Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είχα να περάσω τόσο καλά με κοπέλα πάνω από χρόνο... Δεν παίζεται και από χαρακτήρα και από εμφάνιση

Για κάνε κανά upload να δούμε και εμείς ...  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

@ca6mio. This!

Δεν χάνεις κάτι μάγκα χωσου και ότι γινει.

Χανει την παρεα της αν κατι παει στραβα ..

Οχι αλλα "δεν χανεις κατι"...

Παντα χανουμε κατι και ταυτοχρονα κερδιζουμε κατι.

Αν ο φιλος την πεσει στη κοπελα και φαει χυλοπιτα το μονο που θα κερδισει θα ειναι η εμπειρια..

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι ξέρετε να κανετε πατινάζ εσυ και αυτή?

η πλακα ειναι να μην ξερεις

Χανει την παρεα της αν κατι παει στραβα ..

Οχι αλλα "δεν χανεις κατι"...

Παντα χανουμε κατι και ταυτοχρονα κερδιζουμε κατι.

Αν ο φιλος την πεσει στη κοπελα και φαει χυλοπιτα το μονο που θα κερδισει θα ειναι η εμπειρια..

εγω στο λυκειο ειχα χωθει σε μια και της ειχα ξεκαθαρισει θες να ειμαστε μαζι ?αν δεν θες ολα καλα παραμενουμε οπως ειμαστε και μιλαμε κανονικα!!!

Δημοσ.

η πλακα ειναι να μην ξερεις

Εκει θα ειχε και δικαιολογια να τη χουφτώσει φιλε για αυτό ρωτάω :P

χεράκι μεσουλα κτλπ και να έβλεπε αντιδράσεις από τοτε

αυτή η μλκια με το φιλικο που λενε οι γυναικες ουτε εμενα μ αρεσει καλυτερα να μην πουν τιποτα μπερδευουν περισσοτερο τα πράγματα και εμενα παλιά μια μου ελεγε για φιλικά και μετα ηθελε να της την πέσω ... τωρα την πέφτω στην αδερφη της αμα μάθει ότι θα βγουμε μολις παω αθηνα παιζει να σκυλιάσει :P

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ήξερα, αυτή είχε κάνει άλλη μια φορά, φαγαμε τούμπες και γελάσαμε. Παιδιά όχι και δεν χάνω κάτι, μιλάμε για άτομο από τα λίγα, που δεν έχει κόμπλεξ και ξέρει ποια είναι. Γιαυτό προσέχω τις κινήσεις μου γιατί δεν θέλω να κάνω μαλακία. Φαγώθηκε να βγάλουμε και φωτογραφίες, τις οποίες κατά κάποιο περίεργο τρόπο δεν τις έχω εγώ... Της έστειλα μήνυμα.

Δημοσ.

πέφτοντας κι οι δύο στα παγώματα  :D

Tι κανει ο ανθρωπος για να χουφτώσει φιλε :D

Δεν ήξερα, αυτή είχε κάνει άλλη μια φορά, φαγαμε τούμπες και γελάσαμε. Παιδιά όχι και δεν χάνω κάτι, μιλάμε για άτομο από τα λίγα, που δεν έχει κόμπλεξ και ξέρει ποια είναι. Γιαυτό προσέχω τις κινήσεις μου γιατί δεν θέλω να κάνω μαλακία. Φαγώθηκε να βγάλουμε και φωτογραφίες, τις οποίες κατά κάποιο περίεργο τρόπο δεν τις έχω εγώ... Της έστειλα μήνυμα.

Αφου δεν εχει κομπλεξ ρε φιλε μη προσέχεις τις κινησεις σου μην εισαι σφιγμένος κανα χεράκι έπιασες???? κάνατε χεράκι μαζι πατινάζ? :P

• Like 1
Δημοσ.

σου απαντησε?

Δημοσ.

Yep

ρε συ σου λεει οτι θα παει για καφε με τις φιλες της και σου λεει και το μερος λες και ειστε σε σχεση!!!Εγω στη θεση σου θα της εστελνα ενα μηνυμα και θα της ελεγα: τι θα ελεγες να παμε καμια βολτιτσα οταν γυρισεις με τον καφε απο τις φιλες σου?ή θα την επαιρνα τηλεφωνο και θα της ελεγα αυτο και οτι ηθελα να την ακουσω κιολας

παρεπιπτωντος και η γυναικα μου το ιδιο λεει τωρα που καθομαστε εδω μαζι στο καναπε

• Like 2
Δημοσ.

ρε συ σου λεει οτι θα παει για καφε με τις φιλες της και σου λεει και το μερος λες και ειστε σε σχεση!!!Εγω στη θεση σου θα της εστελνα ενα μηνυμα και θα της ελεγα: τι θα ελεγες να παμε καμια βολτιτσα οταν γυρισεις με τον καφε απο τις φιλες σου?ή θα την επαιρνα τηλεφωνο και θα της ελεγα αυτο και οτι ηθελα να την ακουσω κιολας

παρεπιπτωντος και η γυναικα μου το ιδιο λεει τωρα που καθομαστε εδω μαζι στο καναπε

Φιλε δε γινεται να σου ζητάει η άλλη το κινητο για να βγειτε οι 2 σας και να μη ψηνεται :D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...