Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθες μου ζήτησε το τηλ μου, και χθες πήγαμε για πατινάζ και για καφέ.

Εκεί που συζητούσαμε μου λέει ότι τώρα κάνει και παρέα με αγόρια ενώ πριν όχι, επειδή η σχολή είναι γεμάτη μαντραχαλάδες και δεν έχει επιλογή. Αλλά με εμάς που κάνει παρέα είναι φίλη μόνο. Όμως όλα αυτά που έγιναν, που βγήκαμε μόνοι και που έκανε αυτή την πρόταση, δεν μου φάνηκαν πολύ φιλικά. Δεν πιάνω και εύκολα τα σημάδια και ειμαι σε φάση "βάλε μια ταμπέλα στο κούτελο που να λέει σκασε και φίλα με μαλάκα". Εγώ από τη μεριά μου γουστάρω με χίλια, από την πρώτη στιγμή, αλλά... Τι να ψάξω στη συμπεριφορά της για να δω αν όντως θέλει κάτι παραπάνω;

Welcome to the world!

Δυστυχως η απαντηση ειναι μια: Δεν μπορεις να κάνεις τιποτα για να καταλαβεις τι θελει(αυτη)!

Ακομα και ο Θεος να υπαρχει, ουτε αυτος ξερει τι θελει αυτη.

Μπορει πχ να σου πει οτι θελει να βλεπεστε πιο συχνα. Μπορει να σου πει και να πατε σπιτι της καμια φορα. Και εσυ να υποθεσεις(λογικα) οτι θελει κατι παραπανω απο το φιλικο, να προσπαθησεις να το προχωρησεις για παραπανω και εκει να σου πει "Μα τι κάνεις??? Εγω φιλοι θελω να ειμαστε μόνο.".

Μπορει και να μην σου πει ποτέ τιποτα παραπανω, να μην σου δωσει καμια ενδειξη για τιποτα παραπανω, ενω να καιγεται για εσενα και να περιμενει πότε θα το προχωρησεις παραπανω εσυ.

Μπορει ακομα να καιγεται για εσενα, να σε θελει, να της πεις οτι θελεις κατι παραπανω και δεν την βλεπεις φιλικα, και να σου πει ξανα "Μπα οχι σε βλεπω μόνο σαν φιλο.".

Δυστυχως οι γυναικες δεν ξερουν τι θελουν, ουτε οι ιδιες ξερουν τι θελουν πολλες φορες.

Αυτο γενικα μιλωντας, διοτι υπαρχουν και περιπτωσεις που ξερουν. Δυστυχως οχι τις περισσοτερες φορες.

Οποτε η συμβουλη απο εναν που φτανει σε λιγο στα πρωτα ηντα( :cry:) ειναι περιμενε λιγο (1-2 εβδομαδες) και προχωρησε το. Αν πει οχι ειπε....

**Το 1ο παραδειγμα που ειπα προσεξε το. Οι γυναικες ειναι "κακουργες". :-D Μπορει να σου εχει δειξει 1 εκατομμυριο σημαδια(σημαδια ερμηνευομενα απο εσενα συμφωνα με την λογικη αλλά οχι με την λογικη των γυναικων δυστυχως) οτι σε θελει και αν πας να το προχωρησεις μπορει να πετυχει και να πει ναι και να εισαι μετα στον παραδεισο, μπορει ομως(ισοπιθανο ή και πιο πιθανο ισως) και να φας και το κεφαλι σου με μια απορριψαρα και να κλαις την μοιρα σου μετα σκεφτομενος και το "μα γιατι? μηπως βιαστηκα? μα αφου εδειχνε σημαδια. κλπ κλπ".

• Like 4
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ρε συ σου λεει οτι θα παει για καφε με τις φιλες της και σου λεει και το μερος λες και ειστε σε σχεση!!!Εγω στη θεση σου θα της εστελνα ενα μηνυμα και θα της ελεγα: τι θα ελεγες να παμε καμια βολτιτσα οταν γυρισεις με τον καφε απο τις φιλες σου?ή θα την επαιρνα τηλεφωνο και θα της ελεγα αυτο και οτι ηθελα να την ακουσω κιολας

παρεπιπτωντος και η γυναικα μου το ιδιο λεει τωρα που καθομαστε εδω μαζι στο καναπε

Ή μαλακία είναι ότι μένουμε ο καθένας στην μια άκρη της Αθήνας. Θέλω σχεδόν δύο ώρες να ανέβω εκεί πάνω. Θα περιμένω το πρωί να την δω στο μάθημα και θα της πω να πάμε για καφέ μετά...
Δημοσ.

Ή μαλακία είναι ότι μένουμε ο καθένας στην μια άκρη της Αθήνας. Θέλω σχεδόν δύο ώρες να ανέβω εκεί πάνω. Θα περιμένω το πρωί να την δω στο μάθημα και θα της πω να πάμε για καφέ μετά...

που μενεις εσυ και που αυτη?

Δημοσ.

-_- θες να σου κάνω και το τραπέζι μήπως;

ρε συ μην κολλας στις αποστασεις!!!!αν θες να κανεις κατι δεν εχουν νοημα οι αποστασεις!

Δημοσ.

Εκει θα ειχε και δικαιολογια να τη χουφτώσει φιλε για αυτό ρωτάω :P

χεράκι μεσουλα κτλπ και να έβλεπε αντιδράσεις από τοτε

αυτή η μλκια με το φιλικο που λενε οι γυναικες ουτε εμενα μ αρεσει καλυτερα να μην πουν τιποτα μπερδευουν περισσοτερο τα πράγματα και εμενα παλιά μια μου ελεγε για φιλικά και μετα ηθελε να της την πέσω ... τωρα την πέφτω στην αδερφη της αμα μάθει ότι θα βγουμε μολις παω αθηνα παιζει να σκυλιάσει :P

ότι δηλαδή εσύ τα ρίχνεις στην αδερφή, ενώ παλιά είχες νταραβέρι με την άλλη αδερφή; καλά δεν παίζει να μην το ξέρει ήδη :P

on topic, εγώ να σου πω ότι αν και 23 μόλις και οι δυο σταθερές σχέσεις που έχω κάνει ήταν αυτό που λένε straight ahead. ξέρεις σε γουστάρω, μ'αρέσεις και τα σχετικά. όμορφα, ήρεμα, παντελονάτα. την πρώτη φορά κράτησε 8 μήνες και τη δεύτερη τρία χρόνια. ΑΛΛΑ και τις δυο κοπέλες τις ήξερα λίγο πολύ μέσα από παρέα. Τώρα εσύ κράτα επαφή, όπως λένε και τα παιδιά δε μπορείς να ξέρεις τι θέλει αλλά σε κάθε περίπτωση είναι καλό και που σου έδωσε μόνη της το τηλέφωνο της και που σου'πε ότι είναι βόλτα με τις φίλες της (btw εκεί να ξέρεις σε περνάνε από ολικό έλεγχο, αν σε θέλει ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη μιλήσουν έστω και λίγο για σένα). Απλά πρέπει να παίξεις και εσύ λίγο μπαλίτσα τώρα. Σκέψου το και αντίστροφα, σε εσένα είπε ότι θα πάει καφεδάκι με τις φίλες της, σε κάποιον άλλο μαντράχαλο από τη σχολή θα το λεγε; Όχι νομίζω... πρόσεξε όμως μην τα θαλασσώσεις και μπεις friendzone χωρίς καν να το καταλάβεις, πρέπει να είναι σαφείς οι προθέσεις από την αρχή αλλά με ωραίο τρόπο

off topic, στο πρώτο έτος (σχολή πληροφορικής) κάναμε για ένα εξάμηνο αγγλικά. και επειδή ήμουν σε αρκετά μεγαλύτερο επίπεδο από τους άλλους (φαινόταν καθαρά θέλω να πω) ήταν μια κοπελιά η οποία είχε φαγωθεί να της κάνω μάθημα σπίτι της. Φυσικά μου είχε δώσει τηλέφωνα και τα σχετικά... και να σου κάτι χαδάκια στα μαλλιά κάθε φορά που με έβλεπε (ακόμα και μπροστά σε καθηγητές) και άκυρα τηλέφωνα μες στη μέρα. Αλλά εγώ δεν ψηνόμουν οπότε αυτό το μάθημα που θελε αυτή δεν έγινε ποτέ :P

• Like 1
Δημοσ.

Μην ενθουσιάζεσαι τόσο πολύ :)  Πιθανότατα δεν είναι τόσο καταπληκτική όσο φαντάζεσαι ότι είναι και έχεις κολλήσει επειδή δεν έχεις εμπειρίες και είναι όμορφη. 

Είναι δύσκολο να σου εξηγήσω τι να κοιτάξεις για να καταλάβεις αν σε γουστάρει επειδή αν δεν έχεις εμπειρία, όλα μπορεί να τα βλέπεις ως σημάδια. 

Το μόνο που μένει είναι να ξαναβγείτε και σε μία πιο χαλαρή φάση να προσπαθήσεις να την φιλήσεις όταν έχετε έρθει πιο κοντά και να δεις τι θα γίνει. 

Καλή επιτυχία και μην ενθουσιάζεσαι!

• Like 1
Δημοσ.

ότι δηλαδή εσύ τα ρίχνεις στην αδερφή, ενώ παλιά είχες νταραβέρι με την άλλη αδερφή; καλά δεν παίζει να μην το ξέρει ήδη :P

Ας το ξέρει. Με αυτην είχαμε βγει 2 φορές μονοι μας πάω να κανω μια κινηση την δευτερη μου λεει δεν είμαι σε φάση σημερα ασε μη σε κολλήσω και μετα της λεω να βγουμε και μια τριτη και μου λεει κοιτα να δεις φιλικα βγαινουμε ε και της κανω οκ και μια άλλη φορα κανονισαμε και βγηκαμε μονοι μας παλι σε ένα μαγαζι την γυρισα και σπιτι μετα και δεν εκανα καμια κινηση μεετα δεν ξαναβγηκαμε ποτε βεβαια  απλα ειχε ερθει μια μέρα στη γιορτη μου σπιτι :P και τωρα μιλαω με την αδερφη της με αυτή εχουμε να μιλησουμε και κανα χρονο τηλεφωνικα και γενικοτερα η αδερφη της μου φαινεται πιο παιχνιδιάρα. Η άλλη ηταν κρυοκολα.

Εχω κανει και εγω τις μλκιες μου

Δημοσ.

Μην ενθουσιάζεσαι τόσο πολύ :)  Πιθανότατα δεν είναι τόσο καταπληκτική όσο φαντάζεσαι ότι είναι και έχεις κολλήσει επειδή δεν έχεις εμπειρίες και είναι όμορφη. 

Είναι δύσκολο να σου εξηγήσω τι να κοιτάξεις για να καταλάβεις αν σε γουστάρει επειδή αν δεν έχεις εμπειρία, όλα μπορεί να τα βλέπεις ως σημάδια.

Το μόνο που μένει είναι να ξαναβγείτε και σε μία πιο χαλαρή φάση να προσπαθήσεις να την φιλήσεις όταν έχετε έρθει πιο κοντά και να δεις τι θα γίνει. 

:whistle: :fear: :confused:

Δηλαδη του λες η πρωτη του κινηση, η πρωτη του μη φιλικη κινηση προς αυτην για να δειξει οτι την βλεπει καπως παραπανω ειναι εκει που μιλανε, ξαφνικα να προσπαθησει να την φιλησει????????????? :unsure:  :unsure:

Λυπαμαι αλλά αυτα και στις ταινιες αποτυγχανουν. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ας το ξέρει. Με αυτην είχαμε βγει 2 φορές μονοι μας πάω να κανω μια κινηση την δευτερη μου λεει δεν είμαι σε φάση σημερα ασε μη σε κολλήσω και μετα της λεω να βγουμε και μια τριτη και μου λεει κοιτα να δεις φιλικα βγαινουμε ε και της κανω οκ και μια άλλη φορα κανονισαμε και βγηκαμε μονοι μας παλι σε ένα μαγαζι την γυρισα και σπιτι μετα και δεν εκανα καμια κινηση μεετα δεν ξαναβγηκαμε ποτε βεβαια  απλα ειχε ερθει μια μέρα στη γιορτη μου σπιτι :P και τωρα μιλαω με την αδερφη της με αυτή εχουμε να μιλησουμε και κανα χρονο τηλεφωνικα και γενικοτερα η αδερφη της μου φαινεται πιο παιχνιδιάρα. Η άλλη ηταν κρυοκολα.

Εχω κανει και εγω τις μλκιες μου

Ε τότε πρόσω ολοταχώς για τη ναζιάρα λοιπόν. :P

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί αύριο είναι το deadline για εργασία και δεν έχουμε χρόνο... Γενικά η εβδομάδα είναι πιεσμένη. Θα προσπαθήσω να το κανονίσω για τρίτη αλλά αν μου το πάει παρασκευή, θα το αφήσω για τότε.

όλοι οι φοιτητές έτσι είστε πια;

Δημοσ.

:whistle: :fear: :confused:

Δηλαδη του λες η πρωτη του κινηση, η πρωτη του μη φιλικη κινηση προς αυτην για να δειξει οτι την βλεπει καπως παραπανω ειναι εκει που μιλανε, ξαφνικα να προσπαθησει να την φιλησει????????????? :unsure:  :unsure:

Λυπαμαι αλλά αυτα και στις ταινιες αποτυγχανουν. :-D

Ναι και εγώ το πιστεύω. Ακόμα και να καίγεται η άλλη, αφού είναι και μικρή και πόσες εμπειρίες να χει πια, θα κάνει πίσω αν το κάνει αυτό για να μη φανεί εύκολη. Θα έλεγα στο πρώτο ραντεβού κόβεις κίνηση με αγγίγματα "τυχαία" κλπ και στο δεύτερο ραντεβού πας για φιλί

Δημοσ.

Ναι και εγώ το πιστεύω. Ακόμα και να καίγεται η άλλη, αφού είναι και μικρή και πόσες εμπειρίες να χει πια, θα κάνει πίσω αν το κάνει αυτό για να μη φανεί εύκολη. Θα έλεγα στο πρώτο ραντεβού κόβεις κίνηση με αγγίγματα "τυχαία" κλπ και στο δεύτερο ραντεβού πας για φιλί

Μα δεν μιλαμε καν για ραντεβου!! Αυτο ειναι το ΟΛΟ ΘΕΜΑ.

Αν ηταν στο 1ο ραντεβου, μη φιλικο ραντεβου, αφου δηλαδη ειχε "ξεκαθαριστει"(της ειχε πει) οτι δεν την βλεπει φιλικα και αυτη ειπε οκ και εγω το ιδιο κλπ κλπ και βγηκαν το 1ο τους ραντεβου, τοτε εκει οκ ας προσπαθουσε και να την φιλησει απο το 1ο ραντεβου, σιγα το πραγμα.

Αλλά εδω μιλαμε οτι δεν της εχει πει καν ακομα οτι την βλεπει μη φιλικα.

Και ο Johnnywu προτεινει εκει που καθονται ξαφνικα να προσπαθησει να την φιλησει για να δει πως θα αντιδρασει. :-D

Σιγουρη ΑΠΟΤΥΧΙΑ με λιγα λογια.

Θα 'θελα να ημουν και εγω εκει να δω τι θα γινει. :-D

Κατα 99.99% θα τον κοψει και απο φιλο της σιγα σιγα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...