Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, μια γρηγορη ερωτηση.

Δεν εχω πιστωτικη, χρεωστικη κλπ.

Μπορω να χρησιμοποιησω την καρτα του ATM online για να μεταφερω χρηματα στον λογαριασμο του paypal μου?

Δημοσ.

Ποια καρτα ειναι?
Οι περισσοτερες καρτες "του ATM" ειναι χρεωστικες.
Δηλαδη τραβας λεφτα ή πληρωνεις με αυτη σε καταστηματα παγκοσμιως με το σημα της Visa ή Mastercard.
Χρεωστικη σημαινει αμεση χρεωση του ποσου που πληρωνεις, με τον λογαριασμο που ειναι συνδεδεμενη η καρτα σου.
Σαν να δινεις χαρτονομισματα απλα ειναι υπο ηλεκτρονικη μορφη.
Αρα με λιγα λογια, ναι θα μπορεσεις.
Ελπιζω να ξερεις για τα capital controls.

Δημοσ.

Φίλε εαν γράφει mastercard ναι γίνεται.

Εαν όχι τότε δεν μπορείς.

Βγάλε μια χρεωστική mastercard και την χρησιμοποιέίς και για ανάληψη απο το ATM μιας και θα είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σου αλλά και για αγορές μέσω paypal μιας και δέχεται mastercard.

Δημοσ.

Μπα, περιεργο που εχω και visa και mastercard στην Paypal..........
Εννοειται οτι και τα δυο brands περνανε στην Paypal.

H Maestro ειναι αυτη που δεν περναει.

Δημοσ.

Δοκιμασα με την καρτα του ATM της eurobank αφου ειδα οτι γραφει επανω debit mastercard και δεν την δεχεται για καποιο λογο. Παλιοτερα χρησιμοποιουσα το paypal top-up που βολευε μεσω eurobank και δουλευε τελεια, αλλα το εχουν κλεισει λογω capital controls. Υπαρχει εναλλακτικη?

Δημοσ.

Δοκιμασα με την καρτα του ATM της eurobank αφου ειδα οτι γραφει επανω debit mastercard και δεν την δεχεται για καποιο λογο. Παλιοτερα χρησιμοποιουσα το paypal top-up που βολευε μεσω eurobank και δουλευε τελεια, αλλα το εχουν κλεισει λογω capital controls. Υπαρχει εναλλακτικη?

Και εγω που δοκιμασα την καρτα της εθνικης για να βαλω στο paypal δεν μου την επερνε λογω τον CC....;(

Δημοσ.

πριν 5 μερες εκανα αυτην την καρτα καταχωρηση στο paypal κανονικα ,επισης και 4-5 αγορες εως τωρα και ολα οκ

Δημοσ.

Sorry που επαναφερω το θεμα και για τις πολλες ερωτησεις που ακολουθουν αλλα δεν μου την δεχεται με τιποτα την καρτα της eurobank!

Οσο για paysafe to paypal απο οτι ειδα δεν παιζει κατι, μονο απατεωνιες.

Σκεφτομαι να παω να ανοιξω εναν καινουριο λογαριασμο για να τον εχω μονο για το paypal.

Ποια τραπεζα μου προτεινετε καλυτερα, σκεφτομουν για Πειραιως. Δεν θελω ομως πιστωτικη, μονο debit.

Θα ειναι καλυτερο να τους πω στην τραπεζα οτι η χρηση του λογαριασμου μου προοριζεται μονο για το paypal?

Αφου την παρω στα χερια μου και με το καλο πετυχει η συνδεση της με το paypal, θα μου εμφανιζει στο balance του τα χρηματα που εχω μεσα στον λογαριασμο?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Sorry που επαναφερω το θεμα και για τις πολλες ερωτησεις που ακολουθουν αλλα δεν μου την δεχεται με τιποτα την καρτα της eurobank!

Οσο για paysafe to paypal απο οτι ειδα δεν παιζει κατι, μονο απατεωνιες.

Σκεφτομαι να παω να ανοιξω εναν καινουριο λογαριασμο για να τον εχω μονο για το paypal.

Ποια τραπεζα μου προτεινετε καλυτερα, σκεφτομουν για Πειραιως. Δεν θελω ομως πιστωτικη, μονο debit.

Θα ειναι καλυτερο να τους πω στην τραπεζα οτι η χρηση του λογαριασμου μου προοριζεται μονο για το paypal?

Αφου την παρω στα χερια μου και με το καλο πετυχει η συνδεση της με το paypal, θα μου εμφανιζει στο balance του τα χρηματα που εχω μεσα στον λογαριασμο?

Ευχαριστω!

καμια τραπεζα δεν θα σου ανοιξει λογαριασμο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...