perevos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα σας. Ειμαι αγορι, και σε λιγες μερες μπαινω στα 16. Απο τα 14 μου κυριως αρχισα να βγαζω συνεχως σπυρια ακμης. Ειδικα την περασμενη ανοιξη η κατασταση ειχε επιδεινωθει πολυ. Το καλοκαιρι πηγα σε δερματολογο ο οποιος μου εδωσε μια θεραπεια με αληφες μονο, η οποια και λειτουργησε (οχι απολυτα, αλλα τουλαχιστον σε πολυ μεγαλο βαθμο). Ωστοσο τον περασμενο Σεπτεμβριο ειχα ενα μικρο μαυρο στηγμα στο προσωπο μου, το οποιο δεν ηταν σπυρι, απλα υπηρχε λιγο σμηγμα μεσα του. Το ανεχτηκα για λιγες μερες αλλα τελικα δεν αντεξα και σα βλακας επειχηρησα να το βγαλω. Και το καταφερα αλλα κυριολεκτικα το μαδησα! Ειχε μεινει λοποιν πληγη για καμια βδομαδα-δεκα μερες και μετα ξεκολλησε και εφυγε. Δυστυχως ομως εχω απο τοτε μεινει ενα ροζ-σκουρο σημαδι σε εκεινο το σημειο, το οποιο η αληθεια ειναι οτι δε φαινεται παρα πολυ, αλλα σχετικα φαινεται. Πραγματικα με ενοχλει αλλα η πραγματιη μου ανησυχια ειναι μηπως μου μεινει σημαδι. Φαινεται ανησυχητικο το γεγονος οτι δυο μηνες μετα και αυτο δεν εχει φυγει ακομα. Ξερει κανεις αν θα φυγει, γιατι τα μαγουλα μου εχουν πολυ ανοιχτο χρωμα και ξεχωριζει. Ευχαριστω!
defacer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Το καλοκαιρι πηγα σε δερματολογο Ξερει κανεις αν θα φυγει Ο δερματολόγος; 1
Mikeasdf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Αυτα τα σπυρακια της εφηβειας παντως, μια φιλη μου τα ειχε σκασει ολα στο προσωπο της και της εμειναν σημαδι.Τωρα (στα 22 της) φαινονται σαν σκαμμενα σημεια/βαθουλωματακια.Δε ξερω αν φευγουν και πως. Παντως μην πανικοβληθεις με αυτο που εγραψα, το δικο σου μπορει να ειναι διαφορετικο.
JimasGR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν λείπει κομμάτι δέρματος από το σημείο μπορούμε να το επανορθώσουμε με ένα χημικό τρόπο. Καυτηριαζουμε τα κατεστραμενα κύτταρα και αναγκαστικά παράγονται νέα υγιή. Πάνε σε κάποιο δερματολόγο με εμπειρία στο θέμα και κατά μεγάλη προτίμηση σε ιδιωτικό ιατρείο με εξοπλισμό για να σε καθοδηγήσει στην θεραπεία του. Επίσης μην τα πειράζεις άλλο γιατί αν γίνει χοντρή ζημιά θα είναι μη αναστρέψιμη.<br><br> Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα