Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα .Θελω σε ενα διαμερισμα να αντικαταστησω τα παλια κλασικα καλοριφερ με τα πιο νεα και κομψα σε εμφανιση οπως φαινοντε στις πιο κατω φωτογραφιες.

Υπαρχει κατι πιο καλο που δεν ξερω ?

Πως μπορω να υπολογισω αναλογα με το υπαρχων σωμα τι νεου τυπου θα χρειαστω ?

Ευχαριστω.

post-40980-0-11056100-1448126977_thumb.jpg

post-40980-0-32994600-1448126981_thumb.jpg

Δημοσ.

Υπολογισμός θερμίδων κλασικών σωμάτων

οπότε αν είσαι σίγουρος ότι η μελέτη στην οποία βασίστηκε η εγκατάσταση των υπαρχοντων σωμάτων είναι σωστή, τα αντικαθιστάς με πανελ αντίστοιχων θερμίδων :)

Όντως τα παλιά ζεσταίνουν καλύτερα πάντως.

και εδώ ένας πίνακας θερμίδων

• Like 1
Δημοσ.

Υπολογισμός θερμίδων κλασικών σωμάτων

οπότε αν είσαι σίγουρος ότι η μελέτη στην οποία βασίστηκε η εγκατάσταση των υπαρχοντων σωμάτων είναι σωστή, τα αντικαθιστάς με πανελ αντίστοιχων θερμίδων :)

Όντως τα παλιά ζεσταίνουν καλύτερα πάντως.

και εδώ ένας πίνακας θερμίδων

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποια σώματα που έχουν σχήμα "αεροδυμαμικό"

thumb_2704.jpg

Υποτίθεται ότι έχουν καλύτερη απόδοση.

Επίσης μπορούν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν "φέτες"

Υπάρχουν πολλές εταιρίες

Ενδεικτικά

• Like 1
Δημοσ.

παντως για να ξερεις σα τα πρωτα δεν ζεσταινουν τα καινουργεια!!εγω αυτο εχω καταλαβει

Τα καινούργια τα αλουμινένια ειναι κλασεις ανώτερα απο τα σιδερένια, ο λογο που δεν ζεσταίνουν ειναι γιατι οι βιομηχανίες τα έδιναν για περισσότερες θερμιδες απο οτι ηταν, επίσης έκλεβαν και οι εργολάβοι για να εξοικονομήσουν χρημα, και ετσι το αποτέλεσμα στα σπιτια που εχουν σώματα αλουμινίου ειναι τραγικό.

Δημοσ.

Τα καινούργια τα αλουμινένια ειναι κλασεις ανώτερα απο τα σιδερένια, ο λογο που δεν ζεσταίνουν ειναι γιατι οι βιομηχανίες τα έδιναν για περισσότερες θερμιδες απο οτι ηταν, επίσης έκλεβαν και οι εργολάβοι για να εξοικονομήσουν χρημα, και ετσι το αποτέλεσμα στα σπιτια που εχουν σώματα αλουμινίου ειναι τραγικό.

εγω αλλαξα μονος τα μισα και το εχω παρατηρησει

Δημοσ.

εγω αλλαξα μονος τα μισα και το εχω παρατηρησει

Στα αλλα μισα ρώτα καποιον εγκαταστάτη να σου πει την απόκλιση απο τις εργοστασιακές θερμίδες

Δημοσ.

Στα αλλα μισα ρώτα καποιον εγκαταστάτη να σου πει την απόκλιση απο τις εργοστασιακές θερμίδες

δεν τα αλλαζω τα αλλα αμα δεν χαλασουν

Ποια εβαλες ? Κοστος ?

τα εχω αλλαξει χρονια δεν θυμαμαι κοστος νομιζω stibetherm μαρκα

• Like 1
Δημοσ.

Τα λεγομενα "κομψα" συγχρονα εχουν προβλημα γιατι βουλωνουν οι φετες απο σκονη-αραχνες και χανουν σε αποδοση, ενω οι παλιες φετες καθαριζονται πολυ ευκολα και δεν βουλωνουν ποτε. Εκει χανουν, καποιος που εχει ορεξη να τα ανοιγει καθε χρονο και να τα καθαριζει δεν θα εχει προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...