Rafdro111 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ.Εχει μια πολύ καλή προσφορά στο Gearbest ενός windows tablet Cube iwork8 Ultimate Tablet PC - WHITE 153467201 2GB RAM 32GB ROM 8.0 inch IPS Screen Windows 10 Intel Atom x5-Z8300 64bit Quad Core 1.44GHz Bluetooth 4.0 HDMI με 76 ευρώ. http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_252625.html Επειδή είναι η πρώτη μου αγορά για το εξωτερικό έχω μερικές απορίες. 1.Πώς γράφω την ακριβή μου διεύθυνση;Πχ αν μένω Σόλωνος 28-30 στο Παγκράτι της Αττικής πώς πρέπει να το γράψω για να έρθει σωστά το δέμα;(Η διεύθνση δεν είναι η πραγματική μου απλώς ρωτάω για να μου δείξετε το σωστό τρόπο γραφής χωρίς να διατυμπανίσω τα στοιχεία μου σε όλο το φόρουμ.) 2.Αν και έχω λογαριασμό στο paypal μου κάνει κάτι νερά που πάω να διορθώσω τη διεύθυνση της κάρτας οπότε σκέφτομαι να μην το χρησιμοποιήσω και να παραγγείλω κατευθείαν με την προπληρωμένη Mastercard της Πειραιώς.Είναι δεκτές αυτές οι κάρτες από το gearbest;Είναι ασφαλείς;Θα έρθει η παραγγελία;Τί κάνω σε περίπτωση κακού προϊόντος; 3.Η αξία της αγοράς μαζί με κάποια αξεσουάρ θα φτάσει καμιά εκατοστή,εκατοστή και κάτι ευρώ.Μέχρι 150€ δεν χρεώνομαι δασμό από το τελωνείο σωστά;Επίσης η δωρεάν επιλογή μάλλον δεν έχει tracking number.Δεν ξέρω αν για το ποσό της αγοράς θα μου δώσουν αυτοί δωρεάν ή θα πρέπει να πληρώσω εγώ κάποιο ποσό για να πάρω αν γίνεται;Χρειάζεται οπωσδήποτε αυτός ο αριθμός;Μιλάω για τη μέθοδο flat rate shipping του gearbest.Έχω διαβάσει ότι α χρησιμοποιήσω αυτή τη μέθοδο γίνεται να αποφευχθούν ως επί στο πλείστον τα έξοδα τελωνείου.Κατανοώ πως είναι η πιο αργή μέθοδος αλλά μια και θέλω το tablet για κοντά στα Χριστούγεννα δε νομίζω να έχω πρόβλημα σωστά; 4.Αν δε γίνονται όλα αυτά στο gearbest,έχετε κάποιο άλλο σάιτ να μου προτείνετε;Το διάλεξα γιατί φαίνεατι να έχει τις φθηνότερες τιμές και γιατί το τάμπλετ αυτό με την τιμή του,νικά κατά πολύ το αντίστοιχο toshiba encore mini. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια,την κατανόηση και τις συμβουλές σας.Αν υπάρχουν άλλα πράγματα που παρέλειψα να γράψω που θα βοηθήσουν την ομαλή διεξαγωγή της παραγγελίας μου παρακαλώ αναφέρετέ τα. Με εκτίμηση, Rafdro111
letom Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 1) Rafdro Rafdropoulos Solonos 28-30 Pagkrati 12345 (<--TK) Attica Greece 2) Τι εννοείς σου κάνει νερά? Edit μάλλον δεν μπορείς νακάνεις γιατί λόγω cc δεν μπορεί να τραβήξει το $1 για την επιβεβαίωση των στοιχείων. Με προπληρωμένη πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσει η αγορά (εξαιτίας cc πάλι). Όμως δεν θα σου συνιστούσα σε καμία περίπτωση να ψωνίσεις χωρίς paypal γιατί έτσι και γίνει καμιά στραβή θα χάσεις τα λεφτά σου. Στραβή ίσον να έρθει χαλασμένη η συσκευή, να έρθει καλά αλλά να σου χαλάσει μετά από μερικές μέρες, να χαθεί το πακέτο και να μην το παραλάβεις ποτέ κλπ. Χωρίς paypal είσαι ξεκρέμαστος. 3) Ξέχνα τους δασμούς κλπ. Το Gearbest θα σου τα ετοιμάσει έτσι ώστε να μην περάσεις τελωνείο (πακέτο με αναγραφόμενη τιμή $20 και περιγραφή είδη κήπου κλπ δεν χρειάζεται να τους πεις τίποτα, ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν). Αρκεί φυσικά να επιλέξεις FLAT RATE SHIPPING. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος αποστολής θα σου κοστίσει άλλα 150 ευρώ σε έξοδα εκτελωνισμού.Το flat rate shipping ΕΧΕΙ tracking. Για αγορές άνω των $40 το tracking number σου το βάζουν δωρεάν άρα μην ανησυχείς. Για αγορές κάτω των $40 το τράκινγκ κοστίζει $2 δολάρια παραπάνω. Από όλα όσα ανέφερες το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι τα cc στο βήμα 2. Κατά τ' άλλα είσαι οκ. Υπάρχει πάντως και τρόπος να αποφύγεις τα cc και να χρησιμοποιήσεις και την ασφάλεια συναλλαγών του paypal: http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/
Rafdro111 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Σας χαιρετώ και πάλι όλους.Τελικά περνάει η προπληρωμένη κάρτα Πειραιώς στο Gearbest?Βρίσκω 10.6 ίντσες windows τάμπλετ και πληκτρολόγιο μόνο για 130ευρώ...Δεν έχω πολύ χρόνο για revolut και το banggood δεν το πουλάει.Ευχαριστώ πολύ.
Sgmaster Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Πριν λιγες μέρες εκανα αγορα απο gearbest με προπληρωμενη εθνικής τράπεζας και τη δέχτηκε κανονικά. Οπότε δεν θα εχεις πρόβλημα πιστεύω. Απλα αγοράζοντας κατευθείαν με κάρτα δεν εχεις το προνόμιο να ανοιξεις dispute αν γίνει καμια στραβη.
nickaras Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μια απορία και γω παιδιά... Ενω έχω μπει στοο eu warehouse και έχω διαλέξει κάποια πραγματα (λέει free shipping) γιατί οταν πάω στο checkout μου βγάζει free 7-25 μέρες και έχει και επιλογές π.χ 20$ κλπ. Στο free δηλαδη δεν έρχεται απο Ευρώπη; Έχω μπερδευτεί με τα μεταφορικά τους..
KoAthEksa Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, για να μην ανοίξω άλλο θέμα αναφέρομαι εδώ. Είχαν αλλάξει κάποια στοιχεία της κάρτας Revolut μου και στην αγορά που έκανα την Παρασκευή μου έβγαζε λάθος, μετά που μίλησα με την Revolut και μου είπαν να κάνω αποσυνδεση και επανασύνδεση είδα που η ημερομηνία λήξης είχε αλλάξει και ο τριψήφιος κωδικός. Κάνω πάλι την αγορά σήμερα με τα νέα στοιχεία και συνεχίζει να μου βγάζει το ίδιο Error code. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα