείς να τις βρεις. Η προμήθεια δεν είναι 0.35% αλλά 3.4% πάνω στο ποσό που θα στείλεις +0.35€ και είναι σημαντικό επιπλέον ποσό, αλλά αυτά είναι θέματα που αφορούν αυτόν που θέλει να στείλει χρήματα με αυτούς τους τρόπους. Προσωπικά, νομίζω ότι η λύση της σύνδεσης τραπεζικού λογαριασμού και η αποστολή εμβάσματος στο balance είναι η καλλίτερη και πιο ανέξοδη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα