Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έκοψα καλώδια τελικά το σύνδεσα επάνω στη μητρική για να ελέγχω την ταχύτητα γιατί full speed κάνει σαν δαιμονισμένο! Όλα κομπλέ!

Toν ανεμιστηρα του psu τον συνδεσες πανω στην μητρικη,πηρες δηλαδη το καλωδιο και το εβγαλες εξω απο το τροφοδτικο και το συνδεσες πανω στην μητρικη?

Εισαι θεος.

Μην τον δουλευεις ομως πολυ χαμηλα γιατι το τροφοδοτικο ζεστενεται υπερβολικα.

• Like 2
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο συγκεκριμένος ανεμιστήρας έχει πολύ καλή ροή αέρα και πιστεύω δεν θα έχω πρόβλημα. Ο προηγούμενος ήταν στις 2000 και ήταν ένας ό,τι να ΄ναι! Τώρα αυτός και στις χαμηλότερες (1700) πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα να ψύχει ικανοποιητικά. Αλλά θα δείξει. Είναι ριψοκίνδυνο αυτό που έκανα, που έβγαλα καλώδιο μέσα από το τροφοδοτικό. Αλλά πάντα υπάρχει χώρος για πατέντες!

• Like 1
Δημοσ.

Ριψοκινδυνο δεν ειναι,δεν υπαρχει κινδυνος.Πρωτοτυπο ειναι,πρωτη φορα το ακουω.

• Like 1
Δημοσ.

Ρύθμισα πάντως μέσα από το AI Suite της ASUS τους ανεμιστήρες, ώστε ανάλογα με τη θερμοκρασία του κουτιού να αυξάνουν σταδιακά τις στροφές τους! Αν καεί πάντως θα το γράψω όπως και να ΄χει!

Δημοσ.

για να μην κόψεις τα καλώδια του noctua παρε και κόψε ενα τετράπινο ανταπτορα ας πουμε και κανε εκει την σύνδεση με τα καλώδια του τροφοδοτικου.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ρύθμισα πάντως μέσα από το AI Suite της ASUS τους ανεμιστήρες, ώστε ανάλογα με τη θερμοκρασία του κουτιού να αυξάνουν σταδιακά τις στροφές τους! Αν καεί πάντως θα το γράψω όπως και να ΄χει!

Το τροφοδοτικό μπορεί να έχει διαφορά θερμοκρασίας και 10 15 βαθμούς πάνω από το υπόλοιπο κουτί, οπότε καλύτερα για αυτό τον ανεμηστηρα φτιάξε μια πιο επιθετική καμπύλη
  • Like 1
Δημοσ.

Το τροφοδοτικό έχει είσοδο για το ανεμιστήρα του με 2 pin. Άρα δεν θα μπορούσα να έχω τον έλεγχο του ανεμιστήρα ο οποίος κάνει πάρα πολύ θόρυβο από τις 2000 στροφές και πάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και από εμένα.Έχω ένα thermaltake 675xt και ο ανεμιστήρας κοντεύει να με τρελάνει.τον άνοιξα πριν καμία βδομάδα έβαλα λαδάκι ραπτομηχανης, σταμάτησε προσωρινά αλλά εχτές πάλι ξεκίνησε.Ποιον ανεμιστήρα θα μου προτείνατε να βάλω?ο ανεμιστήρας που έχει τώρα είναι ένας yate loon 0.70 amp 140mm

Επεξ/σία από dimitrisx93
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 22/11/2015 στις 6:31 ΜΜ, snot είπε

Πιθανότατα αν τον βγάλω για καθάρισμα ή θα κάνει περισσότερο θόρυβο όταν τελιώσω μαζί του ή καθόλου γιατί απλά δεν θα δουλεύει. Η πιο εύκολη λύση είναι να αλλάξω ανεμιστήρα, 3 pin είναι. Απλά έχω μπερδευτεί με τα ampere, 0.33a δεν βρήκα. Για την στατική πίεση έχει δίκιο ο φίλος από πάνω αλλά σε κανέναν ανεμιστήρα δεν βρήκα στοιχεία για αυτήν.

Με την εγγύηση δεν πιστεύω ότι θα βγει άκρη.

Στις 24/11/2015 στις 8:41 ΠΜ, snot είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ο ανεμιστήρας είναι 3 pin, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα στην σύνδεση. Από την Κυριακή που έβαλα το pc πλάγια δεν έχει ξανακουστεί. Χτες μάλιστα γύρισα το pc στην κανονική του θέση και δεν κάνει θόρυβο πια. Μάλλον ήθελε λίγο ταρακούνημα για να στρώσει.

Δυστυχώς ξεθάβω το θέμα, γιατί πήρα καινούργιο ανεμιστήρα με βάση και τα παραπάνω post, χωρίς να  επιβεβαιώσω ότι ισχύουν.

Παρακάτω φωτογραφία όπου φαίνεται ότι είναι 2-pin... Για να μη κάνει άλλος το λάθος να θεωρήσει εύκολη την αλλαγή του ανεμιστήρα.

Μπορεί ίδιο μοντέλο ανεμιστήρα με αυτό του θέματος, να διαφέρει στο βύσμα;

IMG_20190420_140557.jpg

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, chicken32 είπε

Δυστυχώς ξεθάβω το θέμα, γιατί πήρα καινούργιο ανεμιστήρα με βάση και τα παραπάνω post, χωρίς να  επιβεβαιώσω ότι ισχύουν.

Παρακάτω φωτογραφία όπου φαίνεται ότι είναι 2-pin... Για να μη κάνει άλλος το λάθος να θεωρήσει εύκολη την αλλαγή του ανεμιστήρα.

Μπορεί ίδιο μοντέλο ανεμιστήρα με αυτό του θέματος, να διαφέρει στο βύσμα;

IMG_20190420_140557.jpg

Θα είναι παρόμοιο μοντέλο. Συνήθως όλα έχουν 2πινο.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Θα είναι παρόμοιο μοντέλο. Συνήθως όλα έχουν 2πινο.

Έχει ακριβώς τον ίδιο κωδικό επάνω του, αν κοιτάξεις τη φωτογραφία μου με αυτή του ts.

Δημοσ.

Μιας και το πέτυχα να ρωτήσω κάτι άλλο.Εμένα χτυπούσε στην αρχή νόμισα πως ήταν ο δεύτερος σκληρός και μόλις τον αποσύνδεσα είδα ότι συνέχιζε και διαπίστωσα ότι ήταν ο ανεμιστήρας. Εύκολο ήταν τον έβγαλα ήταν μέσα στη μπίχλα τα καθάρισα όσο μπορούσα να μην τον σπάσω κιόλας τον ξαναέβαλα και μετά από 20 μέρες παίζει τέλεια.

Ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιο υγρό ξέρω γω να μαλακώσουν ότι έχει πάνω να τον καθαρίσω σωστά για να μην τον ζορίσω και τον σπάσω.;;;;;;

Δημοσ.
Στις 22/11/2015 στις 4:08 ΜΜ, snot είπε

Αποσπώμενος φαίνεται. Επισυνάπτω και μία φωτογραφία που βρήκα. Για την εγγύηση το ξέρω, αλλά μου έχει σπάσει το νεύρα ο θόρυβος.

post-55329-0-41143600-1448201311_thumb.jpg

Αυτόν δεν λες; 2πινο είναι.

12 λεπτά πριν, chicken32 είπε

Έχει ακριβώς τον ίδιο κωδικό επάνω του, αν κοιτάξεις τη φωτογραφία μου με αυτή του ts.

Αν κοιτάξεις έχει δύο καλώδια και αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Αυτόν δεν λες; 2πινο είναι.

Αν κοιτάξεις έχει δύο καλώδια και αυτό.

Έχεις δίκιο, εμπιστεύτηκα τα λεγόμενα του ts παραπάνω από τα ντοκουμέντα! 😪

Δημοσ.
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Μιας και το πέτυχα να ρωτήσω κάτι άλλο.Εμένα χτυπούσε στην αρχή νόμισα πως ήταν ο δεύτερος σκληρός και μόλις τον αποσύνδεσα είδα ότι συνέχιζε και διαπίστωσα ότι ήταν ο ανεμιστήρας. Εύκολο ήταν τον έβγαλα ήταν μέσα στη μπίχλα τα καθάρισα όσο μπορούσα να μην τον σπάσω κιόλας τον ξαναέβαλα και μετά από 20 μέρες παίζει τέλεια.

Ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιο υγρό ξέρω γω να μαλακώσουν ότι έχει πάνω να τον καθαρίσω σωστά για να μην τον ζορίσω και τον σπάσω.;;;;;;

w40 αστο λιγο να ποτισει και μετα με χαρτι

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...