Προς το περιεχόμενο

paypal

panagiotisky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Πηγα να κανω αγορα απο το sport direct μεσω paypal. Εχω μεσα 3 € παραπανω απο τξ παραγγελια. Αλλα στο PayPal μου εμφανιζει τη παραγγελια με αρνητικο προσημο. Και κατι αλλο. Στο λογαριασμο ειχε 2 . ενα balance 1,5 € και ενα αλλο με τον αριθμο της καρτας μου. Εγω πατησα την καρτα αλλα δε το πηρε και ξαναπατησα. Δεν ειμαι σιγουρος εαν πατησα παλι την καρτα.

Δημοσ.

Όλες οι παραγγελίες (τα ποσά) πάντα με αρνητικό πρόσημο εμφανίζονται αν αυτή είναι η απορία σου.

Γιατί, να σου πούμε εμείς τι πάτησες, δεν παίζει :-D

Διπλό balance σε λογαριασμό γίνεται; :confused:

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι στο PayPal δειχνει οτι εχει παρει τα λεφτα ή οτι τα περνει ενω στο email μου δεν εχει ερθει το μυνημα οτι πληρωθηκε η παραγγελεια. Στο site της τραπεζας τα λεφτα δεν εχουν φυγει ουτε ειναι δεσμευμενα

Δημοσ.

Εχω μπλεξει κ θα ηθελα την βοηθεια οποιου γνωριζει αμεσα.Πριν απο 3 ημερες ανοιξα λογαριασμο paypal δενκαταφερα να βαλω λογαριασμο iban αλλα με ενα κολπακι για τα capital controls καταφερα να βαλω χρηματα στην paypal ζητωντας χρηματα απο αλλο email δικου μου ανθρωπου. Πηρα λοιπον τα χρηματα αλλα δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω ωσπου να περασει ενα μεγαλο χρονικο διαστημα ωστε να ειναι σιγουροι οτι δεν ειμαι απατεωνας, ξερει κανεις πως μπορουμε να το ξεπερασουμε αυτο το βημα της αναμονης????

Δημοσ.

Εχω μπλεξει κ θα ηθελα την βοηθεια οποιου γνωριζει αμεσα.Πριν απο 3 ημερες ανοιξα λογαριασμο paypal δενκαταφερα να βαλω λογαριασμο iban αλλα με ενα κολπακι για τα capital controls καταφερα να βαλω χρηματα στην paypal ζητωντας χρηματα απο αλλο email δικου μου ανθρωπου. Πηρα λοιπον τα χρηματα αλλα δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω ωσπου να περασει ενα μεγαλο χρονικο διαστημα ωστε να ειναι σιγουροι οτι δεν ειμαι απατεωνας, ξερει κανεις πως μπορουμε να το ξεπερασουμε αυτο το βημα της αναμονης????

Δεν νομίζω ότι μπορείς να το ξεπεράσεις. Το paypal πρέπει να δει τη συμπεριφορά σου για να σε κάνει αξιόπιστο χρήστη (veryfied user). Αν βιάζεσαι μπορείς να χρησιμοποιήσεις λογαριασμό φίλου σου (δίνοντάς του ό,τι ξοδέψει) και να κάνεις υπομονή κάνοντας μερικές αγορές, μέχρι να αποκτήσεις από το paypal το χαρακτηρισμό του αξιόπιστου.

Το κολπάκι είναι γνωστό πλέον, γίνεται και με δεύτερο δικό σου email (δεν χρειάζεσαι email κάποιου άλλου), αλλά νομίζω ότι οι περιορισμοί έχουν καταργηθεί πλέον (μέχρι το όριο των 500 ευρώ) . Το λέω με επιφύλαξη, γιατί κατάφερα να αγοράσω από Amazon uk με πιστωτική και να στείλω χτες και έμβασμα στη Γερμανία από τραπεζικό λογαριασμό. (ύστερα από πολύν καιρό)

Αν κάποιος έχει πρόσφατη εμπειρία από αγορές που έκανε, μπορεί να μας δώσει τα φώτα του και να με διορθώσει, αν κάνω λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...