Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ο ανεμιστήρας είναι 3 pin, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα στην σύνδεση. Από την Κυριακή που έβαλα το pc πλάγια δεν έχει ξανακουστεί. Χτες μάλιστα γύρισα το pc στην κανονική του θέση και δεν κάνει θόρυβο πια. Μάλλον ήθελε λίγο ταρακούνημα για να στρώσει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας και από 'μένα. Εμένα άρχισε να κάνει το ίδιο ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού μου (thermaltake). Το άνοιξα. Ειδα ότι ο ανεμιστήρας είναι 140mm με 2pin σύνδεση. Πού μπορώ να βρω με 2pin; Ό,τι έχω βρει στο eshop είναι με 3 ή 4; Έριξα λιπαντικό μέσα στον ανεμιστήρα, άρχισε να φέρνει στροφές, αλλά έτσι και κλείσει το PC αν πας να το ανοίξεις πάλι δεν ξεκινάει. Πρέπει να του δώσεις λίγη ώθηση με ένα κατσαβίδι για να πάρει μπρος. Για αυτό πρέπει να τον αλλάξω όπως και δήποτε! Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει!

• Moderators
Δημοσ.

Παρήγγειλα έναν της noctua με τρομερή ροη αέρα και 3000 rpm με 4 pin. Θα κάνω αναγκαστικά την πατέντα σε 2 και κομπλέ!

Και έχεις την εντύπωση ότι δεν θα κάνει θόρυβο?
Δημοσ.

Δεν έβρισκα ανεμιστήρα στις 2300rpm που ήθελε το τροφοδοτικό. Έτσι κατέληξα σε αυτόν. Το τροφοδοτικό το έχω 5 χρονια. Αν μου πάει αλλά 5 με αυτό το θηρίο τότε θα ειμαι ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Πολυ καλή επιλογή ο noctua, σε θέμα αξιοπιστίας πρέπει να ναι οι καλύτεροι, σχεδον παντα έχουν και παραπάνω εγγύηση,
ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ενός fan να ναι η στατική του πίεση,

(για 12ρηδες από noctua ΝF-F12 θυμάμαι πιάνει πάνω από 2 και από enermax  oι twister storm και twister pressure)

πάντως οτιδήποτε πάνω από 2000 στροφές kάνει θόρυβο
αν πήρες τον ΝF-A14 σε υπερκαλύπτει σίγουρα, αλλά φαίνεται overkill!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έκοψα καλώδια τελικά το σύνδεσα επάνω στη μητρική για να ελέγχω την ταχύτητα γιατί full speed κάνει σαν δαιμονισμένο! Όλα κομπλέ!

Δημοσ.

Δεν έκοψα καλώδια τελικά το σύνδεσα επάνω στη μητρική για να ελέγχω την ταχύτητα γιατί full speed κάνει σαν δαιμονισμένο! Όλα κομπλέ!

Δεν είναι σωστό αυτό που έκανες φίλε μου,υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Το τροφοδοτικό(τα καλά τουλάχιστο) ελέγχει τις στροφές του ανεμιστήρα του,ανάλογα με την θερμοκρασία που αναπτύσεται στο εσωτερικό του .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...